ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 331
  • 626
  •   1
Отговори
# 480
Ейй, Марги, къщата е страхотна!!! Представям си Калина как и се радва Simple Smile

И двамата са болни, 1 седмица караха на кво ли не, от понеделник са на АБ, че са с хрипове. Звероукротител съм, лудвам.

# 481
  • БГ
harmony_broken, гледам и не вярвам на очите си   #Crazy   тази къща е произведение на изкуството, е, не съм се заглеждала в тези, които се продават, нооо вашата е просто шедьовър, уникална е, сигурна съм, че притежателката й е повече от щастлива и доволна, поздравления за майсторите!!!    bouquet

Ох, да чукна на дърво,    Praynig   ние удържаме фронта засега с вирусите, нооо около нас върлува варицела и този път едва ли ще ни се размине, всяка седмица удължават срока на карантината и както са го подкарали, ще я докарат до Коледа.   Rolling Eyes

Оли, как сте, прибрахте ли се в гръцко, чакаме снимкитеее от срещичката ви!   Hug

# 482
Привет!

Благодаря момичета за комплиментите. С къщата по-скоро се забавлявахме и тя съвсем няма купешки вид. Гледахме да е удобна за игра и да се отваря отгоре. Измисляхме разни неща- краченцата са от дибли, столчетата и масата са от макари, ВЦто - от саксийка, а душа - връвчица с тапа Simple Smile Такива ми ти работи. Очаквах най-много да ме затрудни тапицирането на меката мебел, но тя се оказа лесна и за 30 мин с Ютюб се справих Simple Smile Радвам се, че ви хареса, ние се постарахме всичко да е от дърво и плат, да няма пластмаси.

Кой ли ме би през ръцете да говоря за здраве. Сашо тази сутрин като се закашля... няма спиране чак се дави с изплезен език. Мъка - мъка. Та не е на детска и баща му го гледа. Следобед са на лекар.

Днес ще гледам за коледни подаръци, че Сашо иска едно нещо дето е и кола и робот и стреля от гърдите със стрелички... и разбира се го дават по ТВ.

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 12:03 от harmony_broken

# 483
Здравейте, момичета!!!
У дома сме, най-сетне!!!
Включвам се набързо, за да изразя възхищението си от невероятната куклена къща на Калина   bouquet Може ли да поръчам една  Wink  Laughing и за Джиа?

Болничките как са днес?
Усърдно търся снимките от срещата, надявам се да са на моето преносимо устройство, а не на компа на сестра ми (защото там са със сигурност снимките от срещата на Многодетни майки  Sad )

Еликс, намери ме във Фейса, общата ни позната си е скрила контактите и не виждам профила ти.

# 484
Включвам се набързо, за да изразя възхищението си от невероятната куклена къща на Калина   bouquet Може ли да поръчам една  Wink  Laughing и за Джиа?

Благодаря Оли! Но ще отговоря - на опашката моооля - имам една идея за едно мартенче 2008 и сестричето му - мартенче 2010  Ако сколасам - твоя съм Simple Smile Понеже нямам време и става бавно, а  и трябва да обикалям доста за подходящи материали.... не е за работещи това хоби... особено с триците дето трябва да се чистят.

Слава Богу, разубедих Сашо за Street troope-a и сега иска Лего Фактор робот за в детската, за у дома - не знам още. То време не остана. Едва миналия уикенд сложихме малко украса. Реших да не се уливам тази година. Също така, предколедно реших да не вися много в кухнята и да си спретнем една несвинска коледа - примерно с морски дарове за разнообразие, защото въпреки, че само веднъж годишно правя капама, нещо ми поумръзна. Не за друго, ами щото открих в СФ магазин дето карат риба от Солун прясна.

# 485
  • Пловдив
Здравейте на всички,
Хармони, къщата наистина е страхотна! Аз винаги съм искала такава, но бих предпочела да дам 100 лв отколкото да си играя да я правя, просто нямам нерви за такова нещо. Ние имаме една голяма пластмасова, розова, с кухня с шкафчета, които се отварят, легла, баня с душ и т.н. , купували сме аксесоари за нея от Playmobile, но малката вандалка почна да я чупи вече. Хареса ми много една дървена от Метро, мисля че беше 125 лв, но няма да я купувам, защото моите нещо вече не се заиграват, незнам защото още са малки или пък вече са големи за такава...
Руми от вчера е с варицела, в градината се точи от месец и почти всички деца я изкараха, а ние я хванахме на опашката. Аз обаче съм страшно доволна, защото ако не се беше заразила сега, едва ли щеше да се зарази някога, просто нямаше да има от кого. Сега се надявам и малката да я изкара и да приключим с варицелата поне. Температура почти нямаше, но пък повръщаше първия ден, доки каза, че било от пъпките в гърлото newsm78 Както и да е, вече мина лошото, сега лекуваме само пъпките, моля да се включите със съвети относно мазилата...Прочетох доста и вече се обърквам с какво да я мажа, има едно Вира сут, съвсем ново и скъпо, ама дали си заслужава парите незнам.
Това е от мен засега, малката ме вика и отивам...
http://www.metro.bg/pages/1102.aspx?0&mm=11245&cd=2&kd=10&pg=1 - ето това е къщата в Метро

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 15:53 от Катерина78

# 486
Хармъни, моите поздравления! Невероятна къща! Невероятни ръце  Peace

На Митко снощи му падна първият зъб  Grinning Клатеше се от едно известно време, а отдолу е избил постоянния. Не иска да го взима феята на зъбките, иска да си го пазим, та сме го сложили в кутийка от пръстен  Laughing

# 487
  • София, България
в аптеките се продават специални кутиики за зъбчета (с връзка за вратлето Simple Smile На нас още са ни всичките зъбета Simple Smile Сега сме го закъсали нещо с корема. Непрекъснато се оплаква, че го боли, напоследък отказа яденето почти съвсем ... също и разстрайство има ... трябва да го водим на гастроентролог скоро, че да видим какво става с тоя корем  Tired

# 488
радос, мерси за информацията за кутийката. Утре ще я потърся.
След двете ми последователни майчинства започнах работа в ново отделение, в което голям процент от пациентите са деца (преди бях в онкология и детската патология ми беше чужда).Изненадана съм от факта колко много са децата на възраст като нашите, които страдат от гастрит, язва, ентерит. Почти ежедневно минават такива 5-6-7 годишни малчугани.
Кофти храни ядем.

# 489
  • София, България
ахам. Мъж ми водил детето при личната за направление, а тя му обяснила, че стомашните проблеми били нормални за децата точно на тая възраст. Сега им узрявала храносмилателната система за новия тип хранене (кой нов тип не знам, ние от години сме на обща храна  newsm78 ). Та било нормално де, но аз не съм съвсем убедена ... Но дано наистина да е нормално и да се израства ...

# 490
  • София
РАдос - ДАно не е нещо сериозно с корема.
РАя няколко месеца подред се оплакваше, че я боли корем. Но педиатърката нищо не откри. При нея май беше на психична основа. Тя не "реагира" когато се роди Георги, но 6 месеца по - късно се роди племенницата ми. Веднага се почнаха болки в корема, главата, колената, клепачите...и каквото и където другаде се сетиш. От 2 месеца не се е оплаквала. Май го израстна.

КАте - мина ли Ви шарката? Малката прихвана ли я?

Тази вечер беше Коледния концерт в читалището ни. РАя, заедно с другите дечица от пеенето, съща имаше участие. НА едната песен тя пя втория куплет. Леле, как се разплаках като я чух - толкова мило ми стана.

ТЯ още не е решила какво иска под елхата от Дядо КОледа. Ми как да реши - аз й казах, че няма да получи нищо от рекламираните играчки по детските ТВ канали, дори и да го пише в писмо до ДЯдо КОледа. . Вчера им беше тържеството я детската градина. Всички момичета получиха книжка за оцветяване и комплект гримове. МНого се радваше на гримовете. ТАзи вечер, докато се стягахме за концерта половината от гримовете бяха старателно изчоплени, размазани по паркета и дрехите и изядени от Георги. Сега ще купуваме нови.

