ФУТБОЛНИ фенове - (тема 8)

• 22 196
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • España
Айде,мацки,почва се!!!
Днес нямам ярки фаворити ,но от пуст патриотизъм викам -Митко,Митко....

# 496
Ух, мерси Дю  Hug  Ми 'айде МЮ  Wink английски отбор е, нали  Flutter

ПП. Роми  Hug

# 497
  • España
Тъкмо идвам от коктейл,организиран от фен -клуба на отбора на мъж ми...Аз получих букет рози и карамфили,голям ,колкото Лихтенщайн. Laughing..Малииииииииииииииииииииииииииииии,Митака добре подкара!!!

# 498
  • под дъгата
Подкара Митака,ама...нищо не стана Sad

# 499
Хехеееее, егати кефа. Не можах да гледам мача, но супер много се радвам на това нулево равеснтво  hahaha Grinning

# 500
  • España
Хехеееее, егати кефа. Не можах да гледам мача, но супер много се радвам на това нулево равеснтво  hahaha Grinning
Рали,напоследък май доста футболни радости ти се насъбраха Hug! Да черпиш трябва ми се струва! Иначе,Митака и компания леко ме разочароваха,скучен беше мачът...Интер-Байер беше по-интересен,доколкото успях да надзъртам от тук от там,а и гол имаше!
За име на сайт -как ти звучи -ПОП ЛАП ТОП.бг,ако не ти е късно вече,де...И и поп ми се струва актуално и ПОПулярно,набива се в ухото....натрапчиво и незабравимо...!

# 501
Роми, верно много футболни радости ми се насъбраха, остана само да прочета, че Анчелоти е  уволнен, но то пълно щастие няма  Grinning  Име избрах вече, мерси на тези, които дадоха идеи.  Hug 
Тази вечер май е била постна откъм футболни емоции Simple Smile Аз сега нямам търпение до Вторник за мача ни с МЮ.

# 502
Добро утро,едно усмихнато кафе за начало на деня,какво ще гледаме довечера?Снощи скука,добре че успях да видя гола на Байерн.

# 503
  • Варна
ооо мацкии  Mr. Green
снощиии така да съм се одрямала от преди мачовете, че не е истина  Mr. Green
ужасТ, после видях резултатите ...*§(*€%$%$$ .. и си легнах пак  Mr. Green
така, като чета нищо не съм изпуснала  Mr. Green

Днес мачове, по-интересни:

20:00    Ливърпул - Спарта (Прага)    - btv action
22:05    Аякс - Андерлехт    -
22:05    Манчестър Сити - Арис    -
по Ринг ще дават мачове, но не са уточнили кои?

# 504
Добър ден  Hug

По ринг.бг мачът е Виляреал-Наполи - 2205 военно време  Laughing

Даже и по БНТ днес ще дават мач от Лига Европа- Щутгарт-Бенфика - 2205

# 505
Очертава се футболна вечер.

# 506
По Бтв Екшън почва Ливърпул - Спарта Прага

# 507
  • España
Аз смятам да гледам комбинирано.

Сега малко "светска хроника" Laughing.
От едно клюкарско испанско предаване подочух,че  Кр.Роналдо е отлетял до с нает за целта самолет до Ню Йорк,където се подвизава руската му годеница Ирина,специално ,за да поиска ръката й!!!! Grinning.Мноооого романтично,тя тъкмо била на път за участие в предаване на някакъв американски канал,та изненадата за нея била пълна! Този Роналдо почва да ми става симпатичен на мен-казват,че един мъж ,ако умее да бъ Grinningде романтик,се издига неимоверно в дамските очи....Много са хубави двамата,дано са щастливи и да си народят красива челяд!!! Grinning
ето ги тук-

А Шакира вече е изявила желание да живее за постоянно в Барселона,за да може да е заедно с любимия си Ж.Пике. За любовта няма граници нито във пространството,нито в годините-Колумбийската дива е с цели 10 години по-голяма от звездата на Барса! В Светските хроники в Испания,те категорично детронираха конфигурацията-Касияс и Сара! Laughing
Ей ги на гълъбчетата ,

Щом са любят младите,нека да са земат!!! Laughing Laughing
Даже и Пеп се изказва много ласкаво за новите модерни !!! Joy
Я да пробвам и аз новата опция

# 508
Ухааа, Роми, хубаво инфо.

И да отбележа тук, че с Буба Лина тук се засичаме - ГОЛЯМО МЕРСИ. Много ми е хубав аватара... Много съм фетска  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 509
Роми набързо ни вкара в новите клюки  Laughing
Аз съм на Виляреал - Наполи. Сносен мач правят, интересен е. Имаше ,обаче, неприятен момент с публиката - скъса се предпазната мрежа и доста хора изпопадаха от трибуните един в/у друг. За щастие, май няма сериозно пострадали. Наложи се да прекъснат мача за малко, но го подновиха. Дават го по Ринг (който е на Булсатком - канал 44  Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт