Има ли новини от Дикси ? Сиска ?
Рони , честит рожден ден , мила !
Наистина , много отдавна не се е включвала тя , както и Валчето ... Но съм изпуснала момента със сърденето

За подаръците за празниците , аз вече се похвалих - получих парочистачка. Но просто отдавна мрънкам за такъв уред и парички си спестих . Беше съвпадение на датите , та я получих баш за 8-ми март. А иначе , ако има конкурс за мъж с най-малко подаръци (цветя,парфюми и т.н.) , моето пиле го печели без конкуренция. От 10г сме заедно и ми е подарявал точно 3 подаръка - една пл.играчка първата година за рождения ми ден , още една за 14.02.2006 и един букет за 8.03.2004г. И нииииищо друго
А вчера така ме вбеси
За миналият 8-ми март много исках да ми направи картичка - снимка на детето и надпис "мила моя мамо" или нещо подобно. Да съм му била казала ...
Тази година му напомням още от февруари и ... нищо - нямал време
Но пък снощи ги пратих до Била за АМ и се връщат с 3 стръка не цъфнали китки - обрал някаква градинка
На какво учи дребното само ...Ами това е , оплаках се

Благодаря ви за загриженоста! Боли, но се търпи, още на третия час ме вдигнаха на крака. Но съм адски гладна, от понеделник не съм яла нищо, а и днес не ми позволяват...хъх... Ще се вталя, хаха...

, много ме трогна, въобще не го очаквах), на 1-ви Март рано сутринта ни върза на мен и Али мартенички, които сам ги е купил-обикновено аз я върша тази работа. Абе направо мъж-приказка