Тук е някаква страхотна жега, грее и топли пролетното слънце, яке не се търпи, а без очила е немислимо да видиш и на метър от теб, но нееека, така да е, пролет идва!
Atrakcia, приятно изкарване довечера, а Бужи ще участва ли? Нашето тържество щяло да бъде, може би, в края на месеца и май ще е по-скоро за посрещането на пролетта, отколкото за мама...
По повод пишлетата и разни работи около тях: къпем се с Марти заедно в сряда (отдавна не го бях правила, все татито върши тази работа, но май ще ми е и за последен път, че много пипа и пита?!) и той почва да ми развива едни теории, без дори да съм намекнала нещо - мамо, знаеш ли какво чувствам малко преди да се изпикам и малко след това, амиии, в началото има едно такова напрежение, изтръпване, а малко по-късно, когато вече съм готов, облекчение
Викам му: "Ами то е гъз, затова е в гащите, ако беше толкова красив, щеше да ни е лицето"
Обърнахме го на майтап, но гледам с подходящи думи, отсега да се запознава детето. Ама твойто много е напреднало в сексуалното развитие 
Така ми натри носа, защото аз винаги мрънкам как не ми се стои във Враца заради мъглата и по принцип гадния климат тук 
Отиде много щастлива и доволна, защото ме е запазарила от сума време да я водя (щото и кака ходи-нали се сещате), пък да видим в какво настроение ще я взема следобяд 

В къщи всичко е точно, подавам само първата думичка и той си казва цялата реплика, но там ... защо така, незнам?!
Мисля следващата сряда да му правя прощапулник и да го обявя официално за ходещо човече!