ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 354
  • 626
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Да е жив и здрав Георги и от мен!

# 406
Честит рожден ден на малкия Георги и от мен.  Да расте здрав, обичан и много, много лъчезарен.   

# 407
  • София
Да ви е жив и здрав малкият-голям Гошко и с много късмет!
Наздраве, Иринополис!
   bouquet

# 408
Честито попорастнало момченце Simple Smile

Да е здрав и весел, Георги, че и вие покрай него.

# 409
Нинка, жив и здрав да ви е Гого  Heart Eyes  bouquet

# 410
Здравейте, момичета!!!
Аз от много време не съм влизала, защото имах проблеми с логването.
Но, през цялото време Ви следях всяка темичка.
Аз съм baby_world, но сега съм с  друг ник.

Но, понеже ми се случи хубава новина и си казах,  ще трябва
 да си направя нова регистрация и ето ме като martyk.

Хубавата новина е че Марти ще става батко, но за сега е още рано
 да се каже какво очакваме.

Честито на всички за пропуснатите празници и прекрасни неща
 който са Ви се случило и се надявам за напред само хубави неща
 да можем да споделяме.

Приятен ден!!!

# 411
  • София, България
Ей, МартиК привет, значи нашето братче вече няма да е най малкото в темичката  Hug

Успех !!!

# 412
  • София
Стефи, честит рожден ден! Нека мечтите ти стават реалност!   Hug

# 413
Стефи, ЧРД, здраве, късмет и усмивки!   bouquet

martyk, здрасти и честито   bouquet

# 414
  • София
Момичета, много благодаря за пожеланията за порасналото ми момче!

Стефи - ЧРД на патерици!

мартик - честито! Лека и безаварийна до края.  Hug

Ние бяхме за 1 седмица в Ст. ЗАгора, после на село. Там отпразнувахме РД на Гого. Сега той е понастинал,а Рая с кеф си тръгна пак на градина.

Оли - как я кара Коки в училище? РАзкажи, че ми е интересно да чета за заниманията им там.

# 415
  • София, България
Да, Оли щеше да пишеш за учителката

# 416
  • Пловдив
Здравейте, мамчета Hug
Отдавна ме тормози един въпрос и сега се сетих да попитам при вас как е - спят ли малчовците на обяд и колко време? Ако не спят какво правят и как издържат до вечерта?
Както знаете, Руми не спи много отдавна (май беше на около 2-3 г, когато спря да спи окончателно). Тази година се бяхме разбрали да ходи по цял ден на градина, обаче пак взе да плаче много и пак почнах да си я взимам на обяд. Държат ги по 2 часа в леглата, при това повече от половината деца не спят, защо ги мъчат незнам. Във вашите градини как е? Племенникът ми е в Германия и там ходи на градина - който иска да спи, си разпъва едно килимче (от онези за йога) на земята и спи, който не иска - отива в салона и беснее до насита Laughing За килимчетата на земята съм против, по-удобно си е на легло, пък и как да спиш, ако другите ти играят до главата. Ама да пускат неспящите в салона да играят - съм ЗА. Защо трябва да стоят по леглата 2 часа и да се чудят какво да правят, а моята разбирайте реве през това време. ooooh! Викам поне книжка да ти бяха дали, да си разглежда нещо. Та сега затова си я взимам, иначе следобед правят интересни неща и малко ме е яд, че изпуска, ама пък да я връщам след 2 часа ще ми дойде много нанагорно.
Отгоре на това има пак някакъв вирус и моите се разболяват прогресивно всеки изминал ден - напред сополи нямат, носът отпушен, а говорят носово и кашлят секрети, явно им се стичат отзад, някакъв заден ринит ли е, синузит ли, незнам. Засега нямат температура, ще видим какво ще излезе. Чувам едни страхотии, температури по 40 градуса, бронхити правят, други пък с разстройство - мъж ми вчера и той беше, та незнам вече какви са тия вируси, стават от странни, по-странни.

# 417
Привет Дами,

Катерина78, Сашо е ту така, ту онака.  спи си в детската без проблем. Поне не съм чула да не спи. Повечето в групата си спят. Има няколко дечица, които от малки имат проблем с това, но ги омайват някак си. У дома уикенда не винаги спи, но аз като една лоша мама-мечка, ако съм умряла за сън, го слагам до мен изръмжавам лошо и заспива от раз.  Понякога му се спи, а не иска да ляга, а като го сложа после спи 3-4 часа. Според мен се уморява и му се спи, но също така съм убедена, че е и въпрос на навик, защот ако е с другарче не спи следобед, а ляга по-рано вечер.

У нас сме по крайностите- като стане в 6,30 в неделя сутрин откачам, а после ако не е и спал следобяд е труден за изтърпяване. Изхитрих се поне за сезона, в който се мръква рано- една топла вана с играчки, хапване и в 18 е в леглото (ако ми се върже на шашмата). Откарва до ДГ на другия ден. Но уви, не всеки ден е Великден  Mr. Green

Този път Сашо е на ДГ, а аз съм болната. След вирус миналата седмица се сдобих с остър синузит и съм на АБ цели 15 дни. От хремата кашлям и за капак имам стомашни проблеми от АБ. Ще оживея де... ама не е приятно. Не обичам да съм небоеспособна.

Мartyk , честита новина! лека и безаварийна Simple Smile

Честито и на всички малки и големи именици днес и весело празнуване...

# 418
  • БГ
Честит имен ден на празнуващите днес, бъдете здрави и много щастливи!!!    bouquet

harmony_broken,    Hug   невероятна си    Peace   не губиш чувството си за хумор, дори и в моменти на неразположение! Мъжът ми е с хроничен синузит и при по-остри състояния Геломиртол форте и/или  Цинабсин добре му повлияват. Бързо възстановяване ти желая!    Praynig

Кате, проблемът с отказа от обедното спане си е сериозен в ранна възраст, но за съжаление децата не осъзнават, че организма им има нужда от 1-2 часа покой през деня. Марти спи в ДГ, но е имало инцидентни случаи, в които някой/нещо му е пречило и не е успял да заспи, е, вярвай ми, личи му от километър - раздразнителен, капризен, заядлив, не е моето дете?! Имаме познати деца, обаче, които не спят следобед и по нищо не им личи, така че спокойно! Незнам каква е организацията в чуждите ДГ, но при нас така е заложено в дневния график и няма деца и госпожа в следобедно време в салона, всички са по леглата, дори и децата от подготвителна група.

martyk, привет и честито, леко бременеене ти желая!    bouquet

# 419
Честит имен ден и от мен на празнуващите!
Деби в детската спи следобед с малки изключения. Но в къщи от няколко месеца по никакъв начин не може да я накараме.
До вчера бяхме с хрема, но от днес пак е на детска.     

Общи условия

Активация на акаунт