Хайде в Новата Година, с Юлчето игра ще има…

• 23 346
  • 695
  •   1
Отговори
# 495
Срам-не срам ще питам!Какви са тези пюрета ДМ?
да и аз искам да питам..тука при нас май ги няма. Утре ще звънна да питам моята приятелка дето работи в детския

# 496
ДМ е верига магазини с всякакви стоки  newsm78; явно има и пюрета - аз не очаквах  newsm78 но и аз ще ги видя  Hug

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg/home.html
Мерси a.l.e.n.a  bouquet
П.П.Сега се сещам,че съм го виждала в Пловдив до Баумакс,но не съм влизала никога.

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 18:54 от asq80

# 497
Здравейте момичета,

видях че сте въвели карфиол, зелен фасул и броколи....може ли някой да ми каже на кои марки пюретата съдържат тези зеленчуци...че нещо не ги откривам..

Благодаря!

# 498
  • в 1001-та нощ
да и аз искам да питам..тука при нас май ги няма. Утре ще звънна да питам моята приятелка дето работи в детския

не знам къде си - но ето къде има филиали  Peace

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg/home/kompanijata/filiali-v-blg … ete-filialen.html

# 499

не знам къде си - но ето къде има филиали  Peace

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg/home/kompanijata/filiali-v-blg … ete-filialen.html

от Бяла-Русенско мерси   bouquet

# 500
Здравейте момичета,

видях че сте въвели карфиол, зелен фасул и броколи....може ли някой да ми каже на кои марки пюретата съдържат тези зеленчуци...че нещо не ги откривам..

Благодаря!
на Хип например
Ориз със броколи (аз сега го въвеждам)
Картоф,морков, карфиол и грах;
Био нежни зеленчуци(картоф, карфиол, броколи и морков)
 и на други марки има естествено но за тези знам, защото от няколко дена ядем от тях  feeding

# 501
Но пък пюретата на ДМ ми се струват доста добри - само зеленчук и вода, без добавки, Био, евтини  Peace

spanish fan, каква им е цената?

125 гр моркови: 0,99лв.  Shocked
съдържание: 80% био моркови, вода
Препоръчвам!

# 502
Здравейте момичета,

Благодаря!

Чисто броколи има Гербер и Овко. И двете бяха много гадни  Mr. Green , но бебка ги яде. Другия път мисля да сваря и пасирам аз

# 503
  • София
vtrendy царевицата как я въведе? готова каша ли даваш? Аз исках след оризовата каша да дам царевица, но неможах да намеря и купих елда...

навсякъде продават царевично брашно; от него правя каша; аз кашите сама си ги приготвям, нищо готово не купувам

за въвеждането да допълня, че въведох и праскова; освен това от самото начало слагам краве масълце в пюретата

и още нещо, току-що май ми дойде, или поне тука-тука ще ми дойде,

# 504
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Някой знае ли къде се продават тези бишкоти, дето се слагат в млякото, че аз търсих в Кауфланд и Темпо, ама не намерих  Peace
В Пикадили също ги има  Peace   

# 505
  • в 1001-та нощ
аз от изв. време имам онова усещане, като ми идва, обаче ...нищ не идва  Rolling Eyes Rolling Eyes нещо се намества  Rolling Eyes и аз не знам вече - преди бях като по часовник  Peace Sick #Crazy

# 506
На мен ми дойде 35 дни след като спрях да кърмя,тъкмо взех да се тревожа и ooooh!,по обилно беше от преди,така ли ще е вече не знам newsm78

# 507
Териса благодаря за прекрасната идея с марлята,как не се сетих HugСложих си аз двете бишкоти ,разтвориха се и дотам,бибата с 3те дупки не става,бибата с цепката пък много му пускаше и пак не иска и така изхвърлих млякото и повече не съм пробвала да му давам Laughing
Аз така или иначе му спрях нощното хранене,яде в 20.30 и после в 6,не плаче ,давам му вода малко като се събуди или бибата и заспива,но много често се буди 4-5 пъти на нощ,тази вечер ще пробвам с бишкотите да видим Praynig

# 508
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
tiramisy   на мен изобщо не ми се буди с тези бишкоти  newsm44   Последното хранене обаче му е в 22:30 и се събужда в 8  Party  иначе ако го нахраня в 20:30 ще ми цъфне в 6  Confused  така сега режима му е идеален, точно сме се синхронизирали  Peace
Олее като се сетя колко бях отчаяна първия, втория че и третия  месец с това спане, мислех си че никога, никога повече няма да се наспя и никога няма да се събирам с приятели и ще остана затворена в апартамента вовеки...такава депресия ме тресеше  Crazy
За цикъла на мен всеки месец ми идваше за по 1-2 дни, много слабо. Сега като ми спря кърмата бях като чешма, беше ми лошо, само спях и изобщо върнах се 10г. назад в гимназията хематолога ми даваше извинителни бележки и не ми даваше да ходя на училище.  Thinking После започнах противозачатъчните и всичко се нормализира. От кога ли мога да ги започна пак  Confused  Някой вече взима ли противозачатъчни?  Confused 
Ох ще ходя пак да ме овикват май (при Лазарова демек  newsm78 )

# 509
  • София
мацки, какви са тези бишкоти, я споделете повече инфо

Общи условия

Активация на акаунт