Волейболните ни национали-НГ-нов треньор(тема 4)

• 15 740
  • 693
  •   1
Отговори
# 105
добре де, и по раи спорт 1 ще го има Laughing

Ама ти тоз мач не си ли го гледала Mr. Green
Владо, Никола и Саша излизат, играят и бият, макар и изтощени от днес...

# 106
И да съм го гледала, лошо няма да можех пак да го гледам. Раи-то също го няма на стрийм.  Rolling Eyes

# 107
И така, Симпли, след цял ден мъки ми обещаха "твоя" евроспорт да излъчва мача.
Не ме питай как го уредих. Само ми се обади, ако има проблем някакъв, защото вложих доста Mr. Green/ да си го поискам назад/.
А от друг крийк разбрах, че на Радо "му било много важно" да вземе мача и ще играят, както никога досега.
Айде , след 45 минути Grinning

# 108
Хо хо хо  Laughing Ми аз от два часа търся стрийм и в момента гледам някакви жени-волейболистки да подскачат тук: http://tvali.ge/index.php?action=sat&channel=78149 Обаче този стрийм излъчва и записи. И сега нямам идея какво гледам и дали то е правилното.  newsm78

# 109
тва е! urb-bus 2-1/17-18

# 110
Третият гейм беше единственото, което си заслужаваше гледането в този мач. Очаквах много повече, и от двете страни. Половината точки от грешки. Смях.  ooooh!

# 111
Е пък ти, Кунео си играха играта. Тренто са зле

# 112
Ми не ми харесаха, нито Кунео, нито Тренто. Ако това им е играта, мисля следващия път да си спестя усилията.  Crossing Arms

# 113
Очаквала си повече. И аз исках да се завърже мачът, както вчера, но Тренто издъхнаха.

# 114
Да, определено очаквах повече! Но за разлика от теб, и КУнео не успяха да ме впечатлят, та вината не я виждам само от едната страна на мрежата. Абе изобщо... Претенции, претенции, едни н.с.а.и гащи накрая. И така до следващата претенция.  Whistling Белким, на Радо му остане време да си подпише договора, то се видяло, че в момента е най-смисленото на фона на останалото му волейболно битие.  Laughing

# 115
А, мен Кунео не ме впечатляват. Аз отдавна приказвам, че са по-добри от Тренто. Откак Грбич заигра пак с Владо. А таз година и Волков, мани-мани Laughing Само Пароди отстъпва на Матей и Османи. Но пък Тренто са слабички като отбор Mr. Green И как ме ядосват журналисти и фенове с това БГ...Ти си ги знаеш тез неща, какво да ги завтарям
Ама да знаеш как ми се иска нашия разпределител да играе като Грбич Confused

# 116
Аз отдавна съм казала кой е за мен Разпределителят в България с главно "Р". И си играе човека. Можеше и в националния да е още. Сега остава да се надяваме Жеков да се поошлайфа на собствен ход. Мдам.

Твоите лични Кунео пристрастия с кодово название В.Н. ги знаем.  Laughing Мен и те с нищо не ме впечатляват просто. Всъщност беше един доста скучен мач, ако трябва да бъда честна.  Rolling Eyes

Обаче... Аз понеже вярвам, че всяко нещо се случва с причина, та Радо кат не печели колкото иска с Тренто, мисля да влети в националния с двоен заряд и да ги подпука на 120% успеваемост. Така и Европейското ще го вземем със замах.  Mr. Green

# 117
Дойдохме си на думата - Европейската Laughing
Айде, чао до  другия уикенд! Hug

# 118
Е, чао, то аз докато направя вечерята, за вас седмицата ще е започнала.  Laughing

Ти що така от уикенд до уикенд? Да извадя цитати от старите ленти, пардон теми, да видим кой се кле, че тука на раздумка ще се разписва, а? Не ти, Нана беше.  hahaha Ама то не пречи всички да сте мааалко по-активни. Ей го, време не остана до пролетта!  Mr. Green

Каня се от няколко дни да попитам: ние що ще ходим в Прага? Мислим, че от групата няма да излезем ли?  Shocked Къде са следващите мачове? Щото ако си изхарчим парите за груповите мачове, после...  Confused

# 119

Общи условия

Активация на акаунт