ФУТБОЛНИ фенове - (тема 8)

• 20 957
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Честита ви нова тема!  Hug И запис  Mr. Green

Сори за нефутболния въпрос, но някой знае ли дали има телевизия в мрежата на Близу, която дава пряко откритото на Австралия по тенис? Тенкс!  Peace

# 121
Честита ви нова тема!  Hug И запис  Mr. Green

Сори за нефутболния въпрос, но някой знае ли дали има телевизия в мрежата на Близу, която дава пряко откритото на Австралия по тенис? Тенкс!  Peace

Евроспорт?  Grinning И евроспорт 2.

# 122
Сори за нефутболния въпрос, но някой знае ли дали има телевизия в мрежата на Близу, която дава пряко откритото на Австралия по тенис? Тенкс!  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=545733.0 - заповядай в темата за тениса.....

Мнооого интересен и хубав линк - http://onlaintv.ovo.bg/index/blgarski_televizii/0-37 - аз ги гледам и тук......Има и други хубави, спортни ТВ в него.....Та може да е от полза на повече хора.......

# 123
Тенкс, Мама! Тенкс, Рали!  Hug

# 124
Добро утро,днес дали ще има някой трансфер?

# 125
  • София
Гри, мерси за пухкавото кафе  Hug

Стана ми смешно, че Марадона пак се записва, при положение, че вече се е записал в темата и то първи... Mr. Green Joy

Честита ви нова тема!  Hug И запис  Mr. Green

# 126

Стана ми смешно, че Марадона пак се записва, при положение, че вече се е записал в темата и то първи... Mr. Green Joy

Честита ви нова тема!  Hug И запис  Mr. Green

Joy

# 127
  • Mars Hotel
А разбрахте ли, че Левски връща Де Карвальо  newsm78
Извадил си ръката човека и е за операция, та за това не го искат ))))))))))

Да, а от Локо-то вдигат рамене и казват, че той си имал договор с Левски вече. Самият той също каза, че е футболист на Левски.  33uu

# 128
А разбрахте ли, че Левски връща Де Карвальо  newsm78
Извадил си ръката човека и е за операция, та за това не го искат ))))))))))
Да, а от Локо-то вдигат рамене и казват, че той си имал договор с Левски вече. Самият той също каза, че е футболист на Левски.  33uu
Аз сега и това прочетох Карвальо пак на "Герена"  Разнасят го като чувал с картофи.. Голяма драма се заформи...

А мен лично този треньорски трансфер ме удари в земята - Гулит става треньор на наш Благой в Терек Грозни   Shocked  Извинете, че давам линк на английски, но не намерих в нашата преса  http://www.skysports.com/story/0,19528,12003_6673548,00.html

# 129
Ето някои новини:

Стивън Пиенар избра Тотнъм Дано заради алчността си да не съжалява по-късно. Или пък дано да  Mr. Green Заплатата в Челси му се стори малка.

Милан предлага Пато в Англия Ще се радвам да дойде при нас Simple Smile но за тази цел Анчелоти ще трябва да остане на треньорския си пост Simple Smile

Тевес: Оставам в Сити, трябва да печелим купи - тази новина е от няколко дни, но понеже сме го обсъждали в темата, реших да я постна.

Ливърпул продали Бабел....  Rolling Eyes

Останалите новини са само слухове, все още.

# 130
Добро утро с нова визия, в която цитатите те препращат към поста, в която емотиконите са неизползваеми и не може да се редактира написаното. Мисля си, че може да сме още в работен вариант, а аз да съм седнала рано на компютъра. Я да ходя да се обличам, че ще закъснея за работа... 

# 131
Добро утро и от мен,дочакахме Барселона да загуби от Бетис,но все пак продължава.Лек и спокоен ден.

# 132
Много сте мълчаливи  Crossing Arms
Гри, мерси за кафето, дай боже да върви все с такива новини  Whistling Whistling Whistling

# 133
Добро утро с нова визия, в която цитатите те препращат към поста, в която емотиконите са неизползваеми и не може да се редактира написаното. Мисля си, че може да сме още в работен вариант, а аз да съм седнала рано на компютъра. Я да ходя да се обличам, че ще закъснея за работа... 
Joy Joy

# 134
  • Манчестър
Аз пък днес прочетох в един местен вестник(Daily Mail) с трансферни клюки,че Гарата го искали в Селтик и още няколко Премиершип отбори, но не се споменава кои....Гарата - разбираи Дембеле.

Ето и линк:

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1348808/Celtic … arra-Dembele.html

Общи условия

Активация на акаунт