Майчета 2009! - 5

• 33 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
и аз не разбрах защо не се отваря...пуснах друг сайт по същата тема...
 а тук можем да се подпишем ако сме портив
http://www.gopetition.com/petition/39757/sign.html
а днес като отворих нова кутия Аптамил, за да приготвя кашата на Божко, се оказа, че тук са почнали да блъскат ванилия #2gunfire...а опаковката си е същата...зачетох се в ситните буквички на състав...и видях, че формулата е нова, хич не съм съгласна с това.....но пита ли ме някой...

# 586
  • Русе
Забравих Дианка 0808  ooooh! Дано оздравят бързо хлапенцата ти  Praynig

# 587
  • София
Плами,Кверти,готова съм за всякакви нощни подвизи Crazy
Ето това е приказка. Grinning
Таман да се видим с двете ни коремчета, че още малко и няма да искат да идват Heart Eyes

# 588
  • Пловдив
Здравейте !
Ние сме си вече у дома , 5 дена не съм докоснала компютър и до преди малко наваксвах с пропуснатото тук  Hug

Първо , благодаря на всички , които се отзоваха на питанката ми за СтиймМопа - отказвам се от тази покупка. От всичко прочетено тук , а и още малко се поразрових , стигнах до извода , че не го искам  Peace

Простете, ако волно или неволно съм засегнала някого с нещо !
Простено да е на всички !

Мигле , аз на Зарко давам Фризо . И той има вкус и аромат на ванилия , но на мен си ми харесва . Но аз го сравнявам с Нестле Джуниър , което ми миришеше на риба  Peace

Смешко , целувки на Ицко , бързо да оздравява  Heart Eyes А за злополучният рожден ден ... УЖАС  Shocked

Маевка , със здраве да си носиш името  Heart Eyes

Аз пък от утре почвам да постя. Едно време го правех редовно това упражнение , дано и сега устискам . Пробвах да пазя малко диета - нищо не стана. Дано така успея да смъкна някое и друго кило  Praynig

Сега отивам да взема душ и лягам при миУто  Wink
На всички пожелавам спокойна нощ  Hug

# 589
  • София
Момичета, препоръчайте ми моля(не за Божко-Слава Богу) добър доктор УНГ.(за мама)благодаря.

# 590
  • Русе
В Транспортна болница са най-добрите. И за малки и големи  Peace Даже тия дни ще прелетя до там заради Гого. Големият и двата пъти там го оперираха.

# 591
  • София
Извинявайте за нелепия въпрос, ама измежду вас поне има такива дето да ми се изсмеят и да ми кажат наистина че е много глупав.. Embarassed Променя ли се нещо в кърменето след като излязат зъбки? Crazy Много ме плаши тая мисъл, както сега понякога стисва ей така между другото малката много силно, какво става като има зъби? Shocked Досрамя ме тема да си пусна Blush

# 592
  • Велико Търново
Нищо не се променя PeaceАко,те ухапе,махаш от гърдата със строг тон казваш,че боли и продължаваш.А,ако е като моите деца няма и да те ухапе Simple Smile

# 593
  • София
Честно казано, аз му ги усещам зъбките на Ваньо, но не е нещо особено.А и той не хапе.  Peace

# 594
Момичета, можете ли да препоръчате заведение за хранене с детски кът, площадка за игра? Пицария с люлки и пързалки. Ще съм ви благодарна за идеите.

# 595
Момичета, можете ли да препоръчате заведение за хранене с детски кът, площадка за игра? Пицария с люлки и пързалки. Ще съм ви благодарна за идеите.
http://www.spaggo.com/
http://www.detskiklubove.info/detski-klubove-v/%D0%A0%D0%B5%D1%8 … %D0%BE%22_15.html

# 596
  • София
O!Шипка Люлин, външна площадка (трябва да е по-топличко)
Мерси Mr. Green

# 597
Здравейте момичета и от нас.
И ние най-накрая се прибрахме, бяхме на гости на мама и аз си починах така добре , но днес сутринта се събудих с болки в гърлото и запушен нос . Сега се тъпча с лекарства и дано се пресече , че неща пак болести.
Лили слуша когато си иска и сега и е доста скучно в къщи , защото сме само двете , а при баба и хора колкото искаш и всеки я закача за нещо . Докато свикне пак , че ще сме си само двете ще ми вземе акъла от мрънкане и хленчене .
Със закъснение ви да ме прощавате и аз прощавам на всички ви .
Пак е студ и пак в къщи писна ми вече..... искам да е лятоооооо....

# 598
  • София
Ели Hug! Сега си спомних, че си казвала не веднъж за Транспортна. Много ти благодаря!Успех при вас с прегледа на Гого Praynig

# 599
Аничка-Баничка и BebZz, благодаря ви за идеите! Spaggo много ми допадна, странно как не сме го чули досега. Но ще го видим! Хубав ден, благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт