ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 337
  • 626
  •   1
Отговори
# 450

Честит имен ден на Катетата и на Сашо!!!
                                          Бъдете здрави и щастливи   bouquet

Здравейте, момичета  Hug
Аз се поизгубих доста, извинете ме  Embarassed
Бях в провинция и нямах интернет, а когато имах през мобилния, нямах кирилица. Снощи късно се прибрахме в София при сестра ми, в неделя си отиваме у дома (най-сетне!)
Имах голямо желание да се видя с някои от вас, както и с поне 6 мои близки приятелки, но на Коки му изолираха значително количество стафилококи в носния секрет, та се самоизолирахме в дълбоката провинция.
Сега сме здрави, планирала съм да свърша някои неща днес и утре, ако ми остане време, ще ви пиша за една срещичка в някой МОЛ  Wink Wink

# 451
  • София
Айде, Оли, уелкъм бек  Hug!
Искате ли да се организираме за Коледно парти? Днес ходихме в едно мноооого хубаво клубче, ново е и е огрооомно.  Царството  Има различни кътчета, с двойна и дълга пързалка, люлка и пързалка за бебета,  с добри какички и с готино кафенце, предлагащо сладоледи, торти и палачинки. Коледно парти ще има на 18.12 от 16.00-18.00, на 23 от 17.00-19.00 и на 25.12 от 11.00-13.00ч.
Куверта е 20лв и включва Приказна история за Дядо Коледа, Коледна баница, плодове и лакомства, игри, танци и томбола с награди за всички деца.
Намира се в бившия завод Витоша на бул.Черни връх 47, магазин Фенси маркет.

Който иска да свирка  Grinning
Аз мисля да отидем на 23-ти само трябва да проверя кога беше тържеството в градината.

# 452
elix, клубът е страшен. Прилича малко на Патиланци, но в по-добър и нов вариант. На 23.12. ми е удобно, но в сайта им нищо не намерих относно Коледните партита. Кога мислиш да си купуваш куверта?   

# 453
  • София
Да, и аз нищо не видях в сайта за Коледните партита и затова преписах инфото от брошурата. Мисля утре да отида и да платя. По принцип до 10-ти е срока за плащане, но по-рано е по-добре, да не чакаме последния момент. Така че, който иска може да си направи резервация още тази седмица  Simple Smile

# 454
  • София, България
Аз водих Деян, когато беше 2-3 годишен на едно коледно парти в един клуб и се ужасих ... може би просто детето беше малко още, но сега не ща и да си помислям за такава идея  Sick

# 455
Отделно от компанията си и отделно от ДГ, Сашо е присъствал веднъж на коледно парти в клуб и бе ужасяващо. Тотална дезорганизация и смесване на стотина деца между -9 г и 1-3 в помещение с капацитет 50 души. За капак половината болни - прибрахме се с конюктивит. Поради тази причина съм пас.

# 456
Мацки, това клубче е до офиса на мъжа ми. Предлагам да се видим там на кафенце - тук сме до петък  Hug Да видим и децата дали ще играят заедно  Wink

# 457
Отпадам- на работа съм. Иначе, Оли, с най-голямо удоволствие.

# 458
  • София, България
Оли, за Царството ли говориш? Аз не разбрах точно в кой квартал е  newsm78 Иначе аз съм в къщи с бебко, така че сигурно ще мога да дойда - само кажете ден и час  Hug

# 459
  • София
Утре и в четвъртък съм свободна, към 17-17.15ч. може да сме там, само кажете на вас дали ви е удобно.

радос, на бул.Черни връх 47 се намира в бившия завод Витоша.

# 460
Утре и в четвъртък съм свободна, към 17-17.15ч. може да сме там, само кажете на вас дали ви е удобно.

Супер!
Мен ме устройва, кажете и вие кой ден - нямам търпение да се видим.

# 461
  • БГ

Супер!
Мен ме устройва, кажете и вие кой ден - нямам търпение да се видим.

Ееех, как искам и аз да дойда, ама няма как?!   Rolling Eyes  Пожелавам ви да си изкарате чудесно и да не забравите да се снимате!!!   Hug

harmony_broken, мерките на Сашко потвърждават визията му, Марти е 120см, 20кг.   Mr. Green

При нас - нищо ново, времето е чудесно и не пропускаме разходките с Калин, Марти е на градина, ходи си и на тренировки, вече е в трепетно очакване на 1-ви декември, защото оттам започва голямото броене, до Коледа!   Laughing  Все още не съм в коледно настроение и може би, поради тази причина, не ми идват идеи за коледни подаръци?!   newsm78

# 462
 Laughing

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 10:31 от Анонимен

# 463
  • София, България
Аз мога да дойда утре към 17.00 както бяхте писали, но съм само с бебето, февруарчето ми е на село Simple Smile Пишете ако се разберете нещо, ще се радвам да се видим  Wink

# 464
  • София
Ок, значи утре /сряда/ към 17.00.
Оли, изтрий си телефона от поста, че не се знае знае ли се  Laughing

Стефи и при нас е същото с разликата, че аз вече съм взела подаръците, даже забравих какво съм взела  Crazy Скрити са при наш'те, има Барби, има конче, имаше комплект формички с гипс...и още доста работи. Мислех детски лаптоп да взема, но  още му се чудя, казват че бързо се изтощавали батериите и бил тъп  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт