ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 332
  • 626
  •   1
Отговори
# 180
Честит Празник!

# 181
Честит 3-ти март!  [/color][/size]bg

# 182
# 183
Честит рожден ден, Краси! Жива, здрава и много щастлива! Весел празник!   bouquet

# 184
  • София
KКраси, честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие и много любов!

# 185
Благодаря ви момичета, много сте мили, ето и една виртуална почпчица от мен

Темата ни стана малко като "календар" само си честитм и никой нищо друго не пише, не че и аз нямам заслуга за това.  Embarassed и аз все по-рядко пиша.  Embarassed

Да ви се похваля, нашата кака ходи на републиканско състезание по синхронно плуване и станаха трети на комбинацията деца и четвърти на ансълмбъл деца.
През почивните дни таткото ни донесе някакъв вирус, снощи Криси вдигна Т, та сега си е у нас. Монката за сега държи фронта.

ето го и моето пате да го видите.

# 186
  • БГ
Честит рожден ден, Краси!!! 
Бъди здрава и много щастлива!!!

Браво на Криси, представила се е чудесно, желаем й още много състезания и класирания в тройката!!!   Peace

# 187
Честит празник, момичета! Щастливи и обичани!   bouquet

Красе, много сладка Криси  Heart Eyes Да оздравявате  Peace

# 188
  • София, България
Краси, вярно, че малко на календар сме го обърнали Simple Smile

Честит празник и от мен. Усмихвайте се повече, сведете лошите мисли до минимум, обичайте децата и мъжете, и бъдете щастливи !!!

Ние сме добре, днес Деян има тържество в градината (първото, досега не сме били на тържество). В събота пък имат концерт на школата по народни танци. Натоварена културна програма тази седмица  Joy Аз пораствам все повече (само на корем, на акъл като че ли отслабвам). Утре съм на консултация. И така ... целувки от нас

# 189
  • Пловдив
Здравейте мамчета Hug
наистина сме го обърнали на календар, но не мога да не ви честитя днешния празник, та кой друг ако не майките да го празнуват!
И така ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАЙЧЕТА!
Днес се отчетохме в градината - занесохме цветя на учителките и лелите! Вчера ми поискаха 4.50 лв за подарък на майката, а днес ми дадоха едно листче с налепени изрязани от хартия цветя, това не може да струва толкова newsm78 Питах Руми дали няма нещо друго, а тя ми обясни, че правили някакви брошки, ама защо тогава не ми я дадоха, както и да е  Crossing Arms Тържество не сме имали и бабите са много учудени защо няма тържество, ама явно просто не са подготвени децата, по-големите имат, но нашите нямат Sad
Весел празник!

# 190
  • БГ
Честит празник, мамчета!!! Бъдете обичани и уважавани от семействата и приятелите си!!!

Кате, и в нашата градина не е сигурно ще има ли тържество. Миналата година беше на 9-ти март, но тази година много деца боледуваха и продължително отсъстваха. Снощи Марти си дойде с 8 листчета с думички!!!    Shocked   питам го за кога трябва да ги научиш, за утре ли, а той ми вдига рамене и отговаря незнам?!

радос, успешно представяне на Деян довечера и в събота!   Peace   Знаете ли вече пола на бебчето?  Heart Eyes

Краси, как е Криси? Дано не е нещо сериозно!   Praynig  Моите и двамката се изредиха с ужасен грип, пиха и АБ, сега са добре, само се моля да не повторят, че тогава става лошо.

# 191
  • София
Честит празник, дами! Бъдете много здрави, красиви и щастливи!

Краси, честит рожден ден на патерица! Да си много здрава, усмихната и горда от постиженията на децата си!   bouquet

# 192
  • София
Честит празник мили дами! Бъдете много обичани!

Краси - браво на кака Криси! Да продължава все така.

Тържеството на Рая е утре. НЕ са събирали парички за подарък, но знам че ще ни подарят картички. След тържеството ще има почерпка - родителите ще я занесем.

Рая ходи на пеене в тукашното читалище и миналата седмица имаше благотворителен концерт, в който участваха и те. Бях качила снимки във фейса http://www.facebook.com/album.php?id=1733198137&aid=34203.

# 193
Ехоо,ехооо  Whistling

Нищо ново около нас. Божидар не ще на градина, иска да гледа тв по цял ден и да не спи на обед  Crazy
Мен ме сцепи мигрена 5 дни,чак днес се посъвземам. Ще извеждам Свил, супер слънце е.
От 5ч е тържеството на Бужи за празника на мама  Wink
О,най-новата му изцепка - къпя го оная вечер и му викам "Хайде,да миеш пишата" и той "Не мога да я мия, защото имам рана на нея!" . Аз така  Shocked А то какво било-като я забели да  я мие и вижда изхода на семенния и пикочния канал (ама се обясних). Та докато с баща му му обясним, че от там пишка и не е рана, зооор  Whistling

# 194
Петъчен поздрав и от мен !

Ние се гледаме цяла седмица със Сашо- разви трахеит и носа му текна.....оттам и аз.
Попочинах си - поспах, почетох и помързелувах- де ти време за такива неща иначе.
Даже на едно старо и забравено хоби се отдадох...сладко е да си спомни младините човек.

С пишката онзи ден и ние имаме изцепка: Къпе се Сашо и мърмори:" Момичетата как си забелват пишетата да я мият като не се вижда?"

Ние изпуснахме тържеството за 8-ми март, но аз този празник все се мъча да го приема като ден на майката повече, а то все ме избива като ден на колежката Simple Smile .....

И понеже татковците масово се сърдят, че денят на мама е по-популярен, а денят на бащата е слабо познат, реших да науча Сашо на следното (не знам чие е стихчето, чух го по тв ):

"Много песнички за мама има-
най-добрата е за всички тя,
а за татко тази пак година
нямаше песничка нито една.

Татко ми може, татко ми може
всичко да прави- да скача, да бъде герой.
Ала не може, хич даже не може,
 мама да ми бъде той."

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 13:55 от harmony_broken

Общи условия

Активация на акаунт