ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 361
  • 626
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Честит рожден ден и на Мелита! Здрава, щастлива и безгрижна да расте!

Слънчо, честит ви празник    bouquet!

Честит 2-ри рожден ден и на Ани!  newsm59

Браво на Калинко, ще става футболист-полицай, топка  и пистолет си е избрал. От първото ще има по-голям кяр, може да е бъдещия Бербатов  Grinning

На Кали вчера й сложиха обички, искаше от няколко месеца и понеже вчера беше Благовец решихме да я заведем. Това й беше подаръка за това, че предишната вечер беше много послушна в Пирогов. Водихме я да я лепят, защото нали е много кротка и пак си цепна челото  Tired Игра с обръча в стаята и закачи лампата, която й падна на главата. Има и една по-малка рана под окото...абе като партизан от фронта е.

# 226
  • БГ
Привет, мами и дечица!   Hug   Ние сме си в къщи днес с моите момченца. След тържеството Марти си изгуби гласа и се разкашля, започнахме пак с противоалергичните сиропи, кашлицата се успокои, днес ще го водя на консултация, да видим док какво ще каже?!   Thinking

Честита втора годинка на Мелита!!!  bdbaloni   Нека расте здраво и щастливо дете!!!    bdbaloni

Честити пробити ушички на Кали, сигурно е много чаровна с обички!   Heart Eyes  Ели, как й е челцето?

Ооох, и у нас току прелитат топки, кубчета и какво ли още не, постоянно съм нащрек дали няма да счупят някоя витрина, лампи колко щеш...   ooooh!  Таткото ни пък обожава цветя и в хола сме с 10-ина саксии, та ако не барикадирам добре, Калин е закотвен и заровен в някоя от тях.   ooooh!

# 227
  • Пловдив
Ето ги обещаните снимки от РД на Ани. Във фейсбук ги качих отдавна, но тук все не остава време
 http://family.webshots.com/album/579968355MgYxMj - ето тук е целия албум, на който му се гледа

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 14:34 от Катерина78

# 228
Здравейте!
Оли, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! пожелавам ти всичко, за което си мечтаеш!

# 229
  • София
Честит рожден ден, Оли! Бъди жива и здрава, обичана и уважавана!!!
newsm76

# 230
Честит Рожден Ден и от мен !
Желая ти да не губиш устрем и баланс!

# 231

Оли, Честит рожден ден! Жива и здрава!  Heart Eyes

# 232
Здравейте, милички  Hug

Засрамена, искам да благодаря от сърце на всички за прекрасните ви пожелания за рождения ми ден!!!

http://www.funmansion.com/?view=content.game_full_screen&url … on_thank_yous.swf

# 233
  • Пловдив

ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

# 234
  • София
Леле, че затишие е в темата ни. Къде сте всички?

При нас нищо ново. Бяхме си на село за Великден и Рая остана там. Беше със 300 - та уговорки да остане, а днес ми звъни да пита можело ли да седи там до 24.05. Свекърва ми нали е в подготвителна група и Рая сега ходи с нея на работа. Та тогава им било тържеството за края на учебната година и Рая искала и тя да участва, че щяла и думички да има. Но пък в края на май е празника на Божурище и ще пее и на сцената тук. И трябва да репетира с другите момичета от вокалната група.

мама Нина - много хубави снимки видях във Фейса. Ники е станала прекрасна млада дама.

Ели - как е Кали? Мина ли раната от лампата?

АЗ се шегувам с Рая, че още не е открила сезона за сериозните травми.  Laughing Но миналогодишните изпълнения на морето - /сцепена устна и разбита брада, на която белега все още леко се вижда/ трудно ще засенчи.
 Най - накрая й купихме колело - от миналото лято още сме й го обещали. ЗА сега е с помощните гуми, но се чудя дали да не купувам каска за по - нататък, когато вече ще кара без тях newsm78

радос - как е пупето?

Я да ви питам - интересни ли са пъзелите на момчетата на тази възраст? В другата отчетна тема ще си разменяме подаръчета по пощата за 01.06. за бебчовците. НА нас ни се падна октомврийче с по - голям батко на 5 години и си мислех да пратя нещичко и за него но се чудя какво да е то. Идеи?

# 235
  • София

Бомба е паднала тука... я да напиша 2-3 реда  Laughing.

Иринополис, честито ви колело! Каската е важна, но ние или я забравяме или е горещо и Кали не иска да й запарява главата..
Раната вече зарасна, белега го мажа със зерадерм и се надявам да избледнее  и поизчезне, както предишния  ooooh! Ти Рая с какво я маза?

За подаръка не съм много сигурна дали ще се хареса на момчето, все пак си е до дете. Ако познаваш детето можеш да прецениш дали ще си играе с пъзела. Ако му изпратиш малка количка май ще е по-сигурно, че ще се зарадва  Peace

На Кали в групата имаше дете с варицела, тя беше контактна с него, засега няма признаци, ще видим дали ще ни подмине.. Thinking

# 236
  • София
 Ели - с контрактубекс мазах. Но не бяхме много редовни. То пише, че се маже по 2-3 пъти на ден, а ние само вечер преди лягане. А понякога даже забравяхме. Добре че, сцепеното беше от долу на брадичката и се вижда само като си опъне назад главата...Но като се сетя каква голяма рана беше пак ми се присвива стомаха.

Ей, къде изчезнахте всички? Добре че има фейсбук, та от време на врем да гледам снимки  Laughing

# 237
  • БГ
Добро утроооо!    Hug

Дааа, темичката опустяяя... защо така? Ние миналата седмица бяхме в Пловдив, татито си взе 10-ина дни отпуска и беж да ни няма.   Laughing   Много хубаво си изкарахме, а и времето беше слънчево и топло, само за разходки! Тази седмица, обаче, нещо не ни върви - и времето дъждовно, и децата нещо болнички...   ooooh!  Марти има конюнктивит, а дребното пипна вирус и във вторник вечерта ми вдигна 39,9 С     Shocked   направо щях да умра от притеснение, но вчера беше по-добре, та и аз малко живнах.

Нинче, ние още не сме взели колело на Марти, ясно е, че ще е 20 цола, ама татито нещо за марката се чуди,    Thinking   хич не ми се дават торба пари за първо колело, като знам аз как го "пазих" моето, та не очаквам и Марти да е много внимателен, ще има да го блъска, изпуска, жули, абе детска работа. Марти тази седмица трябваше да започне с тренировки по тенис на корт, но заради дъжда отложиха началото за следващата, така че другата седмица ще споделя повече.

Относно пъзелите - Марти много се занимава, обича да ги реди, последните му бяха категория 6+ и добре се справя, но наистина си е до дете, племенницата ми е втори клас и се затруднява с някои елементи?!

# 238
  • София
Стефи и при нас е същата история,Кали е с конюктивит, вчера ходихме при д-ката да ни даде капки и др.лекарства. При нея е комбиниран с кашлица и сополи, абе някакъв вирус е  ooooh! И дребното е подсмърчащо и подкашлящо, давам й осцилококцинуми, парагрип, стеримар и макситрол за носа. Дано не вдигне температура.
Бързо да оздравеят твоите момчета и такава температура да не се повтаря! Hug

Кали има 2 броя колела, едното вече й е малко, а другото й е точно в момента, италианско е и хубаво.Майка го спечели преди 2 години от една игра, добре че има кой да го ползва  Laughing  Не трябва да е много тежко, това също го гледайте като купувате.

# 239
  • БГ
Ели, и при нас картинката с болестите се разви - преди 1/2ч останових, че и Калин вече е с конюнктивит, сега ще капя Тобрекс и на двамата!!!   Shocked  Е, няма пълно щастие.   ooooh!  Диагнозата на Калин е херпангина, лекуваме се с хомеопатия - Рус токсикодендрон и Т-понижаващи.  Бързо възстановяване и на твоите куклички!   Heart Eyes
Пропуснах да споделя, че Марти вчера беше на зъболекар, има кариес, слава богу, държал се е геройски, за разлика от татко си,   Laughing   който умира от страх и ужас при вида на машинката.    Mr. Green  Днес пак ще ходят, може би за пломба.

Относно кг на колелото, аз също държа да е колкото се може по-леко, защото ще има да си го свалям и качвам до третия етаж.   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт