® E-bay - тема 64

• 36 154
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Глупости. Айфоун...
Пиши му, че си е объркал мейла, с който е регистриран в Пейпал и да ти прати нова фактура с коректния мейл.
Междувременно отмени плащането, срещу което има пясъчен часовник.
Мерси, това беше проблема прати ми нов имейл , пратих парите чрез Send Money ,сега изчезна часовника,но ми стои като неплатено. Дали съм платила в действителнос  и дали да го прехвърля на платено ръчно?
[/quote

Ако имаш мейл от Пейпал, значи си платила Peace. И да, маркирай го ръчно, че е платено!

Е не е точно така.
Защото тя получава мейл от Пейпал, че е наредила сума към еди кой си мейл.
А ако мейлът му е грешен, реално плащане няма, т.е човекът не си е получил парите.
А ако не си е получил парите, няма как да й прати стоката.  
Мерси момичета,писах и на продавача дали е получил парите, надявам се всичко да е ок!

# 76

Здравейте, искам да ви попитам само сте ги спечелили или сте ги получили тези часовници, защото гледам, че feedback им не около 100% и се чудих дали са коректни.
Аз съм нова в ибей и за сега получих една поръчка, но feedback беше 100% и сега чакам други две, на който беше 99,6%.

Питам ви, защото една приятелка, която пазарува ме посъветва да не поръчвам, когато е под 99,8%, защото може да не дойде...

наистина ли е така? харесала съм едно панталонче на Килах,но рейтинга на продавача пише 99,6(едно и също е с фийдбак-а или) и сега така се притесних! Crazy

# 77
Няма за какво да се притесняваш.
Това е чудесен рейтинг.

# 78
И 1 път въпрос или по-скоро мое си заключение  Blush
Книжката не върши никаква работа без таз джаджа компютърчето или как да го кръстя LEAPPAD -а  newsm78 Някакъв последните секунди на 1 търг добре видях клипчето от Кома   bouquet иначе бях заложила да купувам и за  Crazy (бях решила, че е книжка, с батерии, която свири, пее и т н като се натискат разни или подобно на едни такива книжки с животни (български, които видях в библиотеката), които издаваха звуци, като се отиде на дадена страница.

Още нещо...на 14.12 някъде беше поръчах от китайско нейде 2 лампи/костенурки, онези, които гледахме повечето тук преди празниците. Поръчах ги една след друга, но 1 на адрес на приятелка, другата за мен, момичето си я получи нейната преди НГ (не е от моя град), а моята никаква я няма  Confused (то добре тя получи своята, че иначе по бих се притеснявала), ама нормално ли е 15 дни по-късно едната да не е пристигнала, да питам продавача, като кажа как аз съм поръчала 2 за мен и приятелка или да не споменавам, че от моя акаунт съм поръчвала и на друг, платих си с моя акаунт в ПП, само смених адрес и получател.

# 79
# 80
  • БУРГАС
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2305690 … ame=STRK:MEWNX:IT
Да се похваля и аз какво спечелих, дано е да е здрава че досега стари неща не съм вземала.

# 81
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2305690 … ame=STRK:MEWNX:IT
Да се похваля и аз какво спечелих, дано е да е здрава че досега стари неща не съм вземала.
Честито! Аз спечелих Лаваца Амодо Мио, но беше Custom's return - в отлично състояние, направо нова. Много се чудех между двете марки, но реших да е на Лаваца, защото в Карфур 16 капсули струват 7 лв, а на Нескафе са по-скъпи.

# 82
  • Sofia
anny_ , като гоовриш за книжка, препоръчвам отново книжката от предния ми пост, както казах има много режими, и песнички разбира се. Може да снимам ако искаш.

Иначе за книжките към LEAPPAD -а, предполагам, че дори и да могат да се ползват без него, вероятно няма да са по-добри от класическа книжка, така да се изразя. Или поне не биха били интересни за детето, а по суховат метод.
По принцип книжката за LEAPPAD -а върви с касетка, ползват се заедно, разбрала си предполагам де. Simple Smile

# 83
Морена, благодаря!   bouquet

Ти за тази книжка казваш, така ли:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2207035 … 222#ht_1941wt_932

# 84
  • Sofia
За нищо Ани. Да, тази е. След малко ще направя няколко снимки, само да сложа детето да спи, че пак окъсняхме. Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 23:40 от Morena

# 85
  • Варна
pileshko, до транспортна фирма поръчвам. Подметките още не съм ги получила ако за тях питаш, към 16-17.01 ще са при мен.

Как да търся мъжки самобръсначки като тези старите- със сменяемо ножче, метални, да се регулира наклона на ножчето спрямо кожата?
Или ако имате идея дали тук ги продават някъде?

# 86
маминки,много искам да купя на дъщеря ми килимче-пъзел,не мога да намеря нищо Cry
помагайте!

# 87
маминки,много искам да купя на дащеря ми килимче-пъзел,не мога да намеря нищо Cry
помагайте!
Ако е от тези гумените, последно видях в джъмбо. Не помня каква цена бяха, но имаше със сигурност.

Честито! Аз спечелих Лаваца Амодо Мио, но беше Custom's return - в отлично състояние, направо нова. Много се чудех между двете марки, но реших да е на Лаваца, защото в Карфур 16 капсули струват 7 лв, а на Нескафе са по-скъпи.
Момичета, честити ви кафе-машинки. Аз каква съм кафеджийка, трябва да се разтърся за хубава такава за капсули. Rolling Eyes

# 88
да,от големите искам. аз в джъбно не видях,ама няма да се учудя около просто е бил пред мен,а аз...

# 89
Купих Крупс Долче Густо Piccolo от Амазон преди няколко дни. От 84.99 лири беше намалена на 39.99 лири с безплатна доставка до Англия. Сега е около 60.

Общи условия

Активация на акаунт