И двамата са болни, 1 седмица караха на кво ли не, от понеделник са на АБ, че са с хрипове. Звероукротител съм, лудвам.
тази къща е произведение на изкуството, е, не съм се заглеждала в тези, които се продават, нооо вашата е просто шедьовър, уникална е, сигурна съм, че притежателката й е повече от щастлива и доволна, поздравления за майсторите!!! 
ние удържаме фронта засега с вирусите, нооо около нас върлува варицела и този път едва ли ще ни се размине, всяка седмица удължават срока на карантината и както са го подкарали, ще я докарат до Коледа.
Такива ми ти работи. Очаквах най-много да ме затрудни тапицирането на меката мебел, но тя се оказа лесна и за 30 мин с Ютюб се справих
Радвам се, че ви хареса, ние се постарахме всичко да е от дърво и плат, да няма пластмаси.
Може ли да поръчам една
)
Може ли да поръчам една
Понеже нямам време и става бавно, а и трябва да обикалям доста за подходящи материали.... не е за работещи това хоби... особено с триците дето трябва да се чистят.
Както и да е, вече мина лошото, сега лекуваме само пъпките, моля да се включите със съвети относно мазилата...Прочетох доста и вече се обърквам с какво да я мажа, има едно Вира сут, съвсем ново и скъпо, ама дали си заслужава парите незнам.
На нас още са ни всичките зъбета
Сега сме го закъсали нещо с корема. Непрекъснато се оплаква, че го боли, напоследък отказа яденето почти съвсем ... също и разстрайство има ... трябва да го водим на гастроентролог скоро, че да видим какво става с тоя корем
). Та било нормално де, но аз не съм съвсем убедена ... Но дано наистина да е нормално и да се израства ...
... Засега подаръкът е строго засекретен. Ще видим истинския Дядо Коледа какво ще донесе
Как реагира Кали на това, че няма да може скоро да играе с подаръка, който толкова много е чакала?
При нас е някакъв пълен хаос, кой каквото се сети си е поръчвал и хич не му завиждам на дядо Коледа за огромния чувал, който трябва да помъкне днес към ДГ.
аз се чудя как да приглуша музикалните играчки на Калин, а то какво ми дойде на главата.
Взех му една йоника с батерии на поносима цена, че има и синтезатори на ток, на които батерийте никога не свършват!
По този повод търся и едни соларни играчки, роботи, пак с несвършващи батерии. За под елхата в къщи и Марти още нищо не е решил и явно разчита на избора на добрия старец, т.е. аз!
Накупих вече някои неща, но с подаръците за Калин ми е нещо трудно, имаме доста неща от Марти и влизайки в поредния магазин гледам или да е нещо, което нямаме или нещо с надграждане (конструктор с елементи, които имаме). Дикси, Миленка, вие какво взехте миналата година на малчовците?