® E-bay - тема 64

• 36 106
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Пофал Simple Smile
Здравейте искам да разгледам блузи, потници с гол гръб в еbay, обаче както и да го формулирам за търсене не намирам каквото искам. Някой виждал ли е?
Iveto пиши backless tops или виж тук:
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&a … ee-All-Categories
Честит рожден ден на Алекс на патеричка  newsm59
Мерси Simple Smile

# 617
  • София
Добро утро! Hug Hug Hug

Някой да е поръчвал от тази марка сандалки или обувки, търся мнение дали са хубави като качество:

http://cgi.ebay.co.uk/Girls-CHIPMUNKS-LEATHER-FLOWER-SANDALS-Fuc … sh=item45f413847a

Благодаря предварително!!!
Малко късно се включвам, но миналото лято имахме такива.
Тази марка обувки е много добра, но конкретно на тези сандали им се разлепи това лъскавото на стъпалотот

# 618
Добро утро! Hug Hug Hug

Някой да е поръчвал от тази марка сандалки или обувки, търся мнение дали са хубави като качество:

http://cgi.ebay.co.uk/Girls-CHIPMUNKS-LEATHER-FLOWER-SANDALS-Fuc … sh=item45f413847a

Благодаря предварително!!!
Малко късно се включвам, но миналото лято имахме такива.
Тази марка обувки е много добра, но конкретно на тези сандали им се разлепи това лъскавото на стъпалотот
подкрепям,и нашите се разлепиха,но почти в края на лятото,но като го обелих цялото пак ставаха за носене,много удобни сандали също и обувките са им хубави

# 619
Здравейте!
От скоро пазарувам от ибей,но досега винаги с доставка до България.Иска ми се да използвам адрес на транспортна фирма,но имам няколко въпроса-мога ли да оставя бг адреса и да добавя като втори този на фирмата.И къде трябва да го попълня.
Как продавача ще разбере на кой адрес да изпрати покупката ако има избор до Бг и Англия?
Сигурно е писано много по въпроса,но не успях да намеря отговор и питам.

# 620
Добавяш адреса на посредника с твоето си име като Registration address и Primary shipping address само в Ибей, не и в Пейпал.
Твоят адрес в България оставяш като shipping address.
Продавачът ще "разбере" каквото ти му кажеш - в момента на плащането можеш да избираш на кой адрес да ти прати стоката.
За мен лично изборът БГ - Англия отдавна не стои и не е на дневен ред.
Пратките ми отиват всички директно до Англия, дори и да има доставка до България.
Предпочитам да чакам малко повече, отколкото да спонсорирам с английски стоки лелките в пощите, семействата им и вероятно и цялата им рода.

# 621
Здравейте!
От скоро пазарувам от ибей,но досега винаги с доставка до България.Иска ми се да използвам адрес на транспортна фирма,но имам няколко въпроса-мога ли да оставя бг адреса- , да, можеш!

и да добавя като втори този на фирмата.И къде трябва да го попълня.- Ebay- Account, Adresses,Add
Как продавача ще разбере на кой адрес да изпрати покупката ако има избор до Бг и Англия?- При плащането излиза опция да избереш на кой адрес да бъде доставена пратката. За по-сигурно може всеки път да пращаш и лично съобщение до продавача с адреса!
Сигурно е писано много по въпроса,но не успях да намеря отговор и питам.
Писали сме заедно с Алекс! Peace

# 622
Благодаря Алекс и Kölsches Mädel!Сега ще пробвам изцяло да сменя адресите.Само да ви попитам кой е кода на Лондон?
Не иска да ми приеме нов адрес.Смених и пощата с gmail и ме връща в началото с адреса в БГ
Как да го сменя само в ибей а пейпал да не се променя?

# 623
  • sofia
Някой поръчвал ли е мебели от ebay, в частност столове и как е доставката?

# 624
Благодаря Алекс и Kölsches Mädel!Сега ще пробвам изцяло да сменя адресите.Само да ви попитам кой е кода на Лондон?
Не иска да ми приеме нов адрес.Смених и пощата с gmail и ме връща в началото с адреса в БГ
Как да го сменя само в ибей а пейпал да не се променя?
Алекс ти е обяснила вече да го смениш само в Ибей, в пей Пал не пипай нищо, не е нужно! 99% от момичетата тук сме с тези настройки и вярвай ми, действа! Simple Smile
За Ибей съм ти описала как се сменя!
Кода го взимаш от адреса на превозвача!

# 625
  • гр. София
Здравейте,
Имам регистрация в немския e-bay. Мога ли да пазарувам от английския е-bay, като разбира се си напиша shiping адрес на някоя посредническа фирма в Англия. Между другото кажете ми кой посредник да използвам като момичета с повече опит в пазаруването от Англия ?

# 626
Genisi, да можеш да пазаруваш така! НЯма значение къде ти е регистрацията. Може да пазаруваш във всеки един Ибей!  Peace

# 627
...Току-що си взех от превозвача това горнище на Адидас: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3305149 … ame=STRK:MEWNX:IT .Пише,че е размер М,като беше листнато в женския сектор и в мъжкия.Продавачът е написал,че е М мъжко.Мислех си,че ще ми стане като е М,но е огроооомноооо! Shocked На етикета пише номер 50.Аз нося 38 на Адидас.Посъветвайте ме какво да правя!
...
бих писала на продавача, ако ще искам частично връщане на пари
ако се налага да се връща уточни кой ще поеме транспорта
Благодаря!   bouquet
Отворих кейс с/у наглата англичанка понеже не можахме да са разберем сами.Получих си днес пълен рефънд с доставката.Въпросите са ми:трябва ли да й върна горнището (никъде не е споменато)?И според вас каква оценка да и прасна ? Rolling Eyes
Моля ви момичета,кажете в този случай трябва ли да й върна горнището,нито продавачката,нито от Ибей са ми казвали да го върна. Praynig

# 628
# 629
  • Варна
Много е хубава! Браво! Избра ли училище?

Общи условия

Активация на акаунт