ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 578
  • 626
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Стефи, Калия ние я дърпахме да не се качва  Laughing Обаче тя като реши нещо и няма мърдане. Това й е вторият тролей, първият беше по-къс и не толкова висок, над една река, там даже и аз се повозих  Mr. Green
Сиянка изобщо не я беше страх в пещерите и тя е турист и си събира печати  Laughing
А ти по стълбите направо си си изкарала въздуха  Crazy, герой си!
Прощъпулник още не сме правили, може другата седмица да го спретна.

# 316
  • Пловдив
Катерина78, и на нас Велинград много ни харесва. В края на м.юни бяхме на Юндола, но слизахме за разходки във Велинград, тогава беше дъждовния период и дишахме чист въздух с пълни гърди! В кой хотел отсядате там?
Стефи, в Гранд хотел Велинград или св. Спас - това са ми фаворитите, заради дълбочината на басейните. В Гранд хотела басейнът вече е много плитък за Руми и този път ме изненадаха с по-хладка водичка - около 36 градуса, а външния басейн не го отопляваха, така че може би бяхме за последно там. А в св. Спас водата е супер топла и имат апартаменти, които ни устройват идеално с отделните си 2 стаи. Има специална тема за хотелите във Велинград, така че няма да влизам в подробности.
Еликс, мъжът ми има страх от високото, Руми май също, доколкото съм забелязала и въобще не мога да си помисля за подобно преживяване. Иначе имам голям мерак за някоя пещера, но ще почакаме още малко.

# 317
Здравейте!
От пет дни съм при децата на морето. Деби е със страшен тен и доста изрусена коса от слънцето. Днес за първи път се отпусна и плува сама без чужда помощ и надуваеми материали. Ходихме до Делфинариума и много й хареса, дори искаше да влизаме на две представляния. Общо взето това е при нас. Броените дни минават бързо ....

# 318
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Готвим се за морето и ми е приповдигнато...но ме гризе нещо - обещала съм много отдавна на Руми да й намеря една приказка "Мечка страх, мен не страх". Когато имаше представление й казах тази поговорка, за да излезе на сцената, защото имаше сценична треска и хич не искаше да излиза, чак сълзи й напираха. От тогава се мъча да се сетя как беше тая приказка и не мога, то си е поговорка, ама нали беше от някаква приказка  newsm78 Помагайте...ако не ще пускам отделна тема, че детето си търси обещаното като циганче Mr. Green

# 319
  • София
Привет!

КАте - не мога да помогна за приказката. Аз си знам поговорката само.

Гледах снимки на мама Нина във фейса. Личи си, че добре си изкарват на родна земя.

Рая днес замина за Ст. Загора, а утре ще пътува с нашите и племенника за Ахтопол. С такова нетърпение чакаше да тръгне - снощи заспа с 300-та зора. То не беше ставане, лягане, навиране под леглото...А докато реши кои играчки да си вземе - искаше да помъкне всичко.

РАдос - как е пупата? Как ти понасят жегите?

# 320
Здравейте от София Hug
Най-сетне читав комп с кирилица  Laughing
Отворена съм за срещи, още по-добре в група  Wink

Не мога да не изкажа възхищението си от Кали - браво, невероятно!!! Каква смелост, какво желание за адреналин... Всъщност, вече я кръщавам Адреналинката на Февруарчетата   bouquet

Искате ли да се съберем някъде с децата?

# 321
  • София
ОлеHug До кога сте тук? Рая е още на море, а после ще е на село.

# 322
  • София
На линия съм за срещи, казвайте кога. Другата седмица ми е по-удобно, вторник-сряда, в Мола, в парка...

# 323
Ех, момичета  Hug
Малката ми е с повръщане и сега я чакам да се събуди, за да я карам в Токуда за вливания  Cry
Тръгваме си в събота за Гърция, отложихме ходенето до Варна и други места...

Успях да вляза в мола на Цариградско шосе и този Сердика. Получавам невероятно главоболие на такива затворени места. Максимум 30 минути и главата ме сцепва...

Иначе Костаки е добре, вчера обаче и той повърна 2 пъти, но от преяждане  Embarassed

Хармъни, твоята приятелка Дамаянти днес ни направи НЕ-ВЕ-РО-Я-ХОТ-НИ (измислената от мъж ми дума, смес от невероятно и страхотно  Laughing) снимки!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 324
  • София
Чакайте бе, Оли, кога дойдохте, кога си заминавате....  Джия толкова ли е зле, че се налагат вливания, само повръщане ли има? Това е морският вирус най-вероятно,.. някой ви е заразил.  Бързо да се оправя куклата, до ден-два да е здрава  Hug
Жалко, че така набързо дойдохте и се налага да ходите по болници  Sad
Пак ще ви чакаме!
Чакаме и днешните снимки  Peace

# 325
  • София, България
Привет на всички. Имаме си бебе Ники. Роди се в неделя - 07.08 (от понеделника преди това бях с четири см разкритие, но като не се роди до вторник, бях сигурна, че ще се роди в неделя - нали тия бебета били късметлии, та си викам "Поне един късметлия да има у нашта рода"). Роди се 3,450 и 52 см. Голям бебок в сравнение с батко си. Ще ви разправям по-подробно после за раждането. Кърмим се (от половин час след раждането). От 2-3 дни вече имам и кърма, даже май минах и етапа на препълнените гърди (да чукна на дърво), така че засега всичко е супер.

После ще чета новините. Прегръдки от нас  Hug

# 326
Пожелавам на малкият Ники много здраве,щастие, хармония и много да ви радва! 

# 327
  • София
Радос, честита ви радост   bouquet Да ви е живо и здраво лъвчето Ники и наистина късметът да е винаги с него!

# 328
Радос, жив и здрав да е Ники, много радост да ви носи  Heart Eyes   bouquet

Страхотно е, че се кърмите от самото начало  Peace Ако имаш нужда от помощ- ЛЛЛ е насреща   Wink

# 329
Радос, честит син Simple Smile Да ви носи радости без тревоги, да порасте здрав и голям, но преди това е да е сънлив и спокоен за ваше спокойствие.

Оли, големи приключения сте имали, разбрах. А Дамаянти наистина е много добра и с обработката и с обектива. Много й се отдава да снима хора.

Аз съм отпуск, в София сме си и съм се отдала на квартален мързел, сутрешно дълго кафе, детски площадки, следобеден сън, вечерен филм и всячески мързел. Дори домакинстването пренебрегвам .

Общи условия

Активация на акаунт