® E-bay - тема 64

• 36 144
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Момичета няма как да не се похваля...получих най-хубавите ботуши в целия свят..много съм щастлива, уникални са!

честито!
а снимка ще дадеш ли?
http://img210.imageshack.us/img210/3241/img0026is.jpg

# 61
  • София
И аз да се отсрамя и да попитам ще може ли да ни дадеш упътване за употребата им  Wink.

http://www.youtube.com/watch?v=ZEzp892dcPM Има демо!

# 62
  • Варна
Аз пък получих и пробвах това- http://cgi.ebay.co.uk/DISPLEX-SCRATCH-REMOVER-MOBILE-PHONE-DISPL … sh=item45f7a91fbc . На един телефон не подейства изобщо, но на 2-3 часовника, както и МP3 player заглади и намали видимо драскотините. Дълбоките резки си остават, но поне заглажда леко ожулените места. Не е напълно безполезно. Laughing

Сега чакам каучукови подметки за обувки, надявам се с тях да не се пързалям по леда.
С посредник ли поръча или си ги поръча до България? Аз определено избягвам поръчките през посредник

# 63
Драмата ми с диспута в eBay приключи, след като ескалирах. Grinning
Ибей решиха спора много бързо, в моя полза. Grinning

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 23:36 от Coma

# 64
Моля някой да сподели дали обувките на NEW LOOK  си отговарят на номера

# 65
Моля някой да сподели дали обувките на NEW LOOK  си отговарят на номера

Мисля, че да, имам едни, които получих оня ден и размера ми е точен.

На тия китайските корсетчета много им се кумих, но сега след отзива съм по-склонна. И да попитам като каяество все пак как са, и много ли са изкуствени като материя?

Спечелих едни неща, обаяе продавачът ми е писал, че има проблем с пейпал акаунта и ме помоли да платя на друг пейпал адрес, това проблем ли е, как да стане, защото досега си натискам директно срещу стоката и ме прехвърля да плащам директно. Сега как да стане? И така пак си имам защита, защото е през пейпал, нали?

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 11:01 от zitabg

# 66
Момичета, поръчвал ли някой цветя (букет)?  Предлагат ли в сайта? За Лондон ми трябва, че и за днес  Rolling Eyes . Забравих , че свеки има днес рожден ден  Mr. Green

# 67
Момичета, поръчвал ли някой цветя (букет)?  Предлагат ли в сайта? За Лондон ми трябва, че и за днес  Rolling Eyes . Забравих , че свеки има днес рожден ден  Mr. Green
http://www.flowers24hours.co.uk/
има и много други

# 68
mousy мерси мила, дай ако знаеш и други сайтове, че този не искат да доставят днес.  Sad

# 69
mousy мерси мила, дай ако знаеш и други сайтове, че този не искат да доставят днес.  Sad

http://www.google.bg/search?q=flowers+delivery+london&ie=utf … ;client=firefox-a

# 70
Глупости. Айфоун...
Пиши му, че си е объркал мейла, с който е регистриран в Пейпал и да ти прати нова фактура с коректния мейл.
Междувременно отмени плащането, срещу което има пясъчен часовник.
Мерси, това беше проблема прати ми нов имейл , пратих парите чрез Send Money ,сега изчезна часовника,но ми стои като неплатено. Дали съм платила в действителнос  и дали да го прехвърля на платено ръчно?

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 14:06 от milena29

# 71
Глупости. Айфоун...
Пиши му, че си е объркал мейла, с който е регистриран в Пейпал и да ти прати нова фактура с коректния мейл.
Мерси, това беше проблема прати ми нов имейл , пратих парите чрез Send Money ,сега изчезна часовника,но ми стои като неплатено. Дали съм платила в действителнос  и дали да го прехвърля на платено ръчно?

Ако имаш мейл от Пейпал, значи си платила Peace. И да, маркирай го ръчно, че е платено!

# 72
  • Варна
Момичета, бях на гости скоро на една приятелка-съфорумка, в която имаше следната играчка, която преди години им е подаряване от Швейцария. Няколко плюшени фигурки, с един сензор отпред на всяка. И като включиш едната почва да пее, после се включва втората, третата, припяват си, редуват се, много сладко. И доколкото разбрах, колкото човечета имаш, те ще си се редуват да пеят, като хор. Може да са 2,3,5....незнам дали добре го обясних. На играчката имаше етикет, на който пишеше нещо си на Ноел....
Много искам да я намеря из нета, ама....

# 73
Глупости. Айфоун...

Ако имаш мейл от Пейпал, значи си платила Peace. И да, маркирай го ръчно, че е платено!

Е не е точно така.
Защото тя получава мейл от Пейпал, че е наредила сума към еди кой си мейл.
А ако мейлът му е грешен, реално плащане няма, т.е човекът не си е получил парите.
А ако не си е получил парите, няма как да й прати стоката. 

# 74
И аз при вас.
Предстои ми сватба на края на юни и имам безумната идея да си поръчам роклята от ибей.
Някой поръчвал ли си е сватбената рокля от там. Ще ме ориентирате ли с продавачи и съвети?

Общи условия

Активация на акаунт