ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 328
  • 626
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честити и от мен рожденни дни на Рибката и малката рибка Рони!
Много здраве, весели игри и успех във всичко ви желая! Grinning

# 166
Маменца милички и дечица сладички!!!!! Благодаря ви за пожеланията, подкрепата и хубавите позитивни мисли, които сте пращали към мен, защото...
УСПЯЯЯЯЯЯХХХХ! Дипломирах се успешно вчера с изненадващо спокойствие  Mr. Green и самочувствие  Flutter Отговорих си на всички въпроси и резултатът беше отличен  Mr. Green
С рождените дни беше голям зор, аз правя табло за защитата и същевременно поръчваме торти, пазарува се. Мъжът ми страшно много помогна, толкова много изненади ми беше приготвил, че ми повдигаше всеки ден настроението  Grinning Моят успех е и негов, защото винаги е до мен, когато се отчаям, не му омръзна да ми повтаря, че ще се справя... Хехее, развълнувах се...
Поздравявам всички за рождените дни, които пропуснах последната седмица!Пожелавам много весели игри, по-малко тревоги и мнооого хубави емоции!
Хармони, точно за това си мечтая и се надявам, че едно по едно ще се случат - сега веднага, от днес, вече започва подготовка за докторантурата и се вълнувам повече. А за дом, това е моят блян и сериозно работим по въпроса  Mr. Green
За пореден път си доказах на себе си, че изразът е абсолютно верен: Когато искаш нещо, намираш начин, когато не искаш - намираш причина! - моята майчица така казваше и често си го повтарям за стимул.

Хубав и весел ден на всички!

# 167
  • София
Честитоооо, Рибче!!! Ти успя! Помня когато реши да продължиш и как се чудеше дали ще се справиш...Справи се отлично  Party

# 168
УСПЯЯЯЯЯЯХХХХ! Дипломирах се успешно вчера с изненадващо спокойствие  Mr. Green и самочувствие  Flutter Отговорих си на всички въпроси и резултатът беше отличен  Mr. Green
Супер, поздравления   bouquet Всичко най-най и занапред  Hug

# 169
  • БГ
ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ, Рибче!!!     bouquet   
Успех и във всяко ново начинание оттук нататък!!!

Hug

# 170
Хехее, чудесни картинки сте ми подбрали! Благодаря ви много!

# 171
  • София, България
Здравейте, честито дипломиране на Рибката!!! Наистина когато искаш нещо намираш начин, а когато не го искаш истински - намираш оправдания! Успех!

После, искам да отправя един общ поздрав към всички малки рожденници този месец. Нещо не ми се отваря първата страница, и не мога да видя кой кога празнува, затова реших наведнъж да поздравя всичките ни малчовци:

Мили дечица, празнувате първата важна годишнина във вашия живот   party006. Тя е едно ново начало - вече сте порастнали, ние го виждаме и вие го усещате. Бъдете здрави и силни   jump, съумявайте да се изправяте пред ежедневните предизвикателства  smile3523, решавайте важните си проблеми  newsm12 и не забравяйте, че вие сте центъра на вашия собствен свят  newsm60. Пожелавам ви още една безкрайно щастлива година детство, помнете обаче, че детството не е вечно и го живейте и се забавлявайте пълноценно   smile3540. А на мама и на татко припомняйте (ако забравят), че имат най-страхотните деца, които имат нужда от безрезервна обич и подкрепа  family. Това е важно, за да станете пълноценни и щастливи хора! Обичаме ви !!!

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 09:20 от радос

# 172
  • Пловдив
Здравейте, мамчета,  Hug
Честито Рибче! Ти си нашата гордост и не само наша, сигурно мъжът ти и децата също много се гордеят с теб! Браво!
Радост, чудесни пожелания! Присъединявам се към тях!

# 173
  • БГ
ЧЕСТИТ ПЕТИ РОДЖДЕН ДЕН на Лъчко и Калоянчо!!!
Много здраве, щастие и безгрижни бъдете, мили деца!!!

радос, чудесен поздрав, благодарим ти!!!     bouquet   Как си ти?    Hug

# 174
  • София
Честита Баба Марта! Да сте здрави, весели и засмяни!

# 175
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Да сте весели, засмени, с червени бузи и  с бели кахъри само!

# 176
На дечицата засмени,
мартенички бели и червени
Баба Марта подари!
Много здраве пожела
и обеща да доведе пролетта!

# 177
  • БГ
Честита Баба Марта!!!

# 178
Честита Баба Марта на всички! Живи и здрави да сте!  Heart Eyes

ЧРД на Лъчко и Калоян със закъснение- здрави, щастливи и безгрижни!  Hug

# 179

С извинение към милите февруарчета, на които не честитих рождените дни и към Рибката, която се дипломира  Hug

Ще намеря време да прегледам снимки във Фейса на всички рожденичета!!!
Целувки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт