Майчета 2009! - 5

• 33 376
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Честит осми март момичета,нека любовта ви съпътства през целият ви живот във всичките и форми.  bouquet  bouquet  bouquet

# 601
Честит празник мили дами!! smile3525Бъдете много щастливи,обичани и все така всеотдайни!Положението при дечурлигата се стабилизира.Нямат Т и двамата полудяват в къщи.Само се чува от другата стая-мамооооооо,батееееееее....Нали си е момче и все са на кълбо да бори сестричката.Ама и тя не отстъпва-субе го,удря,че и с юмрук ooooh!Току идва при мен и ми прави-щип,а то батко и я кара.Коментирате АМ..ние сме на Нутрилон и аз усещам миризма на ванилия,но почти яде по 150гр. сутрин и вечер.Снощи дори 100гр.май и него ще откажем.Поне се научи да пие/яде/сок от компот с лъжицата...иначе само вода нищо друго/като все налита на кола,ама нямааааа.Желая ВИ много усмивки и приятни емоции 1dating

# 602
  • Русе
Честит празник, дами! Много любов!   bouquet

# 603
  • Пловдив
На мама днес е празник ,
на мама днес е ден.
Тя , зная , най-обича
латинки и невен.

Аз зная, аз зная,
латинки и невен.

През март латинки няма,
невенът не цъфти.
Ала на листче може
букет да разцъфти .

Но може, но може,
букет да разцъфти.

И цветната картинка,
за мама ще е дар.
От малката и щерка,
букет за осми март.

На мама, на мама,
букет за осми март.

Честит празник , мили мами !

Това е любимата ми песничка за 8-ми март !
Аз вчера си получих подаръка за празника и не мога да не си похваля милото . Ходихме в MALL-а и влезнахме в Зората , от където се сдобих с парочистачка http://www.zora.bg/main.php?p=products&s_p=product_details&a … p;product_id=4154 След малко ще я пробвам  Wink А Заприн си хареса едно ТВ и го получи - на изплащане е , че толкова пари нямам  Embarassed , но пак е нещо.

На всички пожелавам един прекрасен ден  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 09:15 от * Мира *

# 604
  • о`майна лунна нощ е
Сутринта му викам на милото: "Моля те, колкото и гузен да се чувстваш, не ми купувай цветя". При което получавам отговор: "Пиле, не се притеснявай, чак толкова гузен, че да ти подаря цветя, не се чувствам."  Shocked
Малката предистория е, че му набрах много и се изпокарахме здраво на Св. Валентин. Майната му, че не ми подари нищо, дори едно хартиено сърце, но вечерта се наяде и заспа пред телевизора.

Все пак сега няколко дена преди празника безропотно ме разходи по мое желание в МОЛ-овете, като нищо не си купих. Насърчаваше ме да влезна в някой магазин, но като знам как сме се закарфичили с бюджета, сърце не ми даваше да се глезя. Важното е, че прояви желание да ми вземе нещо. Това ми е достатъчно.

# 605
# 606
  • софия
Честит празник,мили дами!Желая на всички да сте много обичани и уважавани!

# 607
  • София
Честит празник момичета Grinning
Не мога да не споделя вчера как се посмяхме с миуту. За толкова години, когато има празник винаги е пристигал рано сутрин с букет и все се чудих кога и къде го крие. Вчера го хванах да ми крие букета в мазетo, при мишките  Laughing
Загаси лампата в хола и аз го чакааам, чакам да се появи и отидох да видя какво става. Притворил входната врата да не чуя кога излиза и тихо тихо се промъква към мазето Laughing Много беше смешен като го излових.  hahaha

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 15:37 от QWERTYASD

# 608
                                          ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ!!!

# 609
Честит празник !
Бъдете винаги красиви,щастливи,уважавани и обичани мами и жени!

QWERTYASD и аз се посмях като си представих "миуту" ти  Laughing Хубаво е,че има такива мъже.
За моя същото не мога да кажа...За всеки наближаващ празник,поне месец предварително започвам с намеците,ама цък . Тази година за РД започнах още преди нова година,викам му: Тази година имам юбилей,да не ми подариш същото като миналата ....,а той: Че аз какаво ти подарих? Ами НИЩО,какво друго ...  Crossing Arms Явно се е засрамил,защото се върна с огрооомен букет и парфюм,който бях споменавала много отдавна че го искам...сетил се е Simple Smile Много ме трогна Simple Smile
Та така...радвам се когато чуя,че има мъже,които не се нуждаят от напомняния.

