Майчета 2009! - 5

• 33 381
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Сега набързо да се оплача-баткото е с Т и кашлица,а Сияна с ларингит ooooh!Сутринта се събуди с променен глас-едва се чуваше какво говори милата.Да честитя на Катя бебката-много послушна и да расте зраво бебе!!! newsm30Ама какви случки сте преживели някои/то от ЕГН да не изброявам/ HugЕдинственото с което мога да се похваля е,че без да искам от 3 март сме без биберона newsm44 Не било страшно да знаете.Както беше пристрастена се бях подготвила за писъци и рев..ама...без да искам продавачката на магазина я обожава/СИЯНА де/и влизаме и тя вика-ти още ли си с таз биба?Дай я на леля да я хвърли на куето-и тя я даде.За награда получи шоколад МИЛка и така...Вечерта бяхме на гости-залъгахме я,но и вечерта мина без проблем.Сеща се от време на време-мама обяснява,че е на кучето и че е акана и ,че кучето е направило дупка и така.Сега остава гърне-мисия????Аз ставам,че в нашия град е Кукеров ден и отиваме да се забавляваме,а дребната ще се гледа с дядо си.  love001

# 571
  • софия
Ехеее,какво нещо е кафенцето! Laughing
Диди,бързо да се оправят децата!
За РД-то,изпаднах в тих ужас като отидохме.Значи майката ми се обади да ни покани още в понеделник.Питам аз,в колко часа,тя ми каза,че няма значение. ShockedПитам аз до обяд или след,тя ми казва,че когато можем ние.И аз помислих,че няма да има други гост,като миналата година.Казах й,че ще отидем,когато се наспи Ицко.Тя каза,ок,даже щял таткото да дойде на вземе.До тук чудесно.
Ицко спа до 15.30ч,веднага щом се събуди,аз се обадих да пращат таткото.Изчака ни се чакалото,той дойде в 18ч. ooooh!Закара ни,влизаме(РД-то беше у тях),оказа се,че имало други дечица,5 броя,които си били тръгнали.Общо взето се получи едва ли не,че са чакали да си изпратят гостенчетата,за да вземат нас.Съвсем ме хванаха нервите.На пода нямаше къде да се стъпи от играчки,трохи,залепнали и мокри петна.Казаха ми:,,Седни,взимай си!"Е,какво да си взимам,братче,останала на масата една чиния с няколко изостанали парчета луканка и кашкавал,сирене,върху което беше разлято червено вино и няколко парченца изсъхнала франзела. ShockedНе съм отишла да ям,но ми стана много обидно,по-добре да ни бяха посрещнали на празна маса,от колкото товаВсе едно съм най-последния човек на земята да дояждам остатъци..Няколко пъти ми обясниха,колко са изморени цял ден да посрещат гости и аз се обадих на Тони веднага след работа да ни прибере.Рожденикът(2Г.)Постоянно щипеше,стискаше,дърпаше Ицко.При което родителите ми обясняват,че той така се радва и забележка нито веднъж не му направиха,въпреки,че Ицето ревеше неистово.
Ох и още има,ама ми е трудно с думи да го опиша.

П.П.
Сега се сетих,че майката,рожденникът си ходеха с обувките вътре,а може би и официалните гости,незнам.Имаше разсипани соленки по пода,Ицко си взе една,аз съответно му я дръпнах от ръката.Майката ми каза,че тъй,като всичките са разсипани по земята,Ицко от там трябва да си ги яде.,ако иска.Shocked

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 16:04 от smehorana

# 572
Уауууууу Смешко  Shocked
Пак като си изчакала да дойдатда ви вземат...аз вероятно щях да си тръгна на секундата в която се почуствам гадно.
Хора всякакви...  ooooh!

Наш Криско вече е по-добре,кашлицата и тя намаля,почти я няма. Направо не смея да се похваля,имах чуството че никога няма да се оправи  Rolling Eyes

Сис,завидях ти (неблагородно  Crossing Arms ) Искам и аааз .... Божее,кога ли ще се върнат добрите стари дни в които и аз имах личен живот ... Депресирах се  Confused
plami213,изкарах и аз такава чашка  Mr. Green Успех засега никакъв.Взема я и започва енергично друсане докато изсипе двете глътки и веднага започва да замазва с крак  ooooh!
Вчера купих най-накрая гърне,започваме с уроците,които незнам как ще издържа...Види ли го и изпада в истерия...това моето хлапе защо така се плаши от всичко ново незнам,от дреха,от играчка..всичко ново е много страшно ... Rolling Eyes

# 573
  • Велико Търново
Смешко,неприятно преживяване,но се случва.Аз бих си тръгнала на секундата Peace
Краси,да ти е живо и здраво името/ако празнуваш/!Личният живот се връща,когато ние го пожелаем,всичко друго е оправдание Simple SmileЕстествено има и изключения.

# 574
  • о`майна лунна нощ е
Това, че са ви казали да дойдете, когато имате възможност и времето ви не е съвпаднало с другите гости, го разбирам. Но остатъците по масата, размазаните солети по пода, с които следва да се "почерпи" и твоето дете и най-вече ходенето с обувки вкъщи и мрънкането, че цял ден посрещали и изпращали гости - това и мен би ме накарало да си тръгна възможно най-бързо.

# 575
Смешко, направо ми стана гадно  Sick, горките вие  Hug

Сис, аз съм "ЗА" с двете ръце за парти, даже и местенце, където да хапнем мексикански фкусутийки винце мога да ви предложа  Party, вие само кажете  Wink

Краси, честит празник, бъди все така усмихната и лъчезарна  newsm51

# 576
Сис , точно преди час разбрах че имам имен ден ...  Rolling Eyes Никога не съм знаела че имам такъв,съответно не съм празнувала.
Ама ето ми повод да се "почерпя" от мъка,че аз съм от изключенията ...  Confused
Айде наздраве
- това за домошарите   Mr. Green
- за останалите  Mr. Green
- тези и трите за мен,че мъката ми е голяяяма  Mr. Green

# 577

Мили ми дружки, няма ли да се прощаваме?!
Почерпете се с парченце вкусна баница и ха простете прегрешенията на бедната съфорумка!

# 578
Простена си бе моме, то не че има за какво  Hug. Та в тоя ред на мисли и вие да ме прощавате  Grinning
За мен повечко от баницата  Mr. Green

# 579
  • софия
Лелее,вярно беЙ! ooooh!
Прощавам на всички!Простете ми и Вие!
Баницата изглежда,много вкусна!Ще си Апна с кеф. Laughing
Маевка,да ти е живо и здраво името и много години с гордост да си го носиш!

# 580
  • София
Хайде и от мен "Да прощавате, ако нещо!" Simple Smile И аз прощавам!!
Маева, честит имен ден!! Жива и здрава да си!!
Похапвам халва, след като ометох и значително количество торта.  Crazy Завиждам на Сиска за фитнеса.
Смешко, ама че посрещане са ви устроили!! Много обидно!! Надявам се, че не сте много близки?
Мадленка, да нямаш предвид Вино&Тапас, или нещо подобно беше? Simple Smile

# 581
  • Русе
Простете! И вие да сте простени  Hug

Маева, честит имен ден! Здрава и щастлива  Hug Мерси за питието!
Лианка, мерси за баничката  Hug
Смешко, гаааааадно! Дано да нямате повече такива случки  Praynig

Четири дена готви и слугувах на гости. Днес ги изпратих, прелетяхме през двата чифта родители , после изринах къщата, изкъпах се и сега релаксирам.
Права е Сиска. Сами трябва да намираме време за личния си живот.

# 582
  • София
Давам и взимам и аз прошка.
Смешко-наистина отвратителна ситуация.
Сиске, ама на снимки си супер!
Маевка-честито!
Диана-все на огън се печеш...да се оправяте бързо Praynig

Исках да споделя нещо, което научих преди час и се стъписах. Някакъв абсурд ако стане.
http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=10&id=23411

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 21:51 от Мигла

# 583
  • софия
Мигле,нещо не се отваря!
лято,таткото е първи братовчед на Тони.Заедно са отраснали и до преди известно време бяха в доста близки отношения.

# 584
Лиленце, точно това имам предвид, тапас, начос или пък гуакамоле, който, каквото си избере. Заведението се казва "Ориша" и е много хубаво, а обслижването страхотно.
Мигле нищо не излиза, като натиснеш линка, я го публикувай пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт