® E-bay - тема 64

• 36 077
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
пишеш отново да ти пусне тотал с пощенски наново

Нещо като order total на английски ли би звучало това  Confused

# 721
Please send me a total request with postage to Spain
бих написала аз

# 722
Я да питам аз дали имам право да претендирам за частично връщане на пари - взех си едни дънки, но не беше писано в обявата, че са 3/4 и изглеждам потресающо в тях, пък не бяха евтини?  Sick

# 723
p3t3to, няма как да си получиш нещата в един ден и час освен да ползваш превозвач от Англия и той да ти ги достави накуп. Също така за доставката трябва да се разбереш с всеки продавач поотделно. Продавачите в ибей нямат нищо общо един с друг освен, че ползват платформата на ибей, за да си качат обявите. Все едно аз и ти да пуснем обяви в продавалника. Един може да ти сметне разумна доставка за 50 рокли, друг може да иска да си платиш отедлна доставка за всяка. Китайците поддават на пазарлък, но невинаги нещата изглеждат като на снимките. Доста работят с фотошоп  Wink

Много ти благодаря за отговора, iveto_11!   bouquet
Направих това, което ми каза, като си избрах един продавач с магазин, там всеки продукт горе - долу беше с еднаква доставка до България, примерно 7 паунда. И му зададох следния въпрос - примерно ако поръчам 10 рокли само 7 паунда ли плащам или 10х7 - т.е 70 и продавача ми отговори следното:

"Hello we have many over seas buyers and we only offer one price discount for all.After the first item we will deduct £6.25 off the next items postage ,so if you orser 10 small items,we will deduct 9 x£6.25 off the total postage cost.We have to do this for you before you pay.Chrissy
Което предполагам, означава, че си плащам само 7-те паунда, но преди да поръчам трябва да я предупредя... как става това?  Thinking
А и понеже гледах таблицата сразмерите някой знае ли къе има такава в която е описано европейските на коианглийски отговарят, но тези коитоса римерно S, XSи тн, че другите не ги разбирам.  Embarassed

# 724
  • виртуално
доколкото разбирах за всеки следващ продукт намаляма пощенските с -6.25
т.е. ако поръчаш повече бройки, за първото плащаш 7 транспорт, а за всяко следващо 0.75
10бр
1х7+9х0.75=13.75 лири

XS= UK6
S=UK8

# 725
Please send me a total request with postage to Spain
бих написала аз

Уффф,справих се някак,въвеждах ръчно по 8.50 за всеки артикул и стана. Платих,сега ще си чакам пратката и ще се похваля когато пристигне  Heart Eyes

mini_79 ,благодаря за помощта  Hug  bouquet

# 726
  • София
Аз да попитам следното нещо - писах на един продавач в немския ибей дали може да ми изпрати даден артикул в БГ (упоменато е само изпращане в Германия). Отговори ми, че не знае как да сложи изпращане извън Германия. Има ли такава опция, след като вече има наддавания по търга или направо да му пиша, че ако спечеля въпросния артикул да ми изпрати фактура със сумата с включена доставка до БГ?
-------------

Ох и още нещо да допълня (може да сте го коментирали преди, но аз от скоро следя темата). Как процедирате когато артикулите са с дадена доставка - примерно 4 паунда, а когато пакетчето пристигне, виждате, че е палтено примено под 1 лира? Пишете ли на продавача или преглъщате разликата?

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 13:02 от maminko

# 727
  • Sofia
maminko, за пощенските ... преглъщаме в общия случай.
Аз поне до сега не съм се разправяла за разликата... не е била впечатляваща.

# 728
  • на пистата
и аз не съм се разправяла за разликата в пощенските.обаче съм се разправяла за следният случай-плащам пощенкки 9 паунда за 2 неща от един и същи продавач,обаче получавам двете неща в един пакет с пощенски написани на него 1.99... е доядяме,преди това го бях питала за комбинирана доставка и той отказа..писах му и ми върна разликата.

# 729
Здравейте, Моля ви за помощ .
Имам неплатена сметка в ибей,за продажби . Направила съм автоматично да ми се плаща от сметката в пай-пал, но в момента акаунта ми е блокиран . Като се опитва да платя  ми излиза това съобщение "
Sorry, we only support USD,EUR currency for one time PayPal payment. " От известно време в пей-пал ми стоят само €0.02 EUR като баланс, въпреки ,че имам рефънд, с който след това платих друг търг. Баланса все си стоеше €0.02 EUR . Ако можете дайте ми съвет. Трябва да платя за пуснати обяви,без продажби, ако това има значение.  Hug

# 730
  • Austin,TX
Здравейте,
пазарувам от Ибей повече от три години. Тази тема ми е много полезна и винаги съм откривала отговори на въпросите си. Сега имам проблем Sad . На имейла с който съм регистрирана в ПП, имам имейл от :
http://www.hmrc.gov.uk/index.htm . Той гласи, че трябва да върна някакви такси Shocked
Моля, ако някоя от Вас е получавала подобен да сподели как е процедирала.
Благодаря предварително   bouquet

# 731
  • Русе
Здравейте, Моля ви за помощ .
Имам неплатена сметка в ибей,за продажби . Направила съм автоматично да ми се плаща от сметката в пай-пал, но в момента акаунта ми е блокиран . Като се опитва да платя  ми излиза това съобщение "
Sorry, we only support USD,EUR currency for one time PayPal payment. "......Трябва да платя за пуснати обяви,без продажби, ако това има значение.  Hug
  Избери опция еднократно плащане от картата,не от пейпал сметката.Но в картата трябва да имаш парички естествено Laughing Плащане на ибей задължения през пейпал от Бг май не стават,бях питала в лайф-чата и ми отговориха,че вариянта е с еднократно плащане направо от картата.

# 732
Аз да се похваля, че най-после получих отговор от англичанката. Количката я била пратила във вторник. Party Нямам търпение да я видя наживо. Simple Smile

# 733
Имам покупка от СИНГАПУР. Някой може ли да ми каже къде да проследя пратката след напускането й на Сингапур?
Доставката е до БГ Praynig

# 734
  • bg
Здравейте! И аз в отбора на питащите- искам да купя няколко на брой стоки от един продавач. В описанието си е отбелязал да му пишем за цена на доставката. Изпратих му мейл със списък на артикулите и с молба да ми сметне шипинга. Два дни никакъв отговор. Изпратих нов мейл да ми пусне инвойс иотговора беше да си купя стоките с "бай ит нау" и да чакам да ми прати фактура.
Въпросът ми е такъв ли е реда и не трябваше ли да ме информира за цената на доставката, и ако ги купя и ми пусне фактура с шипинг който ми е твърде много мога ли да се откажа от покупката.

Общи условия

Активация на акаунт