ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 569
  • 626
  •   1
Отговори
# 345
От отчетната ви август , май  Rolling Eyes Green eyes е Оля, сестра ми  Flutter

# 346
  • София, България
ааа, познаваме се, да, ходихме заедно на бременно кафе Simple Smile Много са готини всички, особено малката сладурана Simple Smile Аз още не съм чела новините в августовската тема и не съм разбрала Simple Smile

# 347
Здравейте   bouquet

Радос, честито ти синче! Да ти е живо и здраво!

Стефи, на теб честито християнче!

Ние също мислим да кръщаваме Мелита на 28.08. После ще разказвам  Simple Smile

Ивана, честно казано, не задава подобни екзистенциални въпроси . Още е далече от подобни умни разсъждения  Wink Ние май ще я пускаме от догодина на училище. Чувала съм, че дори и да почне, ако видим, че още й е рано и не вървят нещата, можем да я спрем и да си продължи да си ходи отново на градина. Това ме успокоява  Whistling

# 348
Slyn4o, каква ще е вашата торта за кръщенето? Както преди писах на 10.09.  ще бъде кръщенето на Деби и незнам каква торта да поръчам. Ще очаквам да разказваш Simple Smile

# 349
  • БГ
Atrakcia, честит ви племенник, да расте жив и здрав Виктор!!!    bouquet 

Благодаря за хубавите пожелния за малкото ни християнче!   Hug   Slyn4o, вашето кръщене е съвсем скоро, как сте с подготовката, очакваме с нетърпение разказ и снимки!

debora R, ние нямаме традиция на кръщенето да има торта, виж сладки питки и други неща за почерпка в/пред храма са задължителни.

elix, хич не съм за мислене и завиждане,   ooooh!  радвам се, че от вчера татито е вече на работа, та да си почина малко и аз!  Tired  Няма лошо, много пътувахме, много видяхме, ама Калин нещо трудно се приспособява, инати се, пищи и всичко на куп ми дойде малко в повече.   #Crazy  През изминалата седмица пътувахме до Банско, като преди това се отбихме в Пловдив, при майка, по пътя разгледахме Парка за танцуващи мечки в Белица, а на връщане се отбихме в Разлог, спряхме по традиция на Юндола, оттам кратка разходка във Велинград, пикник на Цигов чарк. Престоя в Банско беше с цел - Марти и татко му изкачиха връх Вихрен, все си мислех, че е малък, че няма да издържи, нооо жилавичко ми е детенцето, качил се е без проблем, а като се върнаха и изкъпаха питаше няма ли да ходим на разходка из Банско!   ooooh!  Сега се гласят, в края на седмицата и на Рилските езера да ходят, ама аз и Калин май този път ще пропуснем?!   Rolling Eyes

# 350
Съжалявам, но не съм се изразила точно. Имам предвид торта за ресторанта, а не за църквата. 

# 351
  • София
Стефи, браво на Марти бее, голям екскурзиант е и кръвта му ври  Party Четох в другата тема за екскурзиите ви. За Рилските езера се точа вече втора година, но не знам дали и сега ще ме огрее... Ти ще разкажеш как са/сте изкарали  Grinning
С Калин сте се поизмъчили, но така е с малко дете...Ще свикне, няма избор  Laughing Както казват едни наши приятели за Сиянка - Еее, не уцели детето на родители ... демек, че си го мъкнем с нас нагоре-надолу  hahaha

# 352
  • София
Атракция - да е жив и здрав Виктор! Честито на родителите и на леля му.

Laughing Както казват едни наши приятели за Сиянка - Еее, не уцели детето на родители ... демек, че си го мъкнем с нас нагоре-надолу  hahaha

Аааа, да извиняват много познатите Ви. Искам и аз да съм Ви дете, като чета къде сте ходили... Whistling

Дебора Р - ние не сме кръщавали още децата, но бих си поръчала обикновена торта, с надпис - Честито кртщене" или подобно. Скоро гледах снимки на едни приятели - тортата беше със снимка на детето и горния надпис. На едно бебе тук на 14.08. му беше кръщенето. Тортата беше за 35 лв мисля, с пластмасови фигурки в тона на кръщенето.

