ФУТБОЛНИ фенове - (тема 8)

• 20 952
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Ей Гри, страхотни момчета)))) дано все така да им върви и да учат много много....

# 91
  • Варна
Веселячки  Hug

Гри, браво за твоите юнаци, да им върви все така успешно!

Роми, да се надявам вече си пристигнала, живи и здрави, очакваме да се обадиш от хАржентина. Аз няма ти поръчвам да целуваш никой, че и без това много ти станаха  порчъките Mr. Green

Цеци, Цеци  как можа такъв кошмар да сънуваш  Mr. Green, мен след такъв сън, ша ме е страх да си затворя очитИ  Mr. Green

п.п. Гледам в нашите спортни сайтове, написали първите мачове от нашто първенство - 26.02  ooooh! (първи мач Левски-ЦСКА  Mr. Green), ами, баси и лежперите са наште .. да има за какво или от какво да почиват, ми те ...  Whistling

# 92
Роми, ако срещнеш Агуеро, нали знаеш  Joy

Мачовете утре:

Челси - Блекбърн - 17.00 ч.

Уест Хам - Арсенал - 19.00 ч.

мачовете в Неделя:

Ливърпул - Евертън (градското дерби Simple Smile ) 16.00 ч.

Тотнъм - Ман Юнайтед - 18.00 ч. (не е за изпускане)

# 93
  • под дъгата

мачовете в Неделя:
Тотнъм - Ман Юнайтед - 18.00 ч. (не е за изпускане)
Ша гледам -ха дано не го изпусна
Ромиии целувай наред и от мен Joy

# 94
Гледате ли Тотнъм - Юнайтед? Simple Smile Викам, че е време дяволите да паднат, кво ще кажете  Laughing  newsm43

# 95
  • Срещу планината:)
Гледате ли Тотнъм - Юнайтед? Simple Smile Викам, че е време дяволите да паднат, кво ще кажете  Laughing  newsm43

Блу
ше те гази слонче     261uu

# 96
Гледате ли Тотнъм - Юнайтед? Simple Smile Викам, че е време дяволите да паднат, кво ще кажете  Laughing  newsm43
И аз това викам, ама и не викам за Тотнъм  Mr. Green  Crossing Arms

# 97
  • под дъгата
Блу  Twisted Evil Две слончета  261uu

# 98
 Joy Блу то толкова хубаво не е на хубаво - Челси влизат във форма и бият, Специалния спечели златната топка сега па и Ман. Юн да паднат......... Rolling Eyes

# 99
Joy Блу то толкова хубаво не е на хубаво - Челси влизат във форма и бият, Специалния спечели златната топка сега па и Ман. Юн да паднат......... Rolling Eyes

Ани, права си , че пълно щастия няма Simple Smile Но и този резултат ме устройва напълно. Вече сме на 4то място Simple Smile а и МЮ изпуснаха 2 точки. Днес всички мачове са Х   Rolling Eyes

# 100
.Днес всички мачове са Х   Rolling Eyes
Говорими (последния в класирането  Twisted Evil).... е Барса току що си вкара ...

# 101
  • Манчестър

Ани, права си , че пълно щастия няма Simple Smile Но и този резултат ме устройва напълно. Вече сме на 4то място Simple Smile а и МЮ изпуснаха 2 точки. Днес всички мачове са Х   Rolling Eyes

Аха..ама МанЮтд имат два мача по малко...

# 102
Аве, батко Алесандро е вкарал днес за победата....Големият син е особено доволен, голям фен му е.........

Блу, честити ти радости тези дни.......

Аз пък все си мисля дали съм целунала тоз-онзи чрез Роми.......

# 103
Добро утро,лека и спокойна седмица.

# 104
Малееееееее днес понеделнишки много слаба активност в темата((( защо така?

Гри, аз дори и сега ще се възползвам от кафето))))

Общи условия

Активация на акаунт