® E-bay - тема 64

• 36 103
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
pure_selina, след като не са те задължили от eBay или ПП, нищо не й връщай! Peace
...
Неутрална или отрицателна оценка да й сложа!? Rolling Eyes

# 631
Не знам дали тук е най-подходящото място за въпроса ми, но когато се регистрирам в ePay има да попълня билинг адрес. Това адресът на банката издател ли е или домашният?

# 632
Oхх, напълно се отчаях, не знам от колко време се занимавам, само моля ви, който може нека ми отговори. Не знам кого да питам.
Направих заявка за виртуална карта от ЦКБ и след като попълних данните за картата, от която искам да прехвърля в случая 20 лв. към новата карта ми изписва това:

Какво да правя сега?

# 633
Здравейте  Simple Smile Може ли някой който скоро е купувал бебешки играчки да ми каже как да намеря тези играчки в ибей и дали ще ги намеря по-евтини  Laughing Тези са от Ларедут и са много сладки, но не знам колко са големи  newsm78
 http://www.laredoute.fr/vente-jeu-de-quilles-comme-les-grands.as … e=1&pos=2_n_n
И един похвал за мен http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1806158 … ame=STRK:MEWNX:IT нямам търпение да ги получа, и дано са моят номер  Praynig

# 634
# 635
Уфф и аз с проблем, помагайте, плз  Praynig

Онзи ден пуснах диспут, защото срокът изтичаше, но днес получих нещото  ooooh!
По съобщенията, които има в ибей, явно човекът ми е върнал парите, аз ги виждам в ПП, но ми се ще да бъда честна и да и му ги върна обратно, пък и фейдбек положителен ще му поставя, но КАК?  Rolling Eyes
Да пиша ли от формата за съобщения, те. да пиша ли отговор  #Cussing out #Cussing out уффф мразя такива ситуации.

Hetfield, правила съм такава карта, ама и мене ми се губят нещо стъпките...в банкирането обаче ми излиза, виж там дали ти се вижда наличност от20 лв...иначе като платиш веднага ти пращат смс, че е блокирана сумата  Peace

# 636
  • Бургас
Намираш си покупката в Спечелени артикули (ако е до 60 дни - дотолкова може да се маркира да излизат) и натискаш пак реда за плащане. Или пък си гледаш мейла на продавача в транзакцията в Пейпал и пак му пращаш парите със Send Money. Или пък просто пишеш на продавача, че нещото ти е дошло и да ти прати пак фактура или искане за плащане Rolling Eyes

# 637
Ани, влизаш си в акаунта в Пейпал.
Намираш транзакцията, с която човекът ти е върнал парите.
Срещу нея трябва да има бутон - Issue refund.
Натискаш го, за да му върнеш парите.
И му пишеш съобщение, че си получила стоката и затова си му я плащаш отново.

# 638
Похвал за Малчо Grinning

комплект

Чероки

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 16:09 от Arven

# 639
  • София
Момичета, търся си за малкото момиченце едно колелце без педали, но намирам само в немския ибей. Моля, споделете опит как успявате да поръчвате от там. Всички, които харесах, нямат опцията за международна доставка. Благодаря предварително   bouquet

# 640
искам да ви питам как стои въпросът с техниката ?
успявате ли да разкодирате ли мобилните телефони ?
дали е добре да се купи камера или лаптоп от и-бей ? в смисъл не е ли много рисково ?

# 641
Имаме Патенцееее! Днес се е родило! smile3504
Честито на Мама Хриси!

# 642
  • софия
Честито на Мама Хриси!
Ехааааа! Каква хубава новина!
Да е живо и здраво патето и бързо възстановяване на голямото Пате! Hug

# 643
  • София
Честито на Мама Хриси!

СУПЕЕЕЕР! Hug  bouquet  bouquet

# 644
  • Варна
Честито хубаво патенце!  bouquet

Аз се ядосвам с една госпожа която случайно се объркала и обявила един сет размер 8-10години за момиче а ми пристига размер 8-10 за жени.Ужас.....

Общи условия

Активация на акаунт