ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 334
  • 626
  •   1
Отговори
# 465
Ооо, супер - днес сме в клубчето  Peace

# 466
Блазе ви, пък!

Как сте с коледните идеи, дами? Имате ли подготвени писма до Дядото? Щото моето дете щяло да пише до ББ и ме пита може ли, защото всички искали от него по новините.

Сашо като един голям човек влиза във ВЦ-то със списание с играчки, разглежда и си пожелава разни неща, ама все си мени желанията и ме затруднява. Ще го обвържа с едно писмо, че да се спре на нещо. Иначе до момента съм взела един Лего фактор робот, метален хеликоптер с лодка и едно нещо на Забавна наука как се прави електродвигател. Дано му хареса.

# 467
Много исках да се срещнем и децата да си поиграят, но уви, Деби от неделя е болна. Има висока температура и повръща. Днес ходихме да й взимат кръв за пълна кръвна картина. Надявам се до няколко дни да сме по-добре.
Относно Коледното парти някой купи ли си билети и за коя дата?

# 468
Бързо оздравяване на Деби!!!
За подаръците - още не съм купила нищо. Константин иска детски цифров фотоапарат  Laughing Вчера носеше моя, който е доста тежък, на врата си доста километри пеша (ходихме до Германския коледен базар) и снимаше всичко интересно по пътя си  Laughing - заек пред сергия за книги, улични кучета, домашни кучета, еленчето от базара, мен, сестра си... Мисля да му добавя и 3Д тебешири, шах в куфарче и карти с пирати.

Еликс, гледахме с Коки снимки, където са с Кали - на 10месеца и на 2РД на февруарчета, няма търпение да я види  Wink Wink Радос, и вас чакаме с нетърпение!

# 469
  • София, България
Оли, напиши ми телефона на лични, че вчера не го записах. Ще се опитаме да дойдем Simple Smile

# 470
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug
Наистина болестите хич не ни подминават, въпреки всичките имуностимуланти, които изпробвам. Давам коластра, сега почнах и герисан, и изопринозин (него го давам от както се разболяхме и скоро ще го спра), отделно купих витамини Марсианци и желираните Супрадин (мнооого ги харесват) и след антибиотика Руми пи Линекс. Пробвала съм респивакс и имунобор миналата година - никакъв ефект при нас.
След тоя вирус с кашлицата изкарахме и един с повръщане (без разстройство), с лека температура - за 2 дни ни мина, но бяхме като парцали направо. Tired
Сега пък в групата вилнее варицела. И мин. година имаше, но слабо, сега повечето са се разболяли и то основно от обкръжението на Румяна, та съм в очакване и това да изкараме.
С коледните подаръци и ние започнахме. Аз ги поръчвам от store.bg, че ми е по-лесно. Показвам, харесват си, пишат го в писмото за дядо Коледа и аз поръчвам и после пристигат в офиса при мъжът ми. Там се съхраняват и долитат на 24-ти вечерта вкъщи. Засега са поръчали едни интерактивни котета, бели ангорски (искаха истинско, но засега ще се задоволят с тези), 2 стана да тъчат черги Laughing, една Дейзи, дето рисува сама (от рекламите), едно PSP за Руми и един миксер за малката ще вземем, допълнително мъниста Beados. Мисля, че това им стига, но знам, че ще има и още, просто не можем да се спрем понякога. Със сигурност ще допълваме с много шоколади и от утре почваме с Коледния календар, а с него и коледното настроение съвсем ще ни залее. От 2 седмици само за Коледа говорим и ми става едно хубавоо...  Heart Eyes Обаче съм направила пак един списък с черни и червени точки и си прилагам познатата схема - колкото повече са червените точки от черните, толкова са подаръците. Но този път не действа като миналата година, не слушат, особено малката е натрупала толкова много черни точки, че изобщо няма да получи подаръци като гледам. Confused Вече се чудя как да ги стимулирам да слушат какво им се казва...
Гледам, че организирате сбирка...Много се радвам за вас, ние 3 пъти сме ходили с Руми на Коледни тържества, но беше по-малка, сега нещо не й харесва, ако няма познати дечица.
Спирам, че стана дълго...

# 471
  • София
Много съм доволна, най-накрая се събрахме, верно в камерен състав, но и това е нещо...Изкарахме си супер, попкриказвахме си, децата се наиграха, какичките останаха половин час след работното време, не можахме да си съберем децата  Laughing Оли ги пита дали няма да ни пишат черни точки hahaha   В клубчето бяхме само ние, супер спокойствие и за нас и за децата.
Оли щрака с апарата, цяла фотосесия направи   Flutter  Коки и Джия са страхотни, добри, умни и красиви, станаха голяма банда и с Кали много хубаво си играха Hug.
А бебето Ники на радос е едно синеоко мишле, да му изяде човек бузките, пу пу  Heart Eyes

Бързо оздравяване на болничките!

debora R, аз съм взела кувертите за 23-ти. Аз ще бъда с една комшийка и детето, засега от нашата тема няма желаещи май... Ако ти решиш да вземеш куверт, може до 10-ти да го направиш, но по-добре е по-рано.

# 472
  • София
Щото моето дете щяло да пише до ББ и ме пита може ли, защото всички искали от него по новините.
Е, тва е супер лаф...и самата истина Joy Joy Joy

# 473
  • София, България
Много приятна беше срещата наистина, жалко че и Деян не беше там, много щеше да му хареса  Wink

Чакаме сега снимките Simple Smile

(а ББ кой е  newsm78 )

# 474
Снимки, снимки......Simple Smile

# 475
Давайте, давайте  Crazy

# 476
Снимки! Снимки! 
Клюкарка ли съм, а?  Mr. Green
Всичко чета, попивам, но не драсвам и ред. Все се оправдавам, че нямам време...
Та исках да кажа, че съм в час с темата и събитията, но чукча не писател  Crazy

Не се сдържах тази вечер да пиша, за да благодаря за прекрасната идея за коледен подарък на Митко, която Оли ми даде. Ето това - http://www.photo.store.bg/p60820/detski-cifrov-fotoaparat-sponge … odno-snimane.html Толкова се запалих, че не знам кой от двама ни ще се радва повече  Laughing А изобщо не подозирах, че има и детски цифрови фотоапарати.
Това ще е от нас с баща му, а иначе от дядо Коледа той си иска едно моторче на Хотуилс с писта и дистанционно, и фигурки от филмчето Мадагаскар. Едва ги намерих пусти фигурки, страшно некачествено изпълнение, но единствените в цялото интернет пространство.

А Калин душичката иска от дядо Коледа само баничка и вода  Mr. Green Колкото пъти го питам какво иска - баничка и вода. Ми бащичко, не е на мен и брат си  Whistling

Та така...утре и до неделя ще съм софианка. С Митко двамата ще се разходим, никой друг не ни се води по акъла. И немският коледен базар е в плановете ни.

# 477
Срещичката много ми хареса, страхотно си прекарахме!!!
Бебка Сиянка е една разкошотийка, подвижна, усмихната и оправна. Тичка навсякъде, катери се и играе с дечицата  Heart Eyes
Бебко Ники е едно синеоко сладко бебенце, кротушко и бузанчо  Heart Eyes
Кали е станала още по-красива и със сестричката си са страхотни куклички  Heart Eyes  Heart Eyes
Снимки ще кача, ама къде? Нещо загубих дирите на снимка.бг ?!

Та така...утре и до неделя ще съм софианка. С Митко двамата ще се разходим, никой друг не ни се води по акъла. И немският коледен базар е в плановете ни.
Алоооооу, софиянката - звънни едно телефонче да се видим де!!!

# 478
Привет момичета,

Позамря темата нещо. Това за мен е индикатор, че всички са здрави и метлосват насам натам или майките работят и децата са на ДГ. Надявам се да е така.

Ние сме в този режим засега, надявам се да се задържим здрави, че около нас има доста бацилоносители. В ДГ вече имат елха и Сашо ме навива да украси сам нашата. Мисля тази година да му позволя и само за върха да се намеся. Бях се настроила да изработвам обемни коледни картички от филц, но ми сецна музата. Нещо ми е ръкоделно напоследък. Майстори ми се нещо. Хванаха ме тези бесове от РД на Сашовата невеста Калина и още ме държи. Само време не ми достига. Едва се справихме с нейния подарък. С половинката й измайсторихме една  дървена къща за кукли. Стана чудесна  като за първи опит и според моята оценка. Ако бях момиченце, с удоволствие бих седнала да си играя. Надявам се да сме зарадвали и рожденичката. Малко се притеснявам, че не е купешка и лъскава, а е home made с подръчни материали, но много се забавлявах, докато я правихме. Вътре има само 2 купешки неща – люлеещ се стол и една шейна.  Но не мина без щети – сцепих устната на Делян с едно камионче, та ходихме да го лепят и сега има половин мустак. Забранено му е да го кваси в бира и да приказва много-много. Това малко ме притеснява да започна с втората къща за децата на една колежка – да не взема да го повредя по-сериозно.

# 479
  • София
Хармъни, фантастична е къщата  Shocked и това вие сте го правили...нямам думи... Започвайте серийно производство, извадете си патент и въобще не се бавете...и без повече никакви щети Simple Smile.
За съжаление не си права, че всички са здрави, Кали поне не е. Пак е с някакъв вирус, кашля, имаше втрисане първия ден и Т, но вече е по-добре, лекуваме се. Не й се стои вкъщи, но няма начин. АД Ликуида наистина не върши работа, повече от половин месец го пие и ефект 0  Tired

Общи условия

Активация на акаунт