# 353
irinopolis, имаш ли представа от къде са поръчали тортата? Интересуваме най-вече заради   пластмасовите  фигурки.

# 354
  • София
Debora R - поръчвана е тук в Божурище. Има си една жена, която си има сладкарски цех тук
До сега всички торти си поръчвам при нея, и съм доволна.

# 355
  • София, България
Еликс, и наште деца все ги жалят милите, ама си мисля, че сигурно са имали и по-лоши родителски варианти  Embarassed

Иринополис, и ние още не сме кръщавали баткото, все си казваме "хайде на есен", после есента мине и викаме "хайде на пролет" ... вече децата са две, та си мисля, че трябва сигурно обща кръщенка да направим. А пък майка ми се изказа: "А, то такова голямо дете ... няма смисъл вече да го кръщавате  Shocked" Абе току се изкажат неподготвени  Crossing Arms

# 356
  • БГ
"А, то такова голямо дете ... няма смисъл вече да го кръщавате  Shocked"

Laughing   Laughing   Laughing  радос, няма възраст за тая работа, моя мъж го кръстихме преди 7 години, на Рилския манастир, едно, че той там си искаше, второ, че трябваше да кумуваме, а младоженците държаха да имат и венчавка.   Peace    Ние с мъжът ми поради същата причина нямахме венчавка и мислихме на 10-годишнината от брака ни да си направим, но пропуснахме и май ще чакаме 20-ката.    hahaha

# 357
Аз също мисля, че възрастта няма значение за кръщението. Ами Христос като е бил на 30г., когато Йоан Кръстител го е кръстил... Тове е в кръга на шегата Grinning
На синът ми кръщениет беше, когато стана на 5г. и има ясни спомени от събитието. Затова реших и при Деби този празник да го направим в по-съзнателна за нея възраст. 

# 358
Здравейте, сладурки  Hug
Най-сетне комп с кирилица в ръчичките ми  Mr. Green

Как сте, доволни ли сте от летните почивки?

При нас на дневен ред е започването на предучилищна на 12.09  Heart Eyes На мама ученикът, много се вълнува! Малката покрай него изяви желание да ходи на детска градина, започна да пише букви, вече знае 7  Crazy Константин пък редовно си купува списание, чете историйките вътре, решава кръстословици сам...за какво му е предучилищна...направо втори клас да го запиша  Laughing

Вашите деца извадиха ли постоянните кътници? Коки извади 4 вече, други зъбки не са паднали и не се клатят. Новичките се наместиха добре, но имат малък луфт все още. Надявам се като се сменят и другите, да се съберат по-близо.
Държа да информирам, че Здравната каса поема поставянето на силанти на постоянните зъби, възползвайте се непременно!!! За който не е чул - всички деца в Япония имат такова "запечатване" на зъбките със специален лак, който не допуска кариеси  Peace

Ние все още ходим на море, но се усеща спад в Т - по-малко време издържаме във водата. Тази година не разреших на Коко да слага надуваеми възглавнички на ръцете за плуване, само дъска и плавници. В резултат на което взе да се отпуска във водата и успява като кученце да преплува 2-3 метра  Laughing През октомври ще ги запиша и двамата на басейн, надявам се поне 3 пъти седмично да ги водя. По желание на сина продължава и с Таекуондото, което ме радва.
Не искам да свършва лятотооооооооооооооооооооооооо  Tired

Подхванали сте разговор за кръщенетата - Джиа я кръстихме на 2г5месеца и има отчетлив спомен, докато Константин беше 14-месечно ревливо кърмаче и освен нерви и притеснение в продължение на час, нищо друго не помня....

Във Фейса пуснах още снимки от фотосесията - тази Дамаянти е факир!!!

Много досадих тази вечер  Crazy
Ще пиша по-често, честна дума!!!

# 359
Здравейте, мили мами!
На нас от една седмица ни се клати един долен преден зъб, но силно се надявам, че до събота / тогава ни е кръщенето/ няма да е паднал. Поне на снимките като се усмихва да няма "дупка" точно отпред. Досега не сме сменяли други зъби.
В момента я е обзела страшна еуфория - постоянно облича роклята за кръщенето. В петък ми каза, че е поканила всички деца от детската градина за събитието и те били потвърдили присъствието си. Днес ще ходим да поръчваме торта и пита и като гледам с почти всичко сме готови, само аз все още не съм си купила нов тоалет.     

Общи условия

Активация на акаунт