ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 349
  • 626
  •   1
Отговори
# 435
Младост 1, до 125 СОУ. Хи-хи, нямам представа, какво друго да ти кажа, защото всичко ми е непознато. Дори не съм сигурна за номера на блока. Но утре ще подписвам договора за наем, така че дано поне в него пише. Хи-хи.

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 21:41 от Maichka

# 436
По принцип, когато детето свършва детската градина му се дава удостоверение, което да послужи пред училището. Щом от детската са ви обещали да ви издадат, няма да има никакъв проблем при записването в първи клас. Подаването на документите /молба/ започва от м. февруари- м. март. Хубаво е да ги подадеш още в началото, но дори и да има много желаещи деца за това училище, мисля, че няма да има проблем да ви запишат, защото жилището е в района на училището.
125 СОУ  е в Младост 1 и е с много добра подготовка по математика. 

# 437
Debora R, благодаря за информацията!

# 438
Нинка, Честит Рожден Ден!
Здраве, късмет и само приятни емоции   bouquet

# 439
Привет на малки и големи,

Влизам за кратко през обедната почивка, за да наваксам с темата, пък то гледам няма много за чете. Е, нали застудя, надявам се да живне малко.

Ние направихме една кратка седмица в Хага. За пръв път водихме Сашо зад граница и за пръв път пътува със самолет. Много се вълнуваше и събра впечатления за цяла година.

Времето беше – до обяд мъгла, стъмване в 16,30ч. Поради тази причина не успяхме да снимаме много от самия град, но пък посетихме много интересни места за детето, а и за нас. Бяхме в аквариума Sea life и в музея на автомобилите Louwman. Иначе се разходихме из гората на кралицата, край каналите, из стария град и разбира се посетихме музея на холандските майстори Mauritshuis.

Хага е много зелен, много чист и тих град, който няма духа на големите мегаполиси и точно затова ми хареса.

Мъничко снимки качих тук http://margobb.multiply.com/photos/album/43/Holland_2011

Нямахме възможност за много снимки и затова си обещахме догодина лятото да идем пак и да заведем детето в „Мадуродам” и „Елфтелин”.

Поздрави и пожелания на всички за пропуснатите празници и честит Ден на християнското семейство. Ние влизаме в релси ....

# 440
Честит празник и от мен!   bouquet
Деби до сега никъде не е ходила извън страната, но се надявам живот и здраве другото лято да отидем до Париж и Дисниленд. Това ще й бъде подарък послучай първи клас. При нас всичко върви с бързи темпове - пише домашни, учи се вече да пише и английската азбука, ходи на плуване. Чакам с нетърпение празниците, за да си отпочинем взаимно.

# 441
  • София
Хармъни, страхотна екскурзия сте си спретнали, разгледах я подробно  Mr. Green
Морският музей е голяма радост за децата, а в музея на автомобилите мъжете ти сигурно са били най-щастливи.И покрития мост си снимала и стария съд, даже и щъркели...защо не са се евакуирали на юг  Thinking
Санди на теб прилича, синеок сладур  Flutter

Давате ли някакви имуностимуланти на децата? Аз преди седмица започнах на Кали да й давам Ликуид фор кидс, четох много добри неща за него, дано ми оправдае очакванията.

# 442
Еликс, явно снимката не е  хубава- на дядо си е с кафявите очи, или на съседа. За щъркелите не знам- имаше и чапли и лебеди, патките не ги броим, явно са се климатизирали. 

Имуностимуланти профилактично не давам, Имонумодулатор или каквото е там Изопринозина/Биозина при вирусни инфекции по схема само.
Ад ликуидс Сашо пи като беше на около 2 г и не съм доволна особено, но ще се радвам да споделиш своите впечатления. Иначе да доста е хвален като препарат., но пък не съм спец в областта.

# 443
  • София
Да, явно е от снимката, но и с кафяви пак си е хубавец  Wink
Ще кажа като го изпие, то и без това не е много приятен на вкус, дано поне има ефект.

# 444
  • София, България
Ние даваме Имунокомплекс и хомеопатична схема.

Деян сме го водили в Турция, на Гьокчеада като беше на 2 годинки на море Simple Smile Мноооого искам и аз да отидем до Дисниленд, имаме приятели във Франция, канят ни на гости ... ама де да видим Simple Smile

# 445
  • БГ
harmony_broken, страхотни снимки, личи си, че сте се забавлявали на мах! Жалко за лошото време, но дано лятото имате възможност и пак отскочите и се насладите на красотите на Хага. Сашко е голям чаровник, незнам от снимките ли, но ми изглежда с поне година по-голям от Марти!   Grinning 

elix, и Марти пи Ад ликуидс когато беше на 2г, голяма мъка беше, вкусът му на грозде, а човекът тогава не щеше и да близне такъв, не си спомням много да ни е помогнал, тогава Марти стартира с яслата и си боледуваше?!   newsm78  Иначе, към момента давам само Инфлуцид и Имунокинд, по моя си схема.    Wink

Относно "прескачането" от ІІІ-та група в І-ви клас, питах нашата директорка, отговорът - няма невъзможни неща, т.е. може, но си трябвало да мине детето през въпросните две години, защото материалът предвиден за тях бил с натрупване и ако все пак решим да го направим, ще са необходими индивидуални занимания с детето.   Thinking

# 446
Стефанийка, доста е висок - около 130 см и тежи 26 кг, и да - гледа умно, но това е мимикрия Simple Smile щото е мързелив. С това не мога да се преборя и съм в стрес отсега как ще се справяме с училището.

Какви са отзивите от Имунокинд и Инфлуцид? Около мен всички дават Мултисаностол само. 

Ох, парижкият Дисниленд е такава магия и за мен, нищо че съм голяма, а си представям Сашо как би се почувствал там.

Обратно на прескачането на група нагоре, аз съм все повече Сашо да повтори 4та гр., в която е сега. Той върви в ДГ с набор 2005.  Затвърждава ми се впечатлението, че по-големите деца се справят по-лесно, по съсредоточено с материала в училище и са по-уверени. Отделно от това поддържам становището, че са по-големи и по-силни и не ги тормозят в междучастията много. Консултирах се с  начални педагози и няколко детски психолози. Изуми ме това, че всички са на едно мнение, че нашата учебна система за 1ви клас отговаря на концентрационното ниво на деца над 7г. и е твърде уморителна за по-малките. Днес Сашо се оказа, че имал 2ри имен ден, а уж празнувахме на 30 август....та да почерпя с неговото любимо нещо: 

не е като да няма вкус, а  Mr. Green  [/b]

# 447
  • София
Стефанийка, доста е висок - около 130 см и тежи 26 кг, и да - гледа умно, но това е мимикрия Simple Smile щото е мързелив. С това не мога да се преборя и съм в стрес отсега как ще се справяме с училището.
Как с какво - с чар. Ще омайва девойките да му помагат.  Joy
 Наистина - страхотни снимки.
 И честит му имен ден на Сашо!

Имуностимуланти - давах 2 месеца сребърна вода. Сега й давам Клеева тинктура. Дали има ефект - не знам. Освен хрема и кашлица друго по - сериозно скоро не е имала  пу-пу.  Последно пи лятото Аб и то заради цистит. Сега ходи на плуване в Банкя и в дните в които е, пак пишка по на често, но туй то.

# 448
ЧИД на Сашо, жив и здрав!   bouquet
Страхотни снимки , harmony_broken  Peace

На Бужи давах 2 поредни години Ад ликуидс, не съм впечатлена. Сега им давам домашен сироп от черен бъз,коластра когато се сетя и туй то. И от многото тъпчене с какво ли не не видях ефект.

# 449
Честит имен ден на Сашко! Пожелавам му здраве и слънчево детство!

Общи условия

Активация на акаунт