Весел празник момичета!

# 610
  • Велико Търново
Честит празник,момичета!Здрави и обичани,ако желаете от чужди хубави,умни и богати мъже!

Мира,ще останеш доволна.Имам я същата PeaceЧисти тоалетната чиния супер.Сега ще купувам и перяща прахосмукачка.

По повод на мъжете-моя никога нищо не ми е купувал.Според него сама се справям по-вече от добре един вид шампион съм била Mr. GreenСнощи си поръчах от ибей очила на Гес и днес си купих сутиен за блузата с гол гръб.В магазина за бельо срещнах съпруга на моя приятелка,който й избираше бельо и естествено купи.Женени са от 10-11 години и той  е по голям от нея с поне с десетина години.Мило ми стана Crazy

Това от мен и весел празник на всички!

# 611
  • софия
И аз,като Маевка,днес получих букет и парфюм,който много исках.Много съм си доволна от мъжа,напоследък на всеки повод и празник ме изненадва много приятно.
и аз се опитах днес да го зарадвам ама тц,не ми се получи.Поръчах му любим негов парфюм,който отдавна не беше ползвал,сумата няма да споменавам,че ми се реве..............
Та дойде парфюма,дадох си му го със светнали очи,пръсна си той и каза точно,ясно,кратко и отчетливо:,,Това е МЕНТЕ.Няма нищо общо с оригиналния парфюм."

Е....................не мога да Ви обясня,колко гадно и виновно се почувствах. Sad
От вчера ми се е закучило нещо!

# 612
Честит празник и от мен! Бъдете обичани и обичащи!
Смешко, не се ядосвай, не си виновна ти, че в Бг всичко е менте.
От мъжо не мога да се оплача по отношение на подаръците, защото се научи, че не обичам изненади (това след като преди години ми подари по повод препарирана пеперуда в рамка, а аз опищях орталъка от ужас, защото не понасям препарирани пеперуди) и ми казва аз да си избера нещо и да си го купя за празника, но ако се сещаше от време на време китка да подари, нямаше да е зле. Този път се отчете, защото трябвало да дава пример на сина Wink.
И днес сме на лекар Close, малкия кашля като магаре, като му дойде музата по половин час се дере.
Мире, честита придобивка, и аз имам същата и съм доволна.

# 613
  • вече Пловдив
И от честит празник, момичета! Бъдете винаги здрави и обичани!

Кверти, и аз се посмях на твоето миУ, и мило ми стана!   bouquet Евала, че не трябва да напомняш. И аз като Джени поне месец преди датата напомням...  Mr. Green
Сиска, леееееко завидях на твоята приятелка - мъжът й хем й знае номера бельо, хем има вкус, хем явно довечера ще има ... спорт у тях  Wink
Е, моят мъж поне ме уважи с букет днес. Два дни взаимно се сърдим, даже днес се чудех как да избегна срещата на обяд, но явно го е ударила съвестта днес на празника Crazy

# 614
  • София
Ааа при моето мило само на цветя мога да разчитам Laughing  Веднъж ми беше избирал подарък за рожден ден - висулка от кехлибар. Никога не съм я слагала. Тя просто тотално няма нищо с моя вкус.  Някакъв особен кехлибар. Виждала съм макар и рядко хубави бижута от кехлибар ама товаа... Ма нали неговото маме обича кехлибар и явно от там му е дошла идеята.  От тогава така и не се е престрашил да ми подари нещо - ходим и купуваме заедно. А за бельо да отидеее- представям си го ще позеленее ще почервенее ще вземе първото, в което се спъне hahaha За рождения ден ще му кажа да ми купи бельо много ми е любопитно с какво ще се върне Joy
Смехоранке, малиии парфюми менте Rolling Eyes  Това само на българи и евентуално албанци може да им хрумне. Не може ли нещо рекламация да направиш Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт