много здраве, весели игри и безоблачно детство!!!

Честит Рожден ден и на Маги на Невенска!!!
!

, кога пристигате в БГ, каква ви е програмата тук?
, как си? Още ли си така разтревожена и притеснена? Как са децата?
Празникът на Марти мина чудесно, той, а и всички гости, останаха много доволни! След купонът в детското кътче отидохме на двучасова разходка до зоологическата градина, а вечерта продължихме в къщи с родата!
Днес се чувствам някак изморена, но удовлетворена от вчерашния ден!

Стискаме палци, дано Ники бъде приета там, където най-много желае!
Празникът на Марти мина чудесно, той, а и всички гости, останаха много доволни! След купонът в детското кътче отидохме на двучасова разходка до зоологическата градина, а вечерта продължихме в къщи с родата!
Днес се чувствам някак изморена, но удовлетворена от вчерашния ден!

Мацка 
Не мисля,че ще се справя, но да видим
Ето линка, за който не е успял да го гледа: http://www.btv.bg/shows/koi-e-po-po-nai/videos
Еййй, днес вече съм нов човек!
Марти все още не е тръгнал на градина, днес започвам да го подготвям за утре. Вчера успях да направя изследвания и на двамата - на Калин, задължителни при навършване на годинка, а на Марти - по мое желание, че преди 20 дни имаха случай на Хепатит и все съм на тръни, слава богу, всичко е ОК и място за притеснения няма! 
!
Аз направих тортата за РД на Калин,
за първи път ползвах захарно покритие и имах кусури, но пък беше вкусна, май не съм ви я показвала.

И се сетих за бинокъл. Сигурна съм, че много ще се зарадва и изненада
Но пък повечето са с пластмасови играчки, пък и принцесите от фондан стават много грозни и накрая май ще е с кукла все пак.
Обещават нещо, пък после "Помагай, че никъде го няма". Някой миналата година беше купувал такова нещо, моля да сподели...
Да не говорим, че не остава нищо, което да го нямат и да им го подари човек. Айде стига толкова съм се оплаквала...
Много се ядосвам, че хвърля пари за нещо, което ще лети една вечер и после ще се развали ще потъне в забвение ...
Много се ядосвам, че хвърля пари за нещо, което ще лети една вечер и после ще се развали ще потъне в забвение ...

Само, дано не е много силен и да го заболят очичките.

Относно цените на тортите и при нас има поскъпване от миналата година, а Марти също отказа пластмасовите играчки и всичко по тортата, освен щеките на скиорите, се ядеше!
Нашият искаше да му купува радиостанции, но беше възпрян,
като знам как ще си ги пази, детето няма да може да ги докосне! 
Предполагам може да се намери съвременен вариант, защото скоро в Джъмбо гледах дискове с приказки.