ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 368
  • 626
  •   1
Отговори
# 255
Еликс, честита ти мъничка рожденичка!!! Толкова е сладичка и лъчезарна!!!
Да ти е здрава, все така усмихната и мнооооооого щастлива!!!

Тортата ви е разкошна, да не би да е дело на Буболинката? Кали как се държеше на рождения ден на сестричката, имаше ли подаръци и за нея?

При нас се очертава жега и вече имам поръчка от малките да напомпя басейна на терасата...Хич не ми се занимава, ама хич  Tired Ще трябва да не ги изпускам от поглед, че напоследък все някакви "велики" идеи им идват и ме е страх да не стане беля....

Пишете за тазгодишните си почивки, къде ще ги изкарате?

# 256
  • Пловдив
Здравейте, мамчета Hug
Отдавна не съм влизала в темичката...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИКС И МАЛКАТА СИЯНА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНООООГО УСМИХНАТИ И СИЯЙНИ! Тортата наистина е чудесна, дано е била и вкусна.
Оле, аз съм в твоя клуб ooooh! Руми не спи от както стана на 2 г., а малката следва примера на кака си и сега спи 1 път в седмицата на обяд, другите дни не мога да я накарам и това ме съсипва. Губя си по 2 часа да я приспивам, викам, крещя, наказвам, заплашвам...нищо не помага. Сега като се пооправи времето мисля да я изморявам навън, но и в нейната глава само бели, откъде им идват незнам, сестра й не беше толкова пакостлива. И на мен ми се иска да запиша Руми на нещо, бях се навила да я водя на плуване, но тя нещо се дърпа. Поне ходи на градина, но само до обяд, понеже не може да спи следобед и плаче, ако не я взема. Освен това от 5 работни дни, само 1-2 дена е яла на обяд, другите дни все не й харесва яденето и си я прибирам гладна вкъщи. От юни месец почват сборни групи в градината и сигурно хептен няма да иска да ходи и ще ги гледам и двете по цял ден. Вече почнаха да се скубят и бият, вчера даже малката беше със спукана устна, а Руми се оправдаваше, че съвсем леко я била ударила по бузата Shocked Незнам какво е станало всъщност, аз само отидох да си направя едно кафе...вече и това няма да мога.
За летните почивки - ще ни се сега да идем на Велинград (пакетите около 24 май), обаче направо са се оляли с цените - излиза ни 750 лв за 3 нощувки със закуска и вечеря, като сложим кафенцата и обядите ще закръглим на 1000 лв. На вас как ви се вижда newsm78 За Гергьовден се отказахме, сега обаче решихме да прежалим парите. Мислих и по друго време да идем, но пък рискуваме в хотела да е студено (като няма хора и не отопляват както трябва). А за август резервирахме за Дюни. След дълго чудене върху твърде високите цени (тази година са почти двойни) решихме вместо за 10 дена да отидем само за 7 и да дадем 200 лв отгоре за Дюни. Много го хвалят, дано си струва парите. Ще ни излезе към 3000 лв. Миналата година дадохме толкова за 10 дни на Поморие, пак ОИ.
Все не ми стига времето напоследък, иска ми се и на фитнес да ходя и на шофьорски курс, английския да си подновя, трябва и работа да търся...а малките няма кой да ми ги гледа и по цял ден с тях и само нерви. Хич не слушат напоследък. Каката гледа малката и върши нейните бели, даже й помага  #Cussing out В началото се смеех, но вече не ми е смешно... Tired Кога ли ще започнат да си играят мирно самички. Добре, че се постопли и почнахме да ги караме на бабите, макар и само за 1 ден, малко да си почина. Никой не ги иска за през нощта, щото са много кротки Mr. Green
Е, наоплаках ви се, хайде сега хубави слънчеви дни!

# 257
  • София
Тортата ви е разкошна, да не би да е дело на Буболинката?

Grinning Позна, нейно дело е и беше №1 и на вкус.
И за Кали имаше подаръци, въобще всички бяха доволни.
Оли, за почивка още нищо не сме резервирали. Само знаем, че искаме пак на Елените, но не знаем кога точно-краят на август-началото на септември евентуално.

Кате, не ти е лесно, то и при нас сигурно така ще се получи  ooooh!  Кали започва да си пази играчките, не си ги дава, дребното се сърди, дърпа ги, чупи ги...после Кали се сърди... и така се върти колелото  ooooh!  Иначе не е лоша кака, прави й много смешки, занимава я, помага за къпането.
Руми отскоро ли ходи на градина, защо не може да се адаптира, какво не й харесва освен храната? Ако не иска да спи, нека тихичко да си рисува , учителките не могат ли да я убедят да легне - да й дадат някаква награда, да я насърчат, да я успокоят за да не плаче..?

Офертата за Велинград е доста солена, не бих дала тия пари за 3 дена и то не ол инклузив.

Оф, около нас всички са варицелни, включително и най-добрият приятел на Кали, който в сряда беше на рд вкъщи. И аз очаквам включване  Tired

# 258
  • Пловдив
Еликс, къде ходите на Елените? Аз толкова лоши отзиви съм чувала от там, че не посмях да ида. Най-вече за хранителни отравяния и лоша храна бяха, но не липсваха и оплакване от липса на места в ресторанта, както и от лоши условия в бунгалата. Колкото до детската градина на Руми - ходи от миналата година, има приятелки, но много боледуваше и не можа да свикне, по-точно не можа да й хареса. Според мен проблемът е в учителките и по-точно едната, която е от много време в градината и нямаме основателна причина да я махнат, а всички деца се оплакват от нея. Тази година като й почнат сополите и я спирам от градина да я лекувам, докато не е станало по-зле и така още по-трудно беше после да тръгне отново. Затова почнах вместо да я спирам да я взимам на обяд (повечето лекарства се дават поне 3 пъти на ден да има ефект). И така спря да се разболява. Може би е съвпадение, но решихме да продължаваме да я взимаме на обяд, за да е здрава. Иначе тя си ляга с другите деца и понякога успява да заспи, но рядко. Днес обаче пак беше гладна, имало мусака и някаква зелена супа и тя нищо не яла, та си мисля, че може и от глад да се е разболявала досега. Между другото и съвсем здрава отдавна не съм я виждала, все нещо покашля, особено сутрин, през ден я боли гърлото и пръскам Тантум верде, миналата седмица пък ушите й заглъхнаха и айде пак 2 вида капки в носа и някакви хомеопатични изписаха...олях се, извинявайте.
Лек ден на всички!

# 259
  • София
Кате, лоши отзиви има за абсолютно всеки хотел и комплекс. Ние след като избираме за втори път да отидем там, значи не сме пострадали от нито едно от изброените. Бяхме в хотел/Андалусия/, не във вилите, храната беше перфектна, места в ресторанта си намирахме без чакане, но бяхме края на август-началото на септември, може би в пика на сезона е по-натоварено. Плажът е на 10-ина метра, пред всеки хотел има голям басейн с детски кът, ползваме чадър и шезлонзи а пък за аквапарка нямам думи...не знам друг комплекс, който да предлага такава атракция и ползването му да е включено в ол инклузива. Комплекса е насочен към семейства с деца, има хубави алеи за разходки, не влизат коли, има няколко клубчета, за по-големите има дискотека...
И Несебър и Слънчев бряг са близо, ако човек иска да се разходи извън комплекса, въпреки че самият той е доста голям, ние даже не сме го обиколили целия.

# 260
Здравейте  Hug
Осъмнахме днес с 2 зъба повече - на Константин му избиха 2те зъбчета долу, без да са паднали млечните. Подозирам посещения при зъболекар и ортодонт  Rolling Eyes Кръстил се е АКУЛ (мъжка акула демек  Mr. Green) Джорджиа ревнува и иска и на нея да й пораснат нови зъби и да й паднат старите...Та е една лудница вкъщи...
Еликс  Hug, искаме още снимки от партито на мъничката, плийз   bouquet

Кате  Hug, ужасно много ми се виждат тези пари за три дена  Confused Как е Руми?

Другите мацки, къде сте?
Радос, покажи коремчето, как се чувстваш?

# 261
  • София
Тони, Честит рожден ден! Бъди щастлива и много обичана!

Честит имен ден на Константин! Да е здрав и да радва много мама и тати!

Оле - дано не е нищо обезпокоително за зъбките!

# 262
  • София
Честит рожден ден, Тони! Много здраве, любов и успешен бизнес ти желая!

Честит имен ден на АКУЛ и на всички, които имат такъв!   bouquet И аз да ви почерпя

Атракшън, честита ви годишнина!

# 263
  • БГ
Охооо, много поводи, много нещо днес!!!    bouquet    Честити празници на всички имащи повод да почерпят днес!!!    bouquet   Бъдете здрави и много щастливи!!! Обичайте и бъдете обичани!!!       bouquet

# 264
Здравейте,майчета!  Hug
Благодаря ви за поздравленията за рд-то ми....черпя ви виртуално   party023 Wine Glass
Честито на патерици на Костаки,на Еликс и на всички,които са имали повод за празнуване...пожелавам им много здраве и щастие  Grinning

# 265
Честито на всички празнували-живи и здрави  Heart Eyes

Ели, благодаря  Hug Сияна е страхотна  Flutter

АКУЛ е невероятен  Laughing

# 266
  tiptoe
Честито на всички имали повод за празнуване последните дни! Усмивките да не слизат от лицата им!  Hug

Ели, и ние ще сме на Елените, в Андалусия. За пръв път ще ходя там. Как ме навиха да сменя Албена още се чудя... Mr. Green Дано не съжалявам.
Ще сме от 01.08.

# 267
  • София
newsm66 Промъкваш се, а? Къде се изгуби?

И аз ти се чудя как така заряза Ралицата, ама не е лошо и малко разнообразие да има  Laughing С децата ли ще сте? Баш в тарапаната ще сте, но дано всичко е ок.

# 268
Здравейте  Hug
Благодаря на всички, които поздравиха Константин за имения ден  Hug

Свекър ми също е Константин, един от близнаците на сестрата на мъжа ми също  Laughing
Имахме семеен обяд с три именника  Laughing

Честит празник и на Еликс, с малко закъснение! Всичко най-добро от сърце, Ели   bouquet
Честит рожден ден на Тони   bouquet Също с най-добри сърдечни пожелания  Hug

Днес съм горда от себе си  Mr. Green - изчистих 1/5 от плажа, на който ходим. Три дена мрънках, че не ми е чист пясъка, ама чак днес ми светна лампичката, че ако аз сама почистя и другите вземат пример от мен - може и да имаме един чист плаж. Кофтито е, че събирах боклуци с детското гребло и сито, нямах друго под ръка. Сега ме хванаха бабешките ми болежки  Joy и съм се подпряла на 3 възглавници, за да ви пиша  hahaha

Целувам ви и хубав ден   bouquet

# 269
  • БГ
Привет, банда,   Hug   как сте, починахте ли по празниците?   Laughing  Ние избягахме в планината, времето беше разкошно, компанията - приятна и в крайна сметка си изкарахме чудесно! На 23-ти се върнахме n-години назад, улучихме бал на абитуриенти от Музикалното училище в Широка лъка и купонясвахме с тях!   Mr. Green  Заведохме децата в Планетариума в Смолян и за моя голяма изненада и двамата издържаха 40 минути вътре, е Калин заспа накрая, но Марти така се е запалил, че вече трети ден го държи и само за космос, планети, галактики и т.н. ми говори!   Grinning

Кате, вие как изкарахте във Велинград?   Heart Eyes

Олимпия, бързо да се вдигаш на крака, че още колко работа те чака! (шегичка)   Hug   Как се развиха зъбните проблеми на Коки?

Дикси, и аз не вярвам на очите си, но искрено се надявам да си изкарате чудесно това лято на Елените!!!   Peace

Ние имаме резервация за Албена - 2-12.08., вече нямам търпение, жегата тук е убийствена и по-зле ще става!   ooooh!  Марти тръгва на лагер в Приморско на 2.06. за 6 нощувки. Незнам дали ще изтрае толкова без нас, затова мислим, поне през уикенда, да сме наблизо - Созопол, може би?!  Party

Общи условия

Активация на акаунт