® E-bay - тема 64

• 36 084
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  - не съм най-добрия фотограф но в общи линии е това.Аз съм много доволна като четях тук мненията за китайците и се бях настроила за нещо лошо,но "на живо" си изглежда като на снимката в обявата.
Party Честито, Пепинце, мн хубаво наистина!
Може ли само да споделиш за размера  newsm78 Разгледах другите подобни, но там има размер от С до 6ХЛ??? това за едно и също нещо ли става дума, защото не видях опция за избор на номер.

И в крайна сметка, може ли някой да сподели какво да търся аз, като хо френската номерация горе съм 42 до 44  Rolling Eyes

# 46
  • В Европа!!!
И аз да се отсрамя и да попитам ще може ли да ни дадеш упътване за употребата им  Wink.

# 47
  • Варна
Аз пък получих и пробвах това- http://cgi.ebay.co.uk/DISPLEX-SCRATCH-REMOVER-MOBILE-PHONE-DISPL … sh=item45f7a91fbc . На един телефон не подейства изобщо, но на 2-3 часовника, както и МP3 player заглади и намали видимо драскотините. Дълбоките резки си остават, но поне заглажда леко ожулените места. Не е напълно безполезно. Laughing

Сега чакам каучукови подметки за обувки, надявам се с тях да не се пързалям по леда.

# 48
 - не съм най-добрия фотограф но в общи линии е това.Аз съм много доволна като четях тук мненията за китайците и се бях настроила за нещо лошо,но "на живо" си изглежда като на снимката в обявата.

Party Честито, Пепинце, мн хубаво наистина!
Може ли само да споделиш за размера  newsm78 Разгледах другите подобни, но там има размер от С до 6ХЛ??? това за едно и също нещо ли става дума, защото не видях опция за избор на номер.

И в крайна сметка, може ли някой да сподели какво да търся аз, като хо френската номерация горе съм 42 до 44  Rolling Eyes
Моят е размер С . След като го спечелих писах на продавача кои размер искам да ми прати.

# 49
 Grinning Ясно, Пепи, че трудно си представях как нещо би могло да се ползва от човек със С до 6ХЛ  Crazy
Колко е подгръдната на Сто  newsm78 далеч ми е от размерите С, но все пак за някаква ориентация.   bouquet

п.п. Мерси!  Hug със здраве да си го носиш!

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 22:27 от anny_

# 50
Моята е 75 и ми е добре когато връзките са стегнати докрай.Само в талията не ми е "лепнато",но е съвсем малко.

# 51
Момичета няма как да не се похваля...получих най-хубавите ботуши в целия свят..много съм щастлива, уникални са!

# 52
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Момичета няма как да не се похваля...получих най-хубавите ботуши в целия свят..много съм щастлива, уникални са!

честито!
а снимка ще дадеш ли?

# 53
Момичета ,кажете повече за хей такова плащане, знаете ли нещо,няма да мога да платя по нормалния начин нали?

Posted with eBay Selling for iPhone

Posted with eBay Mobile

# 54
Продавачът е публикувал обявата чрез iPhone Simple Smile

# 55
Здравеите,
Искам само да споделя, 4е скоро си купих от ибеи зимно яке на Роберто Кавали.
Пору4ахб си 12 - М , но маи ми е малко.Обли4ала сум го 2 пути и се 4удя какжо да го прая.
Еджа ли някои 6те ми даде 160 лева за него.
Та мисулта ми е ,ако слу4аино някои си е пору4ал по- голям номер и му е голямо да ги разменим.
Погледнах в ибеи, но този модел се е свуршил - с голямата ка4улка и двоен цип.Ако някои прояви интерес утре 6те направя снимка.

# 56
  • Sofia
Момичета, за сега мога само да предполагам какво представлява, защото и с английския не съм на Ти, та като дойде ще мога да кажа със сигурност.
Имаме обаче такова подарък за миналата Коледа, когато беше на 2г Андреа и моментално стана хит. Иначе е за възраст 3-6години.
Сега за Коледа пък имаше такъв подарък. Май е за същата възраст или може би 3-7г. Също стана веднага любима играчка.
Та и двете са с активни точки, които при натискане активират различни ... звуци да речем, според картите при лаптопа и страниците в книжката. С моооооого режими са. Страхотни! Супер препоръчвам!
При новата ми покупка вместо натискане с пръстчета, както е в предните ни две играчки, се ползва писалка и различните книжки са с различна тематика и сложност.
Така го разбрах за сега, пък после ще пиша пак.
И да се доизфукам...
патицата Джемима , че сме(и детето и ние) почитатели на Биатрикс Потър и приказките и', имаме и други от героите. Simple Smile
мемори Рататуи , меморито скоро показахме и също много се хареса, както и флимчето. Simple Smile
пъзел Рататуи и с пъзелите много се занимава щерката, та по сложни искам да взема, но срещнах този  и не му устоях. Simple Smile
камера Рататуи
и тази фабрика за плодове за подарък Simple Smile

В предната тема четох, че ставаше дума за стъпките за наддаване та да ви предоставя  това.

# 57
  • близо до морето
И аз да следя темата!  Flutter Чакам братовчедка ми да се обади за едни спечелени обувки дали ги е получила на адреса в Англия.

# 58
Продавачът е публикувал обявата чрез iPhone Simple Smile
Разбирам ,че така е публикувана чрез iPhone ,но аз как да му платя излиза ми пясъчен часовник. През компа не става.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2806117 … ame=STRK:MEWNX:IT
ето за това става на въпрос ,ако знаете как се плаща споделете , може би само чрез iPhone

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 00:08 от milena29

# 59
Глупости. Айфоун...
Пиши му, че си е объркал мейла, с който е регистриран в Пейпал и да ти прати нова фактура с коректния мейл.
Междувременно отмени плащането, срещу което има пясъчен часовник.

Общи условия

Активация на акаунт