Майчета 2009! - 5

• 33 373
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Аууу, Смешко, гадно  Confused

Цветя редовно получавам, дори и без повод. Това пък ми дава повод да го подигравам че има гузна съвест  Mr. Green Няма угодия  Joy Иначе от както съм заробена у дома с децата ми подарява свободно време. Днес ще гледа децата а аз ще ходя на фризьор. Ще празнуваме в четвъртък на кръчма.

# 616
Ох,Смешко,много неприятно.Ако можеш върни го,имаш права-търси ги,особенно когато става дума за много пари  Naughty
Аз също държа на ор'гиналното  Blush и затова мъжо дал 98лв. за 30мл. от Мол-ско,да е сигурен...хем се зарадвах,хем като разбрах се ядосах.Тези в БГ е'ати кожодерите,като знам,че щях да си го поръчам къде-къде по-евтин...ама карай,важен е жеста,че и без това вероятно ще е последен до другия ми юбилей  Crazy
Моя има РД сега на 23.03. Поръчала съм му и на него един от UK ,утре ще ходя да го взема,излезе ми 90лв.,а тук го няма под 140/150 за 100мл.
Та така...все пак тая надежда , че довечера ще се прибере поне с едно цвете...мечтите са безплатни  Crazy

Вече леко взех да се изнервям...от сутринта чакам един мързелив куриер  #Cussing out   #2gunfire

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 16:17 от maeva0959

# 617
Здравейте момичета,благородно завиждам на всички ви,ако днес мъжът ми беше тук щеше да е най големият подарък,но нищо .Както казва народа две хубави няма.
Моят съпруг винаги ми подарява нещо,с повод и без повод,някой път не е точно каквото искам ,но си мълча ,че друг път няма и да има Laughing.
Подаръкът си го чакам другата седмица ,днес получих от деверът букет ,рано рано сутринта.Кавалер ми е той.
Аз направих на всички жени в нас.
Отивам при бабата сутринта и викам като луда"Честит осми март",а тя ме гледа милата,подарих и подаръкът и беше мн доволна,каза че щяла да ми купи и тя нещо ,като отиде на магазина ,пък тя от година не става от леглото ,милата ми тя.
Днес е мн студен ден ,но в сърцето ми е топло,не съм се чувствала от мн време  така,мн мн се радвам.

Дано на всички ви е хубав деня. Hug Hug Hug

# 618
  • гр.Стара Загора

# 619
Честит празник момичета  smile3525

За подаръците милото е на принципа-иди си купи нещо  Rolling Eyes Цветя не ми е подарявал откакто бяхме гаджета,ама парфюми много  Mr. Green все без повод
Токущо влезе и аз го питам къде ми е цветето,а той ми вика,че няма,ама е купил пица за всички  hahaha Joy

# 620
Честит празник, дами! Бъдете желани, обичани, щастливи, всеотдайни, ухажвани, уважавани! Силни момичета, нежни жени и прекрасни майки, каквито сте! Весело изкарване на всички! Дано наистина ни подарят на всички нещо красиво и истинско, то не винаги се купува с пари

# 621
Честит празник, мили дами! Бъдете усмихнати и обичани!  Hug

По повод букетите - още като гаджета ми беше казал, че ако ми подари букет без повод значи е съгрешил или има намерение да го направи  Mr. Green Подсигури си "некупувене" на цветя хитреца  Crazy
И покрай тази Коледа гледам аз през терасата (беше вече тъмно) как слиза от колата и вади един огрооооомен букет. Ужас, изтръпнах  Shocked Викам си "Край! Имам си  рога!" И то големи съдейки по букета. Препотих се три пъти докато се качи до горе. Влиза и гледам изкуствена елха  hahaha Такова облекчение изпитах ви казвам....  Joy Едва ли има някой друг, който изпитва страх от букет без повод  Mr. Green

Та така....стиснете утре рано сутрин по едни палци, че след малко се запътвам за болницата. Операцията ми е утре в 8.30  Rolling Eyes

# 622
Дикси много  ме разсмя за букета, има много много  fingerscrossed fingerscrossed

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 10:39 от tanq karabelyova

# 623
Честит 8 март, мили дами!
Дикси, стискам палци всичко да мине по вода утре. Hug
Много се хилих на това с букета! hahaha
Аз след малко бягам към центъра на селото, четири девойки нашенки да си празнуваме у тукашна кръчма. Party

# 624
  • Русе
Диксиhahaha и много  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за утре.
Моят фризьор се провали. Изникнал й спешен ангажимент  Crossing Arms Има пак да си ходя с птичето гняздо  Tired

# 625
  • вече Пловдив
Дикси, успешна и лека операция! Много стиснати палци от мен!
Моя има РД сега на 23.03.
И моят  Mr. Green Маевка, големи съвпадения с тебе - мъжете ни на една дата, аз съм ти "кака" с 1 ден (и няколко годинки, де  Crazy)

# 626
  • софия
Дикси,стискам здраво! fingerscrossedА това с букета,много ме развесели.
Колкото до парфюма на Тони,няма,как да го върна.Защото на бележката,която имам не пише,от къде е.Пише само мен като получател,какъв е парфюмът и колко пари е.Не мога да докажа,че съм го купила от там,а на всички ни е ясно,как когато на търговеца не му изнася винаги си има пътечки за измъкване.
На всички,които ще празнуват,мога да пожелая Весело изкарване!

# 627
  • София
Честит празник и от мен на всички момичета!!!   bouquet
Дикси, успех утре!!!
Смешко, представям си как си се почувствала, сигурно и от реакцията не ти е станало много приятно... То пък и как да разбереш или докажеш, че е/не е менте парфюмът?!
За подаръците и цветята - цветя ми носи, почти без пропуски. Но за подаръците няма никаква инициатива и желание да рискува с изненада Simple Smile - почва се отрано едно увещаване и разпитване какво искам да ми купи, и обикновено ме помъква по магазините да си избера аз. Пък аз предпочитам да е изненада, да видя, че е помислил, а и ми се спестява изморителното обикаляне.  Crazy Ама здраве да е! Simple Smile
Аз бях вечерта на "банкетче" с колежките, поразнообразих се.

# 628
Честит празник момичета newsm51 много здрави и обичани да бъдем!
Дикси дано всичко мине бързо, успешно и безболезнено  Hug!
Нем разкажи нещо за вас  Wink, как сте, как се отрази на младежите промяната?

# 629
Честит празник момичета !
Днес си имам големи изненади . Сутринта Поли ми подари картичка рисувана от нея и едно сладко малко кремче за ръце / нямало повече пари детето /. Вечерта мъжа ми я взел от училище и се прибират с пръстен в кутийка / кутийката направена от Поли днес в училище/ , цветя и картичка с послание /пак правена в училище. Ей да знаете как ми стоплиха сърцето .
Дикси успех мила за утре и стискам палците яко и доста се посмях за твоя букет-елха.
Лильонси днес пусна едни суполки - дано не стане сериозно ,че ми писна вече .

Общи условия

Активация на акаунт