ФУТБОЛНИ фенове - (тема 8)

• 22 196
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Да, тя клюката отдавна се говори Simple Smile другия отбор май беше Блекбърн. Или май беше Бирмингам  Grinning

# 136
Добро утро.

# 137
  • Варна
http://www.btv.bg/action/news/story/538249646-Shampionska_liga_L … o_bTV_Action.html
хмм  Thinking, шампионска лига, лига европа и А група, вече по БТВ йЕкшън  Mr. Green

# 138
http://www.btv.bg/action/news/story/538249646-Shampionska_liga_L … o_bTV_Action.html
хмм  Thinking, шампионска лига, лига европа и А група, вече по БТВ йЕкшън  Mr. Green

Да, това е бившата Про бг Simple Smile

# 139
  • Варна
ехооооууу  Mr. Green

тудей мачовете ар са:

14:45    Уулвърхaмптън - Ливърпул - Нова Спорт
17:00    Арсенал - Уигън
17:00    Манчестър Юнайтед - Бирмингам -  Диема
19:30    Астън Вила - Манчестър Сити - Диема

21:00    Барселона - Сантандер - ТВ+

# 140
Бербатов пак е избухнал с 4 гола Simple Smile Браво на него! Отново е на първо место при гол майсторите.

# 141
Бербатов пак е избухнал с 4 гола Simple Smile Браво на него! Отново е на първо место при гол майсторите.
не са ли 3 newsm78- тои 3, един Гигс и един Нани  Rolling Eyes
Айде отивам да злобея на мача на Барса  Praynig

# 142
  • Ænima/Albuquerque
Три, три, Блу нещо се е объркала.  Mr. Green

# 143
не са ли 3 newsm78- тои 3, един Гигс и един Нани  Rolling Eyes
Айде отивам да злобея на мача на Барса  Praynig

Тъй , тъй, 3 са  Laughing

# 144
Манчестър Юнайтед биха добре, Манчестър сити паднаха добре... Мисля, че сега Барса играят?!? Одеве водеха, но вече съм си вкъщи и нямаме ТВ +.

# 145
Добро утро  Laughing Ще замястя Гри с кафето тази сутрин (то обяд вече ама........)

offtopic решила съм да спирам цигарите и от три дена съм само с ел. цигара и така ми се пуши в момента  #Puppy dog
Иначе барса си биха Сантандер с 3 на 0 - неееее не съм изпушила нито една цигара
Днеска са моите педерасчета  Mr. Green

# 146
хихихихихи  Grinning

# 147
# 148
Евала, права си е жената  hahaha Представям си това един ден да стане и в БГ ......ма няма да съм жива да го видя.. Rolling Eyes

# 149
Евала, права си е жената  hahaha Представям си това един ден да стане и в БГ ......ма няма да съм жива да го видя.. Rolling Eyes

Да, Ани, и аз тва си помислих Simple Smile Тук ако някой, па дори и бабичка дръзне да отмести някой от местото му, па макар и хост на стадиона, ще викнат сигурно едрите момченца да изгонят натрапника  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт