ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 365
  • 626
  •   1
Отговори
# 240
Ехей, здравейте  Hug

Бързо да се оправят болните дечица   bouquet

Много съм доволна от Константин - кара колело всеки ден и ходи 5! пъти седмично на Тае Куон До по собствено желание!!! Кара колело като луд всеки ден в двора и на улицата - и пак няма умора!!! Спи максимум по 10 часа нощен сън, следобед не мога да го накарам да седне, пък какво остава да дремне...Малката и тя отказа следобедния сън и съм гроги...

Софиянки и варненки - препоръчайте ми хубави клубчета в града ви  Hug

Има ли желаещи да сложим снимки на децата ни в темата? Има ли и такива против  Laughing?

Хубав уикенд от нас  Hug

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 19:25 от Анонимен

# 241
Честит Рожден Ден, elix    bouquet
Цялото ни семейство ти пожелаваме да си здрава, усмихната и пълна с положителни емоции!

# 242
Ели, жива и здрава да си!  

# 243
  • БГ
Честит рожден ден, Ели!!! Бъди здрава и много щастлива!!!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 244
  • София

Много ви благодаря, момичета!  Hug

# 245
  • София
Elix - Честит рожден ден! Бъди много щастлива!

# 246
Честит празник и от мен Simple Smile Да те посрещат само слънца ....

# 247
Elix - най-добри пожелания и от мен, дано мечтите ти се сбъдват   bouquet

# 248
  • София
Пак съм аз и пак влизам да почерпя за малката ми голяма рожденничка  Grinning

# 249
Ели, да ви е жива и здрава Сияна   Heart Eyes Весел празник   bouquet

# 250
  • БГ
Ели, да ви е жива и здрава малката-голяма рожденичка - Сиянка!!!
С най-сърдечни пожелания за милион сбъднати желания!
Много весели усмивки за мама, тати и кака!
Честита годинка!

# 251
  • София
Ели, да Ви е жива и здрава сладката Сияна!

Аз пък вчера за втори път станах леля - на бебка Йоана. НЯмам търпение да си ходим към Ст. ЗАгора за да я видя.

Оле - не мога да ти помогна с клубчетата. Ние сме били основно в Люлинските, и то на рожденни дни. Вие кога ще идвате насам?
А сминки за първа страничка ли? АЗ нямам против. Но не знам как става.

РАя нещо ми е настинала. Оплаква се от болки в корема и главоболие. Има леко надута сливица и я боли ухо.  Sad

# 252
  • София
Мерси много за пожеланията към Сиянка  Hug!
Ето малко материал от празника.

Иринополис, честита ти племенничка Йоана   bouquet! Да бъде здраво и добро детенце!

Бързо оздравяване на Рая! Май става въпрос за вирусче и Кали беше така миналата седмица, след това се появи  и кашлица... Давах й изопринозин, проспан и макситрол в ушето.

Оле, Коки е неуморим, да не му давате Ред бул  Laughing Браво на него, много е упорит!
Нещо като колаж ли имаш предвид да има на първа страница или просто снимки? Аз нямам против.
Ние напоследък когато ходим на клубче то ще е в някой МОЛ, там са огроомни и хубави, а и мама може да фърли по едно око на магазините и да си купи нещо, съчетание на полезното с приятното. Препоръчвам  Mr. Green
Може да отидете в МОЛ-а на Цариградско или в Сити центъра на Хемус, в този на Ситняково сега правят клубчето и още не работи.

# 253
  • БГ
Еййй, голям дъжд, голямо нещо днес, вали, спира, грейва слънце и май до края на деня ще е така,    newsm78   как е при вас?

Ехааа, Ели, чудесен празник сте си спретнали!    Party   Рожденичката изглежда много щастлива, успя ли да духне свещичката на прекрасната торта?   Grinning   Кали как е, дава ли да й слагате капки в очите? При нас ситуацията е в двете крайности - Марти сам настоява и чака с нетърпение татко му да му капе капките в очите, а Калин е като магаре на лед - инати се, реве, рита, бута и т.н., голяма борба е!   ooooh!

irinopolis, дано не е нещо сериозно и Райчето бързо да се оправи!   Praynig  Честита ти племенничка, да е жива и здрава бебка Йоана!!!     bouquet

Олимпия, аз също нямам против снимки на първа страничка.   Peace   Относно клубчетата и аз, като Ели, предпочитам тези по МОЛ-овете, но засега оставяме само Марти, а Калин е в количката или ако сме в Пловдив - при майка!   Laughing

# 254
  • София
Стефи, тук е слънчево, но сега гледам че се задават облаци и сигурно ще завали.
Рожденичката не успя да си духне свещичката, но си имаше помощници-кака й и другите деца  Laughing Наистина беше много щастлива, толкова много внимание и целувки получи  Simple Smile....
На Кали вече не й слагам капки в очите, иначе нямаше проблеми със слагането. По-добре е, само че още кашля.

Общи условия

Активация на акаунт