# 491
  • София
Иринополис, вашият Дядо Коледа е бил много добричък, какви хубави подаръци е донесъл. А нашия днес е идвал в градината и е донесъл на Кали едни растящи кристали, които тя много искаше     Обаче хич не е прочел упътването  Laughing То е вътре в кутията и в общи линии повече от половината е упътване за безопасност. То са някакви химикали, които се смесват с вода, трябва да се носят задължително очила, да се прави върху термоизолиран плот, да се носят предпазни дрехи и още сто инструкции  Crazy ... Засега подаръкът е строго засекретен. Ще видим истинския Дядо Коледа какво ще донесе  Mr. Green

Дебора, какво стана, резервира ли куверт за клубчето в петък?

# 492
  • БГ
Хайде, и аз предколедно да се разпиша.    Laughing 

Ели, вземете и на дядо Коледа подарък - очила, да чете следващия път по-внимателно упътването на играчите, които носи.   Hug   Как реагира Кали на това, че няма да може скоро да играе с подаръка, който толкова много е чакала?

Нинче, вие ли си купувахте подаръците за ДГ, ако - да, много добре сте го решили.   Peace  При нас е някакъв пълен хаос, кой каквото се сети си е поръчвал и хич не му завиждам на дядо Коледа за огромния чувал, който трябва да помъкне днес към ДГ.   Mr. Green   Марти скромно изписан на таблото с желание за йоника с микрофон   ooooh!   аз се чудя как да приглуша музикалните играчки на Калин, а то какво ми дойде на главата.    ooooh!   Взех му една йоника с батерии на поносима цена, че има и синтезатори на ток, на които батерийте никога не свършват!   hahaha  По този повод търся и едни соларни играчки, роботи, пак с несвършващи батерии. За под елхата в къщи и Марти още нищо не е решил и явно разчита на избора на добрия старец, т.е. аз!   Joy   Накупих вече някои неща, но с подаръците за Калин ми е нещо трудно, имаме доста неща от Марти и влизайки в поредния магазин гледам или да е нещо, което нямаме или нещо с надграждане (конструктор с елементи, които имаме). Дикси, Миленка, вие какво взехте миналата година на малчовците?

радос, и аз не съм чувала за такива кутийки за зъбчета, но ще питам в нашите аптеки, ако имаш снимка, моля публикувай я, така ще съм по-ориентирана.   Peace

Весели празници на всички!!!    Hug

# 493
  • Пловдив
Здравейте пак от мен,
Шарката на Руми отминава вече, все още има пъпки, но поне нови няма и всички са вече корички, вижда му се краят. Малката още не е почнала, да видим въобще дали ще почне!
Нашият дядо Коледа се оля както винаги...Мъжът ми вчера отиде да избира подарък на племеникът ми и купил и за двете по още един подарък - тия кристали е взел за Руми, пък за малката нещо пластмасово, дето се стреляли някакви неща, неразбрах точно. Отделно останалите неща, които вече накупихме и почти съм опаковала си стоят и няма как да ги махна, понеже са в списъка, а татито си държи и неговите да си подари  Rolling Eyes
Мен ме заболя мъдрец и се оказа, че трябва да го вадя, здрав е, но расте накриво Confused Та се уговорихме в началото на новата година, дано издържа до тогава де...Като се добави, че си отложих и една операция на разширени вени пак за януари и си викам хубаво начало се заформя за новата година Crazy
В детската градина пропуснахме празника, но като гледах всички момиченца искаха Барби или нещо свързано с барби - къщи, кухни, килимчета, а момчетата - най-различни неща, от китара през коли до роботи.
Стефи, съчувствам ти, моите до преди малко ми надуваха главата с китара и акордеон.
С тия болки в корема ме хвърлихте в размисъл - Руми от 2 месеца е така. Може би наистина им узрява системата, знам ли...При нас няма никаква логика. Мине не мине и я заболи корема, без разстройство, без да е яла нищо особено. Не съм готвила зеле, фасул и т.н. от тогава, от страх, че ще я заболи пак. Въпреки това съм убедена, че няма общо с храната. В градината си беше изяла лещата и нищо не я заболя 2 дена, а на третия пак се почна. И се свива, превива, чак не може да стане от леглото. На два пъти я водих да видят за апандесит, нищо не откриха. Изписаха дуспаталин, изопренозин.
Чао засега от мен и ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

# 494
Дикси, Миленка, вие какво взехте миналата година на малчовците?
Вярваш ли ми, че е помня  Blush

Пак ще пиша по някое време  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт