ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 327
  • 626
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Стефанийка - подаръците са еднакви на момчетата - някаква играчка - трансформер /на мен нищо не ми говори/ а на момичетата гримове. Имат по една книжка за оцветяване - с МАкКуин за момчета и с Барби за момичетата и няколко дребни лакомства. Имаха си Дядо Коледа, имаха и торта. Тържеството им беше без родители - само тези от Родителския актив - да помагат на Дядото с подаръците. Майките от актива са избирали подаръците. И миналата година беше така - на всички еднакви. Купени са с парите, които събирахме в началото на годината.

Преди малко, докато лежах при Рая в леглото тя се сети, че още не е написала писмо до Дядо Коледа. И мисли, мисли какво да иска....и реши, че иска една книжка за оцветяване с много картинки на принцеси от Джъмбо. Сега ако успея и да стигна до там  ще съм доволна.

# 496
Весела Коледа, много здраве щастие и късмет ви пожелавам!

# 497
Честито Рождество, живи и здрави всички  Hug

Децата са супер щастливи от подаръците си  Party

Чудна Бъдни вечер изкарах - Свил вдигна Т, цяла нощ я боря, ангина. От Аугментина се разповръща, та на сутринта втори АБ  Tired

# 498
  • БГ
Весела Коледа и от нас за всички вас!!!     Hug  У нас е весело,   Laughing   наистина, ама на мен нещо ми се сляха последните три дни и вече съм зомбясала. Все си мислех, че ще си изкараме едни спокойни, тихи празници, нооо и гости имахме, и на гости ходихме, и пуйка пълних за снощи, непредвидено. В момента Калин спи, а Марти е на тренировка, изпратих преди малко кумците и сега май усещам вече умора.   Tired   Децата бяха на десетото небе вчера сутринта, то не беше радост, то не бяха възгласи и викове, Калин само повтаряше: На мен, на мен!, а Марти попита дали дядо Коледа не си е забравил сандъка у дома и дали всичките подаръци са за нас?!   Mr. Green

Нинче, браво на вашите майки-активистки, така поне децата не се сърдят на кой, какво, защо и т.н. При нас не само, че трябва да си купуваме и носим подаръците сами, ами и допълнително събираме пари за почерпка, за театър, за хонорара на дядо Коледа, след това и за автографа...

Миленка, много неприятно, как е сега Свил, дано бързо отмине и още по-бързо се възстанови!   Praynig

# 499
  • София
Стефиии, Честит имен ден! Всичко най-най-добро ти пожелавам!

# 500
  • София
Честита Нова Година! Да сте здрави, весели, щастливи, много обичани и уважавани!

Май още сте на празнична вълна - никой не пише. 

АЗ вече се чудя дали и как да празнуваме на Рая рождения ден. ЗА клубче си мисля, че вече са големи - а и голяма цифромания ще е там/на  фона на скромното ми майчинство/. Миналата година беше в КФС - освен и тази година да го празнува пак там. Имаше аниматорка и почти през цялото време ги занимаваше с игри.

РАя си е пожелала книжки за РД, както и блестящи химикалки. Е, може и някое играчка, но и тя самата не знае какво да иска.

Днес ходихме да гледаме "Тайните служби на Дядо Коледа" заедно с още 3 момичета. Много им хареса.

Лека вечер от нас, че Георги само ме дърпа да си играем.

# 501
Честита Нова Година, момичета!

Здраве и късмет на всички   bouquet

# 502
  • София, България
ЧНГ и от нас!!!

И аз вече се замислих за рождения ден. В Патиланци май още им е интересно, но ми е скъпо. Ще видим как ще е?

В Комсед има намаление на всичко във всички магазини с 40 процента от пети до десети януари, можем да оправим рождения ден тогава

# 503
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Пожелавам на всички много здраве, щастливи мигове, любов и дечицата да са най-послушните!
Миналата година празвунахме РД на Деби в един детски клуб зад Плиска. Останахме много доволни. Тази година се колебая между него и Патиланци. На този клуб сега като му разгледах страницата ми направи впечатление, че неща, които преди бяха безплатни, т.е. бонус, вече се заплащат. Пример - диск с детска песничка и 70-80 снимки от тържеството, сега е на цена 50 лева. Украсата за масата на децата също беше безплатна, а сега и за нея се плаща. Изобщо уж сме в криза и вместо сега да има бонуси, то е точно обратното. Доколкото успях да сравня май ще ни излезе същото като в Патиланци. 

# 504
За много години, момичета, да сте живи и здрави  Heart Eyes

Божидар е именник днес, почерпете се за негово здраве Simple Smile

# 505
  • БГ
За много години и от нас!!! Бъдете живи и здрави, щастливи и късметливи!!!   Hug

Честит имен ден на Бужи, много здраве и безгрижни детски игри!    bouquet

Честит имен ден и на всички именници празнуващи днес!!!    bouquet

При нас нищо ново, Марти си е на градина от 3-ти, татито е на работа, дребния е с мен в къщи, имаме все още сняг и излизаме всеки ден. Утре сме на РД на приятелско момченце и на имен ден на майка му, абе купона няма край!   Party

# 506
                                                      ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
                           БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БУЖИ И ДРУГИТЕ ДЕЦА, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА danida 82 -МАМА НА ПРЕСЛАВ И ЦВЕТОМИР   bouquet ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ЗА ТЕБ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ, ПИШИ НИ ПО-ЧЕСТО!!!

Ние посрещнахме страхотно Новата година - 2 дни яли, пили и се веселили, в къщата на моя приятелка, също българка, омъжена за грък. Там Дядо Мраз (да,да - няма грешка - тук Ай Василис носи играчките на 1.01) мина и донесе на децата подаръци, а вкъщи ги очакваха пълните чорапи на камината - с всякакви лакомства на Киндер, включително и гигантски шоколадови яйца, дето ми опищяха ушите да им купя.
Иначе за Коледа аз им купих подаръци, Константин е на вълна Таен агент и има записваща химикалка и очила с обратно виждане  Sunglasses Изяде ми главата и за шпионския часовник, ама 80 евро бре  #Crazy Нямам излишни пари за такива неща. Бяха коледарчета и набързо събраха по 30 евро и двамата с Джорджи  Wink  Laughing Може ако за РД дядо и баба дадат парички, да добавим за тоз часовник  .... Ето го на пустия му часовник
Сега видях и бинокъла за нощно виждане от серията, добре че синковеца не знае за него  Mr. Green
По-късно вечерта ще се включа пак, обещавам да съм по-дейна откъм участие тази година  Laughing
Как минаха коледните и новогодишни тържества на децата ви? Пускайте линкчета, сигурно съм пропуснала във Фейса много неща...

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 15:18 от Анонимен

# 507
За много години момичета, да сте здрави и щастливи,kakto i decata i wsi`ki blizki,  а новата 2012 да е по-добра!

Честит имен ден на Бужи и на всички именяци около вас! Нали знаете около Йордановден/Ивановден  всеки има именяк наоколо.

Ние изкарахме хубави празници в домашна обстановка, с приятели и деца, весели но кратки дни бяха. Децата се забавляваха и радваха на подаръците,а ние им ги сервирахме на порции, за да си гарантираме спокойствие и частична тишина. Дядо Коледа го посети няколко пъти и засега замаскирахме съмненията, че старецът не съществува.

Вече се оглеждам за нещо интересно за РД на Сашо. Преситихме се от клубове, зали и пр., а и всички клубчетата в Люлин, а и като цяло в СФ вече ми се струват доста еднообразни, такива са и партитата дето предлагат. Та седя и се чудя да дам ли 500 лв  за 2 ч. или да не дам. Това не са малко пари.  Съоръженията ми се струват вече похабени и за по-малки деца. За боулинг са малки, за миниголф- ще проверя идната седмица, Патиланци е много далече. Чух за сладоледено парти с клоун в Джимис, та ще видя и там какво се предлага. Въобще чуденка голяма дето ще я мисля известно време. То май- аз съм тази, дето няма угодия - не детето, все едно аз ще имам парти май.

# 508
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БУЖИ! Пожелавам му много здраве, щастливо детство и да радва мама и тати!
Ние окончателно се спряхме на Палавници /Патиланци/. Обиколихме три клубчета, в които цените бяха почти еднакви и РД щеше да ни излезе минимум 500 лева. Миналата година пак ни излезе толкова, но и рожденничката беше по-малка и претенциите й бяха по-скромни. В Палавници по мои сметки ще бъде малко по-тънко, но най-вече се спрях, защото е с голяма джунгла, каляската, в която ще бъде самото тържество е прекрасна, а и има и други атракциони.   

# 509
Честито на днешните именници   bouquet

Благодаря за пожеланията  Hug

Аз запазих едно детско клубче миналата седмица, той иска да си кани приятелчета от градината, колкото и да не ми се дават толкова излишни пари за зала, аниматор и т.н...около 200 лв ще дойде по груби мои сметки, може и повече  Money

Общи условия

Активация на акаунт