® E-bay - тема 64

• 36 104
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Мацки много Ви моля за помощ.
Вчера полчуих един лот с дрехи от една гнусна англичанка.
Блузите са мръсни с много яки петна и липсва една рокля.
Отворих кейс в ибей и те ми казват да върна всичко и тогава ще ми върне продавача парите,но аз да си поема разходите по връщане.
как процедирате?
мен връщането ще ми струва горе долу колкото нещата,който купих.
Аз исках частчно връщане без да връщам нещата,защото обясних че не са при мен,но май не са го взели под внимание,

# 661
  • София
А тази "мома" казва ли ти нещо или мълчи? Най-добре ще е да се разберете с нея.
Пиши после как са се развили нещата. Дано всичко да мине без допълнителни разходи за теб.

# 662
  • София
Опитах се да се разбера първо с нея,изпратих и снимки със мръсните дрехи.Тя ми написа, че всичко добре е огледала преди да го изпрати и нямало петна.Тези петна на снимкките били пресни и моето дете ги е направило.А роклята която липсва си измислям че я няма,защото не е при нея и е сигурна, че я е сложила в пакета,
Като отварях кейса написах, че искам частично връщане,защото нещата съм ги изпратила в друга държава(понеже съм с английски адрес) и не са при мен и понеже не мога да ги върна за това да е половината сума.Обаче тези от ибей изобщо не ме отразиха.Написаха ми че тази вече се е свързала с тях и ако искам пълно възстаноявяване да и върна нещата.
За това питам сега какво мога да направя,ако изобщо мога да направя нещо.

# 663
  • Варна
Аз нямам много опит в такива диспути, но както писах снощи получих един сет уж за 8-10 години а той за 8-10 размер женски. Не отворих кейс точно заради това, че съм чела, че трябва да се връща а сета беше евтин и не си струва. Писах на продавачката съобщение със заглавие Horror! Laughing
В рамките на половин час проведохме разговор като на пазара... ето го Simple Smile
аз:I am outraged. Today I opened the package and what I see? Size is 8-10 for women and not for a girl of 8-10 years. I want a full refund of my money because of this lie.

тя:no problem please return it to me and i will refund return post also i thought it was a young girls i did not think a adult would wear something like this many thanks

аз:I can not send back the set because I'm away and postage will be expensive, at least 5-6 GBP. It makes no sense ... I do not know what to do now this set but I'm really disappointed. You must describe your item correctly. I will think about how to proceed.

тя:i really thought it was a girls set not a adults it looks like a young childs to me i certainly wouldnt wear it so it was a genuine mistake , i am happy to give you a part refund if you are unable to return the item but ebay returns are that the item has to be returned in order to refund hope this helps thanks jayne

аз:I agree to a part refund ... and will write you a positive.

тя:is £1.50 ok

аз:not
half of the amount that I paid

тя:you paid 1.99 ?????

аз:Simple Smile
yes, 1.99 and 3.75 you pay 2.25 at the post
I do not deal more.
Proceed as you think is right.

тя:ok how about 3.50 ?

аз:ок
И ми върна парите ... пък аз какво ще го правя тоя розов сет/като за плаж/ не знам.
Но съм доволна.
Не знам какво можеш да направиш...

# 664
Flash пусни снимки че ми стана интересно какво не би носила англичанката Laughing

# 665
  • Варна
хаха...ми то и аз не бих го носила... ето Simple Smile
Ма моята щерка носи подобни и лятото все щеше да влезе в употреба...бе, смях. Laughing

# 666
Flash* ако не се лъжа исках точно този лот за подарък на племеницата тя е на 9г. и как съм се разминала  Thinking но жалко че и на теб не ти върши работа  Rolling Eyes  Добре поне че си си извоювала твоето  Laughing

# 667
  • Бургас
И аз с въпрос - Искам да взема на малката от ebay.co.uk от ММDireck няколко неща, но трябва ли за всяко да плащам доставка от 3.50п.?

# 668
Ма моята щерка носи подобни и лятото все щеше да влезе в употреба...бе, смях. Laughing
ДА, комплекта наистина е много хубав, но за момиче  Peace
Според мен е излезнала разбрана твоята англичанка и не се е запънала.Ми освен да го продадеш, за друго не се сещам, ако не ти върши работа. Или да го размениш   Hug

galq4 за съжаление нищо не можеш да направиш. От ПЕй Пал почти винаги взимат решение да върнеш нещата за твоя сметка. Постави отрицателна оценка поне  Peace

# 669
  • София
И аз с въпрос - Искам да взема на малката от ebay.co.uk от ММDireck няколко неща, но трябва ли за всяко да плащам доставка от 3.50п.?

За съжаление да  Rolling Eyes

# 670
  • Бургас

За съжаление да  Rolling Eyes
Благодаря  bouquet
Май по добре ще е да си ги поръчам с посредник Rolling Eyes

# 671
Честито и от мен на Патето за патенцето - още едно ибейско попълнение в редиците ни Mr. Green Бързо възстановяване и здраво бебче, което да радва всички край себе си Hug
Има-няма няколко месеца и теб ще те мислим!  Mr. Green Hug

# 672
ЕЙ, КАКВИ ПРЕКРАСНИ НОВИНИ!

Патеееей, честито Патенце! Да е ящно, грижи никакви да не създава и светът около теб да озарява!

ЧЕСТИТА лентичка и още нещо на Брадичка! Ама толкова да се радвам! Лека и спокойна бременност, Брадичке!

# 673
  • Варна
Честито малко патенце на Патето! И на Брадичката - честита лентичка!
 Hug

Че защо да ге носите, за плажа си е идеален комплекта Simple Smile - поне аз бих го носила. Флешче, ако ти се продава, насреща съм. Mr. Green
Питала си ме за училището - във вашето ще сме. Hug

Сега, Алезар като спират дейността си, варненки, към кого ще се насочите? То май само Бритс са алтернативата на Емпреса, за които не искам и да чувам. newsm78 Читави ли са?

# 674
  • Варна
За превозвача - аз ползвам Бритс от ... след Емпреса. Доволна съм,  спокойна съм с тях да не пиша хвалебствия тук но наистина до този момент не е имало нито едно недоразумение или нещо подобно. Няма нещо за което да съм помолила и да ми е било отказано, включително да оглежда някои от нещата които са скъпи за да съм сигурна че са в състоянието за което съм ги купила и тогава да ми ги праща. Както и да е.
За комплектчето - сина ми ще се прибере след ден два и мислех да го питам дали не иска да го даде на приятелката си.  Simple Smile Ако не иска... някоя вечер ще го взема и като минавам покрай вас ще ти го оставя да го видиш.
п.п. според мен това училище е добър избор поне до 7ми клас. Simple Smile
Основен недостатък са му грозните полу-униформи които обезсмислят купуването на хубави дрешки защото всичко до тях изглежда ... Close
Сега ще броя колко раници ще купиш  Laughing аз за 2 г и половина купих поне 6-7 .... всички са здрави и са си ок обаче все някоя някъде ми харесва и нали ми е слаб ангела... Mr. Green купувам.

bradata честито!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт