Волейболните ни национали-НГ-нов треньор(тема 4)

• 15 845
  • 693
  •   1
Отговори
# 555
  • Някъде в търсене ............
Добро утро!

Дедо има и трета възможност - да ги размажем като японците втория ден Mr. Green
За нещастие няма как да гледам утре , така че се надявам на описателни мнения , за да добивам впечатления Laughing.

Много се ядосвам на радиата, не ги предават мачовете, ако беше някой футболен да, ама волейболен -не Crossing Arms

# 556
Деси, един спомен ми навя. Преди да закрият радио Гонг те предаваха. Помня Инес и Кремена коментираха мачовете от световнато в Япония. Бе весело. Гледаха си по телевизора и плещаха врели-некипели Joy

# 557
Аааа, не. Свърши тая отдавна.  Naughty Аз просто припомням стари като света маркетингови инструменти, има ги във всеки учебник. Моите идеи няма шанс да се пръкнат в нета на ползу когото и да било. Благотворителност само за деца и животинки, останалите - с финансови измерения. Беше време... ама ми дойде акъла в главата. То само осъществяването на идеите какъв гърч и време иска... Айде, нЕма нужда от подаръци.  Whistling

Оставям ви и отивам да спя. Шансът ми е днес да се наспя, че утре....  ooooh!  Laughing

# 558
  • при него
И аз утре сигурно няма да мога да гледам, на работа съм, какво да се прави Sad
ще разчитам на вашите цветни коментари и анализи  Hug

# 559
Добро утро и от мен Simple Smile
И аз утре съм на работа и тайно се надявам да не съм много натоварена, за да мога го гледам в нета.
По-напред май Дедо беше дал линк за гледане от fromsport. Може да се гледа и тук http://livetv.ru/en/allupcomingsports/5/

# 560
И в Гледаиспорт ще го дават, и в линка, от който аз гледам БНТ, бях го пуснала на предишните страници. Има откъде да се гледа, дори без звук да е.  Wink

# 561
Току що си пуснах Франция - Куба. Ей така, да загрея за утре  Laughing

# 562
Аз пък проверявам нета за клюк.  Laughing Това, за да разпусна от неполучаващия се дизайн на миниатюрния апартамент в София. Имам главоболие вече.  ooooh!

Франция тръгнаха зле, ама Куба - още по-зле в тазгодишната Лига нещо.

Сега пък Владо бил настинал в самолета. Много се изнежиха тез нещо.  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 22:03 от simplyaven

# 563
Ти Владо не го мисли Laughing Ний, старите, можем и настинали да играем Sunglasses

# 564
Е, добре, щом казваш.  Laughing То аз за когото и да напиша нещо тревожно, все ми казваш да не го мисля.  Crazy

# 565
 ooooh! Колко съм добре..
Търся аз днес да гледам ма4а Rolling Eyes и на единия сайт на английски( аз го недолЮбвам) Embarassed май разбрах 4е  лайфа е свършил преди 30 мин....връщам се да  ви про4ета коментарите за  на4алния 4ас Laughing  а това става в 19 бг време...и си викам ееее изпуснала съм го...тръгвам да търся новини за резултата ...нц.... Thinking и след няколко минути вайкане ooooh! се усещам 4е е 4етвъртък Rolling Eyes
Еми това е Sunglasses

# 566
Не си сама.  Laughing Аз няколко пъти миналата година загубвах представа, че моето днес е българското утре от вечерта нататък и се строявах в очакване.  hahaha

# 567
  • при него
айдееее НАШШТЕЕЕ !!!!
стискам палци!
УСПЕХ!!!!  Praynig Praynig Praynig

# 568
  • София
Айде наштеееееееее!

Днес е хубав ден, така че се надявам на победа!

# 569
  • Някъде в търсене ............
С вас сме момчета Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed bg

Чакам репортажи

Общи условия

Активация на акаунт