Майчета 2009! - 5

• 33 367
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Добър вечер , мили мои !
Има ли новини от Дикси ? Сиска ?

Рони , честит рожден ден , мила !
Наистина , много отдавна не се е включвала тя , както и Валчето ... Но съм изпуснала момента със сърденето  newsm78

За подаръците за празниците , аз вече се похвалих - получих парочистачка. Но просто отдавна мрънкам за такъв уред и парички си спестих . Беше съвпадение на датите , та я получих баш за 8-ми март. А иначе , ако има конкурс за мъж с най-малко подаръци (цветя,парфюми и т.н.) , моето пиле го печели без конкуренция. От 10г сме заедно и ми е подарявал точно 3 подаръка - една пл.играчка първата година за рождения ми ден , още една за 14.02.2006 и един букет за 8.03.2004г. И нииииищо друго  Cry  А вчера така ме вбеси  #Cussing out За миналият 8-ми март много исках да ми направи картичка - снимка на детето и надпис "мила моя мамо" или нещо подобно. Да съм му била казала ... Crossing Arms  Тази година му напомням още от февруари и ... нищо - нямал време  #2gunfire Но пък снощи ги пратих до Била за АМ и се връщат с 3 стръка не цъфнали китки - обрал някаква градинка  Blush На какво учи дребното само ...

Ами това е , оплаках се  Laughing

# 646
  • София
Честит рожден ден на Рони и от мен!! Щастие, здраве и много усмивки!! Аз разбрах, че се разсърди за нещо, ама не разбрах за какво  Embarassed, и понеже никой не отвори дума, и досега съм си в неведение. Simple Smile
Мире, твойто пиле е за дърпане на уши!! Да се стегне малко и да се опита да ти се реваншира - я ти какъв хубав подарък си му направила!! Simple Smile (Зарко имам предвид, ако не съм се изразила добре.)
Дикси, пиши при възможност как си, добре ли мина?

# 647
Хайде де ще се пукна - как е Дикси , вярвам че всичко е минало идеално и се възстановява в момента.
Моето диваненце си точи едни суполки ,като водичка , а аз мога само разни спрейчета с морска сол и подобни като Нисита да и пръскам , заради очите . Обаче детето се е начило да си ги издухва и така цял ден . Мама пръска , то издухва от нослето .
Смешко веднъж и ние поръчахме от този сайт и останахме разочаровани  - личеше си че е менте , а парите си бяха доста . За това с парфюми се запасявам като отидем в Германия или Гърция например .
А за какви сръдни и скарване говорите , аз пак нищо не съм разбрала .
Рони и тук честит празник мила . Вземи напиши как сте .

# 648
  • Велико Търново
Дикси е ок,гладна била,операцията е минала добре.Не посмях да я тормозя,ама пък четох плевенската тема Crazy

# 649
Дикси е ок,гладна била,операцията е минала добре.Не посмях да я тормозя,ама пък четох плевенската тема Crazy

Браво,бързо да се възстановява . Hug Hug Hug

Сиска ти си голям детектив. Hug

# 650
  • софия
Радвам се за Дикси!
Закуската е в нейна чест!Заповядайте!

# 651
На шега на майтап успях да се закача за нечия незаключена интернет връзка Wink Благодаря ви за загриженоста! Боли, но се търпи, още на третия час ме вдигнаха на крака. Но съм адски гладна, от понеделник не съм яла нищо, а и днес не ми позволяват...хъх... Ще се вталя, хаха...Simple Smile

# 652
Дикси  Hug Стискам палци да се възстановиш бързо и безпроблемно bouquet
Относно храната ( Confused)-приеми го като вталяване за морето Wink

# 653
  • София
На шега на майтап успях да се закача за нечия незаключена интернет връзка Wink Благодаря ви за загриженоста! Боли, но се търпи, още на третия час ме вдигнаха на крака. Но съм адски гладна, от понеделник не съм яла нищо, а и днес не ми позволяват...хъх... Ще се вталя, хаха...Simple Smile
Дикси хората дават луди пари на д-р Емилова да им забрани да се хранят,ти за без пари си недоволна Grinning
Радвам се ,че всичко е минало добре и бързо възстановяване Hug

# 654
  • София
Дикси, радвам се и аз!! Бързо възстановяване и приятно вталяване!! Wink
Сега да се оплача как ме изправи на нокти преди малко Ваньо. Взе, че глътна от течния сапун в банята, докато му миех дупето. И като се почна едно давене, едни позиви за повръщане... няма успокояване. Реве, дави се, пуска лиги и чат-пат повръща по малко.  Crazy Вече се чудех какво да правя и дали не му стана нещо. Хеле по едно време се съгласи да хапне една бисквита и да пийне малко вода и явно му подейства добре, та лека-полека затихна работата. Сега спи, а аз се разтреперах впоследствие.

# 655
И аз ти пожелавам много бързо възстановяване, Дикси!  Hug

# 656
Здравейте мацки сигурно вече сте ни забравили.Ама малко имах няколко дена ангажименти.Продавах мартенички и цветя за 8 март та чак сега сядам да пиша.Прочетох последната стр.
Дикси незнам каква операция са ти правили радвам се че е минало добре
Лято било е малкия дявол.Вече с тез дяволчета очите трябва да са ни на 4 и пак ще е малко
Иначе видях че някоя мама но не си спомням ника има бебенце да й е живо здраво и много да ги радва
Болничките бързо да оздравят.
За леглото от близо 1 година че и повече спи на юношеско легло-на два етажа.На втория е какаму,ама забелязвам че се качва по стълбичките и си ляга горе то врем ена време малкия.Стълбите са отстрани като чекмеджета,така навремето го измисли мъжа ми.КАто се наспи си става ,а има дъска поне 30,40 см за да не тупне като спи че и двамата се въртят и на горното легло е сложена такава, прескачая на заден ход и си слиза и идва при нас на спалнята и сутрин 7 часа се катери по някой то нас с мъжа ми или ни яхва да се друса върху нас или ни бърка по носа ,очи и т.н и в момента в който си отвориме едното око ляга до нас и се прави на заспал.Хитра лисица е
Говоренето говори думи който разбирам има и някой който не разбирам.ИНаче интересното е сега че каката я уча да чете че догодина е ученичка,иначе знае как да пише всичко но не й да чете и тя чете на глас и той върви зад нея и повтаря кое чул кое не ,което не  е чул на бебешки и са доста смешни двамата.ЕДиния срич адумата другия на бебешки и е смях Joy hahaha
За зъбите не ги следя,ама днес видях че точи лиги до земята значи скоро ще има още включване.
ЗА ПИЕНЕТО може да пие от малка ракиена чашка сам и от по голяма чаша стига да не е порцеланова от тез големите за кафе че му е голяма и тежка
Олеле оляхсе доскоро

# 657
Привет сладуранки  Hug
Ето по едно кафенце.

Дикси, бързо възстановяване мила  Hug
Да се включа и аз по актуалните теми със закъснение  Crazy
Смешко, аз също се минах със този сайт, много гадно и много ме е яд  #Cussing out, но такава ни е цялата държава  #2gunfire
За подаръците от мъжо, последните две години се сеща за всеки повод. Св. Валентин-цвете, 8-ми Март-цвете, РД-подарък-изненада (за юбилея ми подари златна гривна  Heart Eyes, много ме трогна, въобще не го очаквах), на 1-ви Март рано сутринта ни върза на мен и Али мартенички, които сам ги е купил-обикновено аз я върша тази работа. Абе направо мъж-приказка  Mr. Green (за десет години най-накрая да го култивирам  Blush)
Сескеееее, кога щеше да идваш, та да се организираме мадамите, ако имаш желание?  Wink

# 658
  • софия
Ама,как не Ви е срам?Къде се покрихте? newsm78
Мадленка,много благодарско за кафенцето!

# 659
  • Велико Търново
Мадленка,като мъжа ми вземе пари за дрехи Crazy

Общи условия

Активация на акаунт