Хайде в Новата Година, с Юлчето игра ще има…

• 23 377
  • 695
  •   1
Отговори
# 435
  • в 1001-та нощ
....
"и въпреки желанието ми да се съобразяват, питат и т.н. - не и не - просто са си такива - до характер е" - абсолютно, само дето аз вдигам врява. Ще ходя сега да се извинявам за вчера, че се държах много зле, пък трябва да усвоя умението, тактично да карам хората да ми играят по свиката - нали за даскалица се глас...

ееее, все пак ти ще омагьосваш хлапета, а не закостенели хорица Wink))

за бисквитките - мисля, че няма проблем - не вярвам да изяде 2 пакетета за 3 минути  Hug

# 436
Здравейте момичета!
Я да видим правилно ли съм разбрала за жълтъка: давам 1 седмица 3 пъти по 1/4; после една седмица по 1/2 3 пъти в седмицата и после въвеждам и месото като редувам.
Мисля с пилешко да почна. А после кажете кое след кое??Моля да кажете
Имаме домашни бройлери замразени-те стават ли? и ако Да мисля да си сжаря от тях бялото месце, да го  пасирам и да замтазя и аз във формите за лед, и после да си вадя
Вече сутрин давам след кърменето малко плодово, а следобед плодово или каша(пак след кърменето), че да я държо по-дълго време сита...май нещо ми понамаля кърмата..аа това АМ неще да го лизне как да я приуча да го пия кажете Praynig ако изведнъж ми спре нз какво ще я правя.

# 437
  • в Кошера
Здравейте момичета!
Я да видим правилно ли съм разбрала за жълтъка: давам 1 седмица 3 пъти по 1/4; после една седмица по 1/2 3 пъти в седмицата и после въвеждам и месото.

Мойто педи друга песен пее...
За месец да се редува по 1/4 жълтък+зеленчуци, месо+зеленчуци (пилешко, пуешко), след което пак така, но по 1/2 от жълтъка.
Ама не мисля да я слушам, ще въведа по тази схема жълтъка, след седмица-две и месото, не едновременно  Peace
Сега си чакам 1 кора домашни яйчица от едни познати на свеки  Mr. Green

# 438
  • София
не те ли е страх от домашните яйца
на един колега детето му се разболя от салмонела от домашните яйца на майка му, дето бяха сигурни как са гледани

# 439
  • в Кошера
не те ли е страх от домашните яйца
на един колега детето му се разболя от салмонела от домашните яйца на майка му, дето бяха сигурни как са гледани

Цъ  Mr. Green
То като ги варя по 10-15 минути...
Тези в магазинната мрежа са ми мн клонирани...по калъп снасяни от "свободни" кокошки....в инкубатор  Joy

# 440
  • Бургас
Ren4i,за жълтъка не знам какво да те посъветвам,аз лично ще дам много късно.
За пилешкото,бройлерите стават,но що са домашни хубаво ги свари,после ги нарежи,че без течност не знам как ще се пасират,а може и да ги вариш с зеленчук и да използваш това,че в зеленчуците има вода и да пасираш заедно с тях.
Следобяд можеш да редуваш каша с плодово пюре,не знам защо държиш да е след сукането,аз винаги започвам с твърдата храна,след което давам да цока.
Колкото до лекарствата,струва ми се че се е започнала някаква масова лудост,да видим къде ще и излезе края,дано да не страдат дечицата от това.
Нямате и идея как се вдита Т от 37 до 39,5 за час,много внимавайте!
Другото което мога да ви посъветвам е,никога не  давайте пюре с биберон,голяма грешка,голяма.

# 441
че те и моите са домашни.... newsm78
значи ваште бебоци палзят а....моята се мъчи ама  Whistling
иначе прави кълбета от корем по гръб и обратно и понеже може само на дясно да се обръша по корем и оня ден стигна края на леглото  ooooh! и за малко да падне добре 4е я 4ух като изпищя и отидох при нея
И ние постоянно крещим чак се стяга цялата от кеф и надава с пълна сила много и се кефя така  :shock

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 15:27 от Ren4i

# 442
Ren4i,за жълтъка не знам какво да те посъветвам,аз лично ще дам много късно.
За пилешкото,бройлерите стават,но що са домашни хубаво ги свари,после ги нарежи,че без течност не знам как ще се пасират,а може и да ги вариш с зеленчук и да използваш това,че в зеленчуците има вода и да пасираш заедно с тях.
Следобяд можеш да редуваш каша с плодово пюре,не знам защо държиш да е след сукането,аз винаги започва с твърдата храна,след което давам да цока.
за обед първо давам твърдата, а за следобед първо да суче щото кърмата ми намаля и да не спре. А немога ли да ги пасирам с малко от булъона в който са врели  newsm78. И да аз нали казах че редувам каша с плодово  Hug

# 443
  • Бургас
Може и бульона да ползваш да,но според мен ще е много мазен,а аз съм малко луда на темата,но ако искаш и така си го направи.

# 444
Може и бульона да ползваш да,но според мен ще е много мазен,а аз съм малко луда на темата,но ако искаш и така си го направи.

е нищо де мерси все пак, нали затова пишем тука всеки да си каже мнението и ак оможе даде съвет  Hug

# 445
  • Stavanger, Norway
Здравейте и от нас. Днес бяхме на ДК (не бяхме ходили от 15 ноември  Whistling) Вече сме 7700гр (+800гр, а предишния месец беше качил само 300гр) и 67см Ваксините вероятно ще идем да му ги сложат другата седмица, ако се задържи така без хрема  Peace

# 446
Здравейте и от нас.Ние сме болни ,Марти от вчера е с температура и едни сополи взеха да текат... от тази сутрин.Зъби обаче ми се струва ,че няма да избият тия дни.Аз му давам панадол като вдигне над 38градуса,страх ме е да не му дам нищо.
Деавит давам по 1 капка.
за жълтъка нашата педи каза още от миналия месец по1четвъртинка през ден ,а от този месец ми каза по половинка през ден ако вече съм му давала четвъртинка.Аз пък нарочно търся от домашни кокошки яйца,купешките ми се струва че много ги блъскат с лекарства.

# 447
  • Stavanger, Norway
Нашата педиатърка днес каза, че яйцето се въвежда поне 2 седмици след въвеждането на месо. Първоначално се дава колкото грахово зрънце в зеленчуковото пюре, като постепенно се стига до половин жълтък. Не спомена нищо за почивка  и в какъв период от време да го давам  NeWS78 Просто ще гледам да не е всеки ден, да речем през ден, че иначе ми се струва много  NeWS78
Рибката, и аз четох тази тема и много ми допадна. Това, което ме спира да го практикувам е, че ще искам да заместя хранения до първата годинка, а с този метод няма как да стане. Иначе практикувам някои от нещата там - вече няколко пъти му давам цели зеленчуци и плодове (вчера пробвахме с карфиол и прокоби, но не ги одобри, а на пюрета ги яде  Thinking. Също пробвахме и банан, от който си близва по малко, но все още се ослушва  :еSimple Smile. Също така много ми допадна това, детето да се храни с родителите на масата и се старая поне единия от нас като хапва и той да се храни, за да не е сам  Peace
За температурата - вдигне ли над 37.5 давам Панадол  Naughty Не искам детето ми да се мъчи, а и знам, че бебетата много рязко могат да вдигнат висока температура  Rolling Eyes
За храненето - много мами тук се оплакват, че бебчовците не искат да хапват пюрета. По принцип съм чела, че може би просто не са готови, но може причината да е друга - да не им допада вкуса, да са много гъсти или много течни. Ако е много топло или много студено пюренцето също може да не се приема добре. Аз лично реших да захранвам като направих малък тест с Дребчо - сварих картофче и му дадох стрит между пръстите и. Той го хапна много лакомо и дори повтори. Също така му бях давала да си близне от парченце ябълка и круша  Peace Като видях как добре приема новите вкусове и налита да яде реших, че му е време и мисля, че направих добре  Peace

# 448
Честито на всички именници днес   bouquet

cvetulka, дали ще замести хранене или не си зависи изцяло от детето. Това му е хубавото на BLW - детето не се насилва с храната. Нищо не ти пречи да пробваш. Като чета в темата, доста майки го съчетават и с други схеми, така че да им пасне  Peace

# 449
Въпрос за кашите: как ги въвеждате, аз доколкото знам е ориз, царевица, елда, просо...и после глутен...
Засега съм давала само оризова, но днес купих елда ( нещо неможах да намеря царевична каша) и мисля дали да не ги редувам.

Вие редувате ли или само от един вид каша давате?

Общи условия

Активация на акаунт