® E-bay - тема 64

• 36 082
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Леле ново Ибейче. Пате честито ти бебче да е живо здраво и много послушно та мама да може да му купува спокойно  ylinfant  ylinfant  ylinfant
Брадичката  честита лентичка  preggo preggo preggo
Ей че хубави новини в темата.

# 676
  • Бургас
Ох, момичета, много ме трогнахте Flutter Благодаря на всички Hug Hug Hug

# 677
техника купувате ли от йбей ?

# 678
  • Бургас
Здравейте!
Моля Ви за помощ!
Искам да купя нещо от Хонг Конг на стойност 40 паунда,как стоят нещата с митото и ддс?
Благодаря Ви!
Ще съм Ви благодарна, ако ми помогнете!

# 679
 irina_boneva , в съседната тема - za tinydeal.com , се обсъжда митото и ддс-то

# 680
Здравейте,някой да знае как стои въпроса с поръчка от Щатите на английски адрес?Плащат ли се някакви мита и такси?

# 681
Да е живо и здраво малкото патенце   bouquet Hug

Момичета имам сериозен проблем , силно се надявам Алекс или някой който се е сблъсквал с подобно нещо да ми пише какво да правя  Praynig
Случая е следния - спечелих за мъж ми едни машини за около 300 лв , платих веднага - но в началото среу плащането вместо доларче , стоеше пясъчен часовник , но сутринта като проеврих вече плащането беше отбелязано както обиновенно и всичко уж беше наред. След 2 дни продавача ми писа че съм била пратила парите на грешен адрес , да съм канселнела транзакцията и да му ги пратя на еди кой си друг адрес. Това на мен ми прозвуча абсурдно защото парите вече са ми дръпнати от сметката , тоест вече са при някой , аз няма опция за канселване , а оня твърди че не е получавал пари и нямам да прати машините . Писах и на ибей и на Пейпал но все още нямам отговор. Кажете ми какво мога да направя , и как е възможно такова чудо при положение че плащам винаги като натисн бутончето Pay now и всичко си става автоматично.
Съжалявам че стана толкова дълго , но исках да обясня подробно  Crazy

Използвам подобния случай, за да попитам, ако изпратя паричките чрез PayPal директно до имейл, ще се отрази ли в Ebay, че нещото е платено?
Продавача ми писа, че си е объркал имейла и ми даде нов, на който да пусна паричките. Предишното плащане го анулирах.
Не трябва ли в случая, продавача да си промени адреса в PayPal?

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 09:46 от miu_miu

# 682
  • София
Сега ще броя колко раници ще купиш  Laughing аз за 2 г и половина купих поне 6-7 .... всички са здрави и са си ок обаче все някоя някъде ми харесва и нали ми е слаб ангела... Mr. Green купувам.

bradata честито!  bouquet

Може ли да препоръчаш вид,марка,защото ми предстои купуване на раница за 1 клас и да се оглеждам за някоя изгодна.

# 683
miu_miu
Няма да ти се появи като платено в ибей, трябва ръчно да го маркираш като платено

# 684
miu_miu
Няма да ти се появи като платено в ибей, трябва ръчно да го маркираш като платено
mousy, как да го маркирам ръчно, с mark as payment sent ?

# 685
# 686
Момичета,малко се притеснявам!Получих пълен рефънд след като отворих кейс на една продавачка за едно горнище,на което му беше объркала драстично номера.Пише ми,че кейсът е затворен и че не трябва да правя нищо повече,но в общите условия прочетох,че ако съм отворила такъв ,в който съм заявила,че това,което съм получила не отговаря на описанието,трябва да върна нещото на продавача и тогава ще си получа парите.Но парите ми са вече даже и в картата.Сега съм в чуденка какво да правя и какъв фийдбек да й дам.Знам,че на предните страници пак ви занимавах с този проблем,но ми е притеснено.Извинете ме! Embarassed

# 687
# 688
  • Варна
Може ли да препоръчаш вид,марка,защото ми предстои купуване на раница за 1 клас и да се оглеждам за някоя изгодна.

Eeeee писах и ми изтекла сесията. Close
Сега накратко... най съм/сме доволна от тази на Samsonite, цената е ... супер.
Тази година и купих тази на Roxy защото вече ходи и се прибира сама от училище/3ти клас/ и душицата и излиза да мъкне на гръб... И двете са много качествени. Първата е много компактна, не увисва грозно като е пълна, презрамките са достатъчно широки и удобни. Като недостатък мога да кажа само че закопчалките са стегнати и трябват малко упражнения.Simple Smile
п.п. има и един модел с форма подобна на тази дето е показала chockolina само, че някаква куча марка/О.К!/...също я ползва и е удобна...

# 689
Добрютру! Crazy

Честита лентичка на Брадичка! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Hug

Спечелих си аз една количка в неделя, но не е отбелязано, че е пратена (Знам, че не е задължително. Peace) Писах писмо на продавача вчера, за да го питам дали е изпратил количката, но нямам отговор. Tired За първи път купувам нещо по-скъпо от ebay и започвам малко се притеснявам. ooooh! Да пиша ли пак на продавача или да чакам? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт