Майчета 2009! - 5

• 33 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Дикси , имаш и моите стиснати палци за утре  Hug Успех и бързо възстановяване  Heart Eyes

Танче , и Зарко се събуди следобед със запушен нос. Но аз съм хремава от няколко дни и сигурно съм прехвърлила и на него  Sad   Дано не ми се разболее  Praynig
Щях да се оплаквам , но го оставям за утре , че сега съм прекалено ядосана  #Cussing out

Спокойна нощ ви пожелавам  Heart Eyes

# 631
  • Пловдив
 newsm51ЧЕСТИТ ПРАНИК , МОМИЧЕТА!!! БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ , ЦЕНЕНИ И УВАЖАВАНИ МАЙКИ И СЪПРУГИ!!!  smile3525 Моя мъж днес не ми е подарявал нищо, нито пък на 14ти февруари- от няколко години е инструктиран, че цветя не искам нито живи (нямам място) , нито на букет (много ми е жал как умират толкова бързо), така че му остава някое сладко изкушение да купи, ама пусто и за това не се сеща тая година .  Crossing Arms hahaha
katilias - Честито и от мен!!! Да сте здрави и щастливи с малката София, радвам се ,че всичко е минало добре и толкова бързо.  Hug Голяма мома си си гледала верно. Crazy Нека баткото е все така благоразположен спрямо малката сестричка -  да си я обича и да си я пази.
Аз набързо по темите :
За леглото - спеше при мен до скоро , ама като ме нямаше вкъщи 4 дни свекито го научила да си спи сам в преносимата кошара и сега се опитваме да продължим с това, заспива само с подадена ръка над леглото, държи я и смуче палеца на свободната ръка. Така с песнички се унася за около половин час (признавам имала е напредък - преди това го приспивахме за час-час и половина). Иначе кошарата бих я ползвала още дървената, ама нали ще ми е по-удобна за кърмене вечер на бебето, та изгонихме баткото преждевременно от там.  Blush
За говоренето - и нашия почна вече да си казва "ика" или "не ика" нещо и на моменти ме побърква, такива номера върти, пък и с думи вече си помага в хитринките когато иска да се наложи, все по-трудно го разсейвам.  ooooh! Поръчва си с коя песен да го приспиваме вечер, абе не е бебе вече - има си претенции и си ги отбранява с всякакви средства.
За зъбите - вадим кътниците отдолу и е голям зор. Всичко се бута в края на венеца и се хапе ,гризе , само не и храната - не иска да дъвче хубаво и само гълта като пуйче, в чудо се виждам. От чаша може да пие по малко, ама прекалено много бърза и често всичко отива на пода или върху него, затова и за хранене сам давам или сухи неща само или гъсти манджи, ама и тук губи бързо интерес. Чудя се дали не бъркам някъде в подхода...  newsm78
Край зъбите АМто си го търси вече два пъти на вечер от няколко дни, разсънва се от мрънкането ако не му го дам навреме и после пак се приспиваме наново, а се надявах да го махнем скоро и сутрешното мляко към 6ч.  Crazy
Аз иначе за малко да родя в началото на 8я месец - бях в Окръжна за задържане миналата неделя до тази сряда, добре че закрепихме положението дано изкарам така поне до началото на 9я месец. Впрегнала съм таткото и бабите да помагат ежедневно, че и от най-малкото нещо ми почват контракции въпреки лекарствата. Стискайте ни палци, че ми е много страшно да не се роди малчо недоносен, дано почака още малко.  Praynig
Ако съм пропуснала нещо важно извинете , ама все пиша в тия часове на денонощието ,когато не съм много в час, отивам да лягам!  Hug

# 632
  • Русе
delilah_qk , стискай крака. Още малко остана  Praynig

# 633
  • софия
Честит Рожден ден,Рони!Желая ти много здраве и на ръце да те носят домашните ти!

Вчера Ицко си игра с детенцето на моя приятелка,и сега тя ми се обади,че малката е болна.Има температура,кашлица и сополи.Дадох му инфлуцид,незнам,какво друго превантивно да му дам.Вит.С абсолютно винаги го плюе.
Ох,дано не се разболее Ицето отново,че наистина вече ще му дойде свръх. Praynig

