ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 322
  • 626
  •   1
Отговори
# 135
Ей, много сте мили! Благодаря ви за прекрасните пожелания!  Hug  Hug  Hug
Весел празник на всички, които днес празнуват, поводи бол... Laughing
Утре ще качвам снимки, т.к. днешният ден не е свършил още от към празнуване  Grinning

# 136
  • Пловдив
Здравейте, мамчета Hug
Мина и нашия зор Mr. Green Всичко беше чудесно, аниматорката (принцеса Аврора) беше невероятна, всички много я харесаха. За всяко момиче имаше рокля на принцеса и корона. Заслужаваше си на 100%, обаче като се прибрахме почнахме подготовката за вечерното парти с бабите и вечерта се чувствах много скапана и изморена. Ето я тортата и рожденничката
и малко снимки от нашия РД, ще кача още по-късно.
http://family.webshots.com/album/579767403xjlUzK
На нашия фотоапарат му свърши батерията, снимах с един от тези на гостите, но и на него му свърши батерията и накрая свеки долетя с нейния, та сега свалям от 3 места снимки и незнам кога ще успея.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на останалите рожденници! Да са живи и здрави и много да радват мама и татко!
Рибче, успех на защитата! Напълно съм съгласна с теб - много пъти си казвам "Е, точно сега ли трябваше и това да се случи!" и от както съм с 2 деца все по-често си го казвам.
П.С. Свеки пак се оля с подаръците и най-неуместно направиха забележка, че трябва да се редуцират играчките на децата. Много били. Ами спрете да подарявате с повод и без повод:xarms: Само да вметна - оплаквам се, защото парите ни са общи. Това рядко се среща, но при нас е така. Бизнеса е семеен и хазната е обща т.е.  с всяка излишна играчка за децата се лишаваме от нещо друго, което ни трябва наистина.

# 137
  • БГ

ЧЕСТИТ ПЕТИ РОЖДЕН ДЕН на
Коки на Олимпия, Бужи на Atrakcia и Преси на danida 82!!!
С пожелания за весели игри и незабравимо детство,
бъдете живи и здрави, мили деца!!!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 138
  • София

Атракшън, Оле, да се ви живи и здрави порасналите момчета, да бъдат умни и добри и да се радват на весели игри !
 За Бужи и Коки!

Хубав празник   bouquet!

# 139
Здравейте!
Честит Рожден Ден на Коки и Бужи! Щастливо детство!

Много благодаря за милите думи за нашия рожденик, пиратското парти беше много весело, децата се забавляваха чудесно, Мони каза, че догодина иска пак  Laughing
Сега ще мислим на каката ни какво парти ще правим, че тя е на състезание точно тия дни та да видим  newsm78
Кате, прекрасна ти е принцесата!
Рибче, много са ти дините под една мишница, но ти си нашата гордост и ще се справиш   bouquet
 Ето една виртуална почерпка за здравето на нашето пораснало момче

Тони, мерси за милите думи, радвам се, че ви хареса, това е морковена торта за тези, които се питат, обаче нещо стана една идея по-суха от колкото трябваше, но нищо другият път ще я направя по-сочна  Wink

# 140
Честит пети рожден ден на Коко и Бужака Simple Smile
Здрави , щастливи и умерено диви,
да радват родителите си и да им напомнят редовно, че и те са били деца!

# 141
Благодаря  за пожеланията към рожденика  Hug

Произведението ми - торта от хартия  Wink

Честит рожден ден и на Коко, жив, здрав, палав, щастлив  Heart Eyes

# 142
Честит рожден ден на Коко,Бужи и Преси! Бъдете много здрави,много щастливи и едно безгрижно и весело детство ви желая!  bouquet
Атракция,тортата ти от хартия е много оригинална. Peace
Кате,твоята принцеса е много красива.. Hug
Искам да кажа,че вашите слънчица са много красиви и пораснали....тортите и снимките са им невероятни и купона при всеки един от тях е бил на мах,което е чудесно...
И нашият рд наближава и още не сме го подготвили....ще почерпим в градината,но още не знам дали ще го празнуваме в клубче... newsm78 Чечо много иска...

# 143
  • София
честит 5 - ти рожден ден на Бужи и Коко! Весело и безгрижно детство им желаем!

Кате - страхотна принцеса си имаш! А за свеки и подаръците - защо не поговорите спокойно, и да й обясниш, че децата нямат нужда да се претрупвани с играчки. Че на теб не ти харесва това.

Рая за РД получи "Фабрика за бисквитки". Е по - голяма глупост от това за мен няма. Вярно - рекламата му е много зарибяваща, но до там. Трябва и бисквити да купувам /които не се трошат/, и крем за украсата да правя. Казах й, че аз няма да се занимавам с това - като стане достатъчно голяма да се оправя с него да си го ползва. Може да съм гадна майка но много по - лесно е да направим сладки и да ги изрежем с метални формички, от колкото това. Ей - какво ли не измислят да вземат парите на хората.
 И да благодаря още веднъж да линковете с енциклопедиите на Ларус. Нашите ги подариха на Рая и сега всяка вечер четем от тях. Даже книжката от библиотеката сме я забравили за момента. 

Атракция - не мога да видя ясно снимката а тортата - но ще я потърся във фейсбука. Дано си качила там.

Лек ден и весело празнуване!

# 144
Честит Рожден Ден на вече порасналия Джоджо на ТинаХрис. Да е слънцето в дома ви, да е радостта в сърцата ви, да расте здрав и силен.  На мама и тате - наздраве, а на Джоджо целувки.  newsm59 cheers

# 145
  • София
Иринополис, не знам какъв е принципа на фабриката за бисквити, но нашата машина за сандичи върши добра работа. Даже направихме различни сандвичи за рд-то и двете чиний се ометоха за норматив. Не са нещо кой знае какво, но са малко по-различни  Grinning

Атракция, каква етази торта от хартия, миниатюрна ти е снимката, нищо не скивам  Crossing Arms

# 146
Ели ,  спешъл за теб Simple Smile
Торта бен 10   и хартиената торта

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 14:08 от Atrakcia

# 147
  • София

Хартиената торта е със сгрешен линк, но аз си я намерих  Laughing. Ти ли ги прави, брей че майсторки се навъдихте, браво, много са хубави и ядливата и неядливата   chef
Бужи какъв е небрежно чаровен рожденик  Flutter

# 148

Честит празник на Бужи и Коки!
Да са засмени, здрави и много весели игри и верни приятели им пожелавам от сърце!
Честит празник на семействата им!  Hug

Атракция, и тук да кажа, че си се справила блещящо с двете торти! Бужи е щастливец!

Нашият вчерашен ден беше твърде уморителен за мен, но от онази умора, която оставя чувство на задоволство и усмивка Grinning
Качих и снимки малко -
Тортата лъв е мое производство, другата за градината е поръчка. И двете ги харесах.
http://diksi.multiply.com/photos/album/100/100

Тук след 30-тата секунда може да видите, ако ви се гледа, де, артистичните заложби на водолея  hahaha
http://diksi.multiply.com/video/item/42/MOV07449.MPG

# 149
  • БГ
Atrakcia, мнооого оригиналана торта, поздравления,   bouquet   а вътре в отделните парченца има ли нещо? При мен от снимката се отваря фейса ти с целия албум! И Бен 10-ската е страхотна, няма да я показвам на Марти, че ще ме подхване: Ето видя ли и т.н.   Mr. Green 
Краси, страхотна е пиратско-морковената торта, поздравления и на теб за майсторлъка!!!     bouquet   Криси каква си е поръчала за нейния РД?

Рибче, стискаме палци всичко да мине по мед и масло, ще се справиш блестящо, сигурна съм!!!   Peace   

elix, направо огладнях, какви сандвичи, какво чудо!!!   Hug  Аз имам едни комплект за сандвич-хапки и като се сетя правя това-онова с него, Марти също много обича да реже фигурки и през уикендите ме подканя да му сваля кутията!

irinopolis, не се ядосвай, ще се изненадаш колко скоро Райчето ще порасне и ще започне сама да майстори вкусни сладки за всички ви!!!   Heart Eyes   В неделя бяхме в Стара Загора, изпращам ти виртуални поздрави оттам!!!    Hug   

Само да вметна - оплаквам се, защото парите ни са общи. Това рядко се среща, но при нас е така. Бизнеса е семеен и хазната е обща т.е.  с всяка излишна играчка за децата се лишаваме от нещо друго, което ни трябва наистина.

Ооох, Кате , с това трябваше да започнеш, сега разбирам недоволството ти и също подкрепям идеята да се поговори с нея, но може би ще е по-безболезнено мъжа ти да й представи нещата, такива каквито са и каквито искате да бъдат, успех!!!   Praynig  А тя работи ли във фирмата? По повод РД на Руми, къде празнувахте?

Дикси , уникален лъв!!!    bouquet   А клипчето и актьорът гледахме 3 пъти с Калин и той много се забавляваше!!!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт