ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 363
  • 626
  •   1
Отговори
# 390
  • София
В нашата градина се събират в началото на уч. година по 180 лева за консумативи и повече за нищо не ни закачат. 
Лелеее, каква е тази детска градина?

При нас таксата е 30 лв. ОСвен ако родителите не са с адресна регистрация на територията на Божурище и общината - тогава е 60 лв. Допълнителните дейности са по 16 лв на месец. Рая я записахме на приложни изкуства - още не са имали и нямам отзиви как е, и дали й харесва. ЗАписах я на плуване - 9 лв на посещение. От тях 4 лв са за треньорката, а останалите 5 за Дг, за шофьора, за гориво и за придружаващата госпожа. Водят ги в Банкя на минерален басейн. Там водата се сменя всеки понеделник и четвъртък. В понеделник ходи нашата ДГ, в четвъртък другата. Тук при нас в Божурище са две ОДЗ - та. 
Отделно РАя ходи на пеене в читалището и на Жиу-жицу /или както там се пише/ МНого й харесват и двата спорта.

# 391
При нас родителите решават колко да се събира. Учителките казват какво е нужно  Миналата година по 50 лв. в началото за учебници и помагала, канцеларски материали, салфетки, подмяна на играчки, примерно килим или щори- според каквото е нужно, еднократни чашки, коледни пакетчета, мин вода, книжки за подаръци на РД и пр. Тази година нищо не събирахме- учебниците за ПГ са безплатни, а и сме на плюс от касата. Като свършат- тогава.

Допълнителните дейности се плащат месечно и всички са около 25 лв.. Отделно се събират редовно по 3-4 лв. за театър, примерно.

# 392
  • Пловдив
И при нас списъкът с необходимите материали се дава от учителките, ние решаваме какво и кога да се купи. А това за театъра и при нас го има - всяка седмица по 3.50 лв. Отделно за подаръци разни, миналата година дори за 8 март ми взеха пари, да ми направят подарък Laughing

# 393
  • София
Атракция, честит ти рожден ден !   Tada

Хубав и сладък живот ти пожелавам, изпълнен с най-различни атракции!

# 394
Атракция, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти здраве, по-малко ядове, повече щастие, любов и уважение вкъщи! Утре аз остарявам, но важното е, че не се чувствам така.   

# 395
Много благодаря, момичета  Hug

Свил от вчера реве в яслата, знае къде отива и какво ще се случва. Казват, че се адаптирал сравнително лесно. Дано е така. Бужи си ходи с кеф на градина,започна английски, имаше и танци, но ги отказа-не искал да танцува, а да пее, как не го разбирам  Laughing
Аз съм на очни, лудницата е пълна  Crazy

# 396
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  и от мен и то на патерица!
Бъди здрава и енергична, че с две деца и твоята програма....
Желая ти и отзивчиви помагачи, много любов и цяла торба късмет Simple Smile

# 397
  • БГ
Честити рождени дни на Atrakcia и debora R!!!     bouquet   Бъдете здрави и много щастливи!!!     bouquet 

# 398
  • София, България
Атракция, честито на патерици от мен, ще ми се да можех да ти пратя от бисквитките Simple Smile

Дебора, честит рожден ден и на теб. Не остаряваме, а помъдряваме Simple Smile Сигурно ставаш на двайсе и няколко, така че не се оплаквай. А и младостта е в душите ни Simple Smile

И ние имахме родителска среща миналата седмица. Час и половина направо откачих (ужасно шумно беше). Иначе и при нас така - представиха ни материала, който ще взимат, казаха от какво имат нужда, остана да направят някакви списъци и да кажат по колко пари ще се ръснем. Най-големия проблем се оказа с кърпите. До миналата година всяко си носеше, после от ХЕИ забранили, щото се допирали, пък няма място да ги разредят. Сложили са един електрически сушилник, но 30 деца как ще се изсушат на нещо незнам. Та в край на сметка се реши да купим още сушилници.

# 399
Дебора, честит Рожден ден ти желая Simple Smile Здраве, спокойствие и силна храна, както е казал Карлсон Simple Smile а в останалото време- да се радваш на обич и успехи.

При Сашо започнаха с материала за 2 дни научиха цифрата "1" и главна печатна буква "А", съпроводена с едно смешно стихотворение за откраднато предно зъбче. За да не губи ритъм в ученето у дома Сашо вече има бюро с въртящ се стол. Нооо, познайте учи ли като седне на стола. Опитвам се да го приуча да седи по около половин час и да оцветява нещо- но mission impossible... има трънче отзад сякаш.

# 400
  • София
Дебора, честит рожден ден! Много поводи за празнуване да имаш през цялата година!

# 401
Много благодаря за хубавите пожелания и на вас подобно.
Незнам как да копирам и да кача нещо за почерпка, но много ми се иска да сложа една вкусна торта и огромна кутия с бонбони.
Деби от вчера е с хрема, едното и око е подуто и зачервено. Веднага започнахме с капки. Днес и утре ще сме вкъщи. 

# 402
Мерси, мерси, мерсиии  Hug

Дебора, честит рожден ден, жива и здрава да си   bouquet

# 403
  • Пловдив
Ехаа, рожденнички, почерпки ...  Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АТРАКЦИЯ И ДЕБИ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, СПОКОЙСТВИЕ, ЛЕКИ ДНИ И УСПЕХИ! ДЕЦАТА РАСТАТ, НИЕ ПОМЪДРЯВАМЕ...И ПОБЕЛЯВАМЕ, И ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМ...

# 404
  • БГ

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Георги на мама irinopolis!!!
Желаем му много здраве и безгрижни детски игри!!!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Общи условия

Активация на акаунт