# 634
  • Русе
Честит рожден ден, Рони! Много желана и обичана бъди  Hug

# 635
Вчера Ицко си игра с детенцето на моя приятелка,и сега тя ми се обади,че малката е болна.Има температура,кашлица и сополи.Дадох му инфлуцид,незнам,какво друго превантивно да му дам.Вит.С абсолютно винаги го плюе.
Вит Ц на ампули ли даваш, Смешко? Може да дадеш Умкалор или осцилокопциум, но според мен най-добре вит Ц, а тези само ако се появят сополи. Опитай се колкото и да е трудно в тези грипозни времена да не го събираш с др деца, поне докато малко закрепне след боледуването. Дано той да не е прихванл.
Момичета, честит празник на патерица! Да сте винаги мн женствени и усмихнати!
Мен нещо ми е мн криво напоследък и не ми се пише, като ми мине ще споделя повече.
Хубав ден!
П.С. бройте ме и мен за нощните празненства Wink

# 636
Опитай се колкото и да е трудно в тези грипозни времена да не го събираш с др деца
Peace
Честит Рожден Ден Рони  newsm59 бъди много здрава и усмихната! Ще се радвам да разкажеш как сте и какво правят двете кукли  Heart Eyes.
delilah  Hug  Hug Hug
Бързо да оздравяват всички болни дечица и мами  hug.

# 637
  • софия
Цитат
Опитай се колкото и да е трудно в тези грипозни времена да не го събираш с др деца, поне докато малко закрепне след боледуването.
Ще трябва,защото нЕкакси ми писна от тия болести!

# 638
  • Велико Търново
Добър ден!
Аз след снощния купон не се знам на кои хора съм Crazyобаче беше супер вечер.

Мина пък всеки ден от декември месец е в детски кът+ сестра,която ходи на градина и пу-пу нищо им няма Blush
Това,че детето на приятелката е вдигнало днес Т не означава,че Ицко ще се разболее.Дано да ти е здравичък.
А ти я кажи откъде купи парфюма,че да ни предпазиш от такива покупки.

Следобед ще звънна на Дикси да я чу я как е-сигурна съм,че ще е ок Simple Smile

Аничка,каквото лошо има да разминава Hug

# 639
  • софия
Цитат
Това,че детето на приятелката е вдигнало днес Т не означава,че Ицко ще се разболе
Принципно е така,съгласна съм!Но си се притеснявам,защото е мого прихватлив горкият.
А сайта е ето този:http://parfium.bg/
До сега не бях поръчвала от него.Препоръчаха ми го,уж бил проверен.Може пък само ние да сме изтеглили късата клечка,но дълбоко се съмнявам.

# 640
Smehorana, мои приятели поръчаха два парфюма от същия този сайт и двата бяха ментета. Предполагам, че за тези цени които обявяват всичко там е менте. Те бяха бесни тогава, защото искаха да си направят двоен подарък - един за нея, един за него. И евтиното излезе скъпо...

# 641
  • софия
Не мисля,че цените са ниски. Peace Парфюмът струва 97лв,а тестерът 82лв.Тези цени не ме навеждат на мисълта,че са ментета.

# 642
Добър вечер .
Днес времето при нас малко се по управи и трите женки отидохме на фризьор.Малко се притеснявах за Вени ,миналият път много плака,но сега седна на стола и не мръдна.Каката пък иска да и направят  кичури   Crazy,фризьорката я пръсна с малко брокат и беше на седмото небе.Както изглежда на нашият тате няма да му е лесно. Laughing

Дано при Дикси всичко е наред. Praynig

Честит рожден ден на Рони ,бъди много здрава ,щастлива и обичана.  bouquet

Смешко ,калявайки този сладур.
Ще порасне и ще мине всичко. Hug

Delilah ak   всичко ще е наред ,само бъди спокойна. Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 20:11 от tanq karabelyova

# 643
  • София
Рони честит рожден ден!
Да си жива и здрава и много обичана съпруга и майка!
И стига се цупи,а се разпиши,на сърдитко Петко празна му торбичката Wink Heart Eyes
Дикси късно влизам,ама дано всичко е минало добре!

# 644
  • София
ЧРожден, Рони! Здрава и хубава да бъдеш! Как сте вкъщи?   ura
Дикси-вярвам, че вече всичко е минало и нямаш притеснения!Леко възстановяване.
Delilah ak  -колкото се може повече се грижи за себе си. На финала си. Всичко ще  е наред.
Сиска-чудесно си се разнообразила.
Пожелавам да няма болни дечица-на Танчето и на Мира да е нещо безобидно.

Общи условия

Активация на акаунт