Волейболните ни национали-НГ-нов треньор(тема 4)

• 15 840
  • 693
  •   1
Отговори
# 570
  • MJF
 bg хайде
 Laughing като прочетох как има чакащи от вчера мача. А дано е на късмет това нетърпение.
 8/5 за Русия. Домакините опитват да наложат преса. За сега нашите запазват спокойствие. Не тряба да допускат нелепи грешки, струват много срещу този отбор
Алексиев пак е в нервна криза, праща сервисите в мрежата. Нашите са като зайци в момента, излъчват страх направо  #Cussing out Руснаците печелят със сервис и защита.
13/8 за Русия

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 15:22 от 6o6ul4o

# 571
Всеки път се чудя защо понякога нашите се спичат така? ПОвечето са играли големи, отговорни мачове, и пак психиката им не издържа на моменти. По принцип с руснаците сме все така - или ги мачкаме здраво, или падаме много зле. Тошко дори не ми се коментира!

# 572
Уф, гледам, обаче направо ме боли глава от недоспиване.  Rolling Eyes

# 573
  • MJF
от недоспиване ли само ?!
мен за пореден път много ме е яд на наште с тази игра срещу Русия. Аман значи , чак не помня ече кога играха със самочуствие срещу руския отбор. Направо ни "прегазиха" в първия гейм. Няма психологическо ядро в нашия отбор в момента  Confused , това е големия проблем за мен.
Тез руснаци в момента са много здрави, мощни  Whistling.Добра физическа подготовка и безброен резерв имат.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 15:44 от 6o6ul4o

# 574
От недоспиване, да... От какво друго?  newsm78

Който не е имал сценична треска, той не знае какво е.  Crazy

# 575
  • MJF
от играта на нашия отбор да речем ми беше допълнението.  Peace да минава бързо болката.
А така малко да се поокопитят нашите. Поорганизираха се, само така  Hug.
 newsm78 е какво става по Сибир и руските канали блокираха. Салпаров ме изкефи като каза че руснаците малко им трябва за да ги изплашеш, обаче дали е така  Thinking?!

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 15:58 от 6o6ul4o

# 576
Аааа, те ме радват мен, аз нямам никакви особени очаквания от тези два мача, наивно ми се струва да очаквам да бием точно Русия в момента. Гледам за морална подкрепа. Но ми изчезна картината.  ooooh!

# 577
  • Някъде там...
Ей да му се не види. Веднъж да съм си вкъщи за мача и няма картина!  #2gunfire  #Cussing out

# 578
При мен дават някакви руски каки от публиката  ooooh!, наизуст ги научих вече.

# 579
  • MJF
 Laughing да бе и картината скриха тез руснаци  Mr. Green
simplyaven , гледам точно с такива очаквания като теб. Но ние сме седмия играч , без нас не може  Naughty.
Въпреки че е 25/20 браво на нашите за този гейм след плачевния първи.
Дано изгледаме без прекъсване следващия гейм.
Тц , радиопредаване явно ще е предимно. Стискам палци