ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 577
  • 626
  •   1
Отговори
# 330
  • София
РАдос - Да Ви е жив и здрав малкият НИки! ДА е кротко бебе! А баткото да помага!

# 331
  • София, България
Ехоо, привет на всички  Hug Благодаря ви за хубавите пожелания   bouquet

Никито май ми спи, така че ще се опитам да ви пиша малко по-подробно как сме.

Първо добре дошла на Бебето2. Ние сме заедно и в августовската тема с малките бебоци. Дано бързо и леко мине раждането  Praynig И дано малкия ти февруарски мъж скоро да проговори и да ви зарадва всички. Много е сладък !!!

Добре дошла и на Дебора  Hug

Иринополис, много са хубави снимките от вашата почивка, децата са страшни сладури. Да ти кажа жегите добре ми понасят, студа не го обичам. Пусто много ми е кеф да е лято, а то последните години в Бг почти няма лято  Sad

Кате, според мен ру ви се получава, защото руми го свързва с нещо - или с нейното си име, или с ру от Мечо Пух  Wink

Стефи, и наш Деян беше лагерник два пъти тая година. Първо напролет - от градината за 4 нощувки и после през юли с ансамбъла по народни танци за 7 нощувки .Втория път ми беше по-притеснено, но те пък са изкарали страааахотно, ръководителите им са много печени и са ги забавлявали на на ниво

# 332
  • София, България
Сега да си довърша мисълта, че нещо не ми дава да пиша по-дълги постове  newsm78

По въпроса за зъбите... при нас въобще не са дневен ред, направо ме шашнахте  Shocked Все си мислех, че някъде в училище ще почнат да падат...

А въпроса за училището  ... такава ми е мъка. Чужбинските мами - Оли и Мама Нина - задължително ли е при вас да ги пуснете от 6 г на училище. Затова ли сте предучилищна наесен?

Дебора, ти пък също ме учуди, че в частната градина задължително ще сте предучилищна наесен и после евентуално ще трябва да я повтаряте, ако не тръгнете на училеще  newsm78

Кате, ти пък пишеш, че си закъсняла с документите .. аз щото още се чудя и се надявах, да не е вече късно  newsm78

Стефанийка, ти пък казваш, че през годината можеш да го промениш ... как става тоя номер  newsm78

Хармъни, Еликс, рибка
- вие какво решихте с училищните тревоги?

# 333
  • Пловдив
Радос, честито! Да ти е жив и здрав малкият мъж, чудесно ви е тръгнало, дано така да е и занапред!
Да, Руми свързва Ру точно с Ру от Мечо Пух, затова много бързо и лесно го чете. Имаме си много игри, свързани с приятелите от Мечо Пух, една от тях е на доктори и Руми им прави картони, в които пише колко кг тежат, колко са високи и от какво са болни и т.н. Тогава ме кара да им пишем имената и ги рисуваме отстрани за всеки случай (ако не може да прочете името се ориентира по картинката). Та оттам е научила някои букви, но нещо не й се занимава много...по-лесно е мама да ги напише Wink

# 334
  • БГ
Ахой, маминки и пораснали дечица!    Hug  Ние снощи се завърнахме от едно дъъълго пътуване, изпълнено с много интересни впечатления, емоции, слънце, вода, планина... Тръгнахме на 29-ти, а имам чувството, че са минали само 5-6 дни! Калин имаше имен ден на 29-ти и по традиция искахме да го кръстим на деня, но просто нямаше как - работа, път и т.н. На 30-ти в Бачковския манастир, дружно, с още две дечица, премина светото кръщене на Калин. Оттам се качихме на Пампорово и поляхме събитието. В понеделник на 1-ви тръгнахме към морето, като накъсахме пътя с нощувка в Поморие, изкарахме 10 дни на Албена, а на връщане преспахме в Жеравна. Изморена, но удовлетворена съм, не съм качила снимки във Фейса, но и това ще свърша скоро. На всички, на които все още им предстои лятна почивка пожелавам мнооого слънце и положителни емоции!   Peace

Радос, честит ви втори син, да расте здрав и много щастлив малкия Ники!!!     bouquet   Как се чувства бате, радва ли се на бебо? Относно ДГ - не съм 100% сигурна дали е възможно през годината да се премине от една в друга група в ЧДГ, затова предложих на Дебора да проучат как стои въпроса в тяхната градина, иначе в ЧУ всичко е възможно, работих 5 години в такова.

Оли, как е Джия? Жалко за провалените планове, но здраве да е, дано скоро пак ви се отдаде възможност за пътуване. Коки кога тръгва на училище?

Кате, аз съм си харесала х-л Рич, но нещо все не ме огрява почивка в него.   Thinking

# 335
  • София
Стефи, честито ви християнче   bouquet! Да ви е жив и здрав Калин и ангелчето винаги да го пази!
Голяяяяма екскурзия сте си направили и почивката ви е била доволна-10 дена, няма да ви мислим  Laughing

Хармъни и ти почиваш активно, продължавай в тоя дух, тя домакинската работа няма да избяга  ooooh!

Радос, нищо не сме направили все още, хем искаме, хем не искаме да я пускаме по-рано  Rolling Eyes Има си и плюсове и минуси, направо сме на кръстопът...

Сетих се, че децата като се научат да четат и да влизат във форума след няколко годинки може да видят какво сме си писали за тях  Laughing

Кали ме хвърля в нокаут с някои въпроси на които и аз самата трудно намирам отговори ... -А, кой се е грижил за първият човек, когато се е появил.. ? Обяснявам за еволюцията, за рибите, за маймуните, за хомо сапиенса, обаче детето мисли че се майтапя  Crazy 
Всякакви галактическо-вселенски въпроси също доста я интересуват, за падащите звезди, лунното затъмнение което наскоро гледахме с бинокъл, как така Земята се върти пък ние си стоим на едно място и тем подобни екзистенциални въпроси Mr. Green
И на доста въпроси свързани със смъртта аз нямам точен отговор  Confused
И при вас ли е така?

# 336
Здравейте на всички!
Радос, как е Ники? Дано да е спокойно и послушно бебче.
В нашата градина така ни обясниха, че Дебора ще тръгне от есента в предучилищна група, но ако евентуално не искаме да я пускаме на училище от другата есен ще изкара курса още веднъж. Миналата година имаше едно такова момиченце, което два пъти беше в предучилищна, защото майката не искаше да го пуска на 6г. и нещо в първи клас.
Elix, и при нас е така. Постоянно пита и разпитва - колко са били децата на Адам и Ева, как са се казвали, как точно е излязла от корема ми, какво става с човек след като почине и т.н.
Стефи, честито ви кръщене и християнче! На Дебора кръщенето ще бъде на 10.09. и сега е в голям трепет и очакване. 

# 337
  • София, България
хаха, екзистенциалните въпроси и при нас отдавна са на дневен ред. И мен ме хвърля в тъча със странни въпроси, но винаги му отговарям така, както аз ги виждам нещата, но с подходящи за него думи. Мисля, че добре се справям  Flutter Той винаги е удовлетворен от отговора. Най-много ме мъчи темата защо не може да убиваме паячетата и буболечките и други животни, пък месото което ядем е от убити животни. Тях защо може, ме пита  Joy И мухите ги убивам, защото не ги търпя и той пак се чуди защо мухите може, а мравчиците - не  newsm78

Иначе Ники е добре, да чукна на дърво е кротичък. Май го почват коликите обаче и ще бъде  Tired

# 338
Ураааа - имам си племенник  Party - Виктор се казва, радва се на скромните 4,050 кг  Heart Eyes

# 339
Браво на Победителя Виктор, че и на майка му Simple Smile Живи и здрави!

# 340
  • София
Ооо, голям мъж, честит да ви е Виктор! На добър час в живота  smile3525!

# 341
  • София, България
Атракция, верно голям мъж Simple Smile Жив, здрав, обичан и щастлив !!!

# 342
Благодаря  Hug

Meрси Simple Smile Всъщност вие със сестра ми се познавате  Wink

# 343
Атракция, да е жив и здрав племенникът ти.   ylinfant

# 344
  • София, България
Благодаря  Hug

Meрси Simple Smile Всъщност вие със сестра ми се познавате  Wink

Да бе, сериозно  newsm78 Откъде се познаваме ?

Общи условия

Активация на акаунт