® E-bay - тема 64

• 36 095
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Да е живо и здраво малкото патенце   bouquet Hug

Момичета имам сериозен проблем , силно се надявам Алекс или някой който се е сблъсквал с подобно нещо да ми пише какво да правя  Praynig
Случая е следния - спечелих за мъж ми едни машини за около 300 лв , платих веднага - но в началото среу плащането вместо доларче , стоеше пясъчен часовник , но сутринта като проеврих вече плащането беше отбелязано както обиновенно и всичко уж беше наред. След 2 дни продавача ми писа че съм била пратила парите на грешен адрес , да съм канселнела транзакцията и да му ги пратя на еди кой си друг адрес. Това на мен ми прозвуча абсурдно защото парите вече са ми дръпнати от сметката , тоест вече са при някой , аз няма опция за канселване , а оня твърди че не е получавал пари и нямам да прати машините . Писах и на ибей и на Пейпал но все още нямам отговор. Кажете ми какво мога да направя , и как е възможно такова чудо при положение че плащам винаги като натисн бутончето Pay now и всичко си става автоматично.
Съжалявам че стана толкова дълго , но исках да обясня подробно  Crazy

# 646
  • Бургас
Ехааа, супер новина!
Честита радост на Патешкото семейство!  Hug

zinaida, пита ли в лайв-чата?

# 647
  • Пловдив
Мимита досега го търся този чат но не го откривам  Confused

# 648
Отвори директно диспут в Пейпал, обясни случая и не се обяснявай.
Ако имаш бутон за ескалиране - ескалирай директно тогава.

# 649
  • Пловдив
Благодаря ти Алекс , буона за есалиране още не ми е активен , аз отворих Диспут . Чудно ми е онзи лъже ли или наистинае възможно такова нещо - парите да са отишли другаде  Rolling Eyes

# 650
Честито патенцеееее на мама Хриси! Да им е живо и здраво, много усмивки, щастие и радост да им носи! Голямото пате бързо да се възстановява и да се връща в темичката! Hug Hug Hug

# 651
Да, възможно е.
Ако човекът си е объркал мейла и е написал друг, а този, другият да е регистриран в Пейпал също, тогава са отишли при някой друг парите.

# 652
А дали е възможно с един и същ имейл да има два съществуващи ПП акаунта?Размишлявам само!

# 653
Не, не е възможно.

# 654
Да е живо и здраво малкото патенце, да се радва на голяма обич и късмета да го съпътства винаги в живота  Simple Smile Честито на семейството   bouquet

# 655
Страхотна новина! Party
Да е живо и здраво малкото патенце! Винаги да е усмихнато и само радост да носи на семейството! Embarassed
На мама бързо възстановяване!  bouquet

# 656
  • София
Момичета, търся си за малкото момиченце едно колелце без педали, но намирам само в немския ибей. Моля, споделете опит как успявате да поръчвате от там. Всички, които харесах, нямат опцията за международна доставка. Благодаря предварително   bouquet

Няма ли някой който да е поръчвал от немския ибей с наддаване без шипинг до БГ?

# 657
  • Бургас
Здравейте!
Моля Ви за помощ!
Искам да купя нещо от Хонг Конг на стойност 40 паунда,как стоят нещата с митото и ддс?
Благодаря Ви!

# 658
  • Sofia
Честито малко сладко патенце на Грозното пате!  Simple Smile
Да е живо и здраво и леко да се гледат! Баткото ще е неотменима помощ, знам! Simple Smile
На мама бързо възстановяване!  Hug   bouquet

# 659
  • Бургас
Честито и от мен на Патето за патенцето - още едно ибейско попълнение в редиците ни Mr. Green Бързо възстановяване и здраво бебче, което да радва всички край себе си Hug

Общи условия

Активация на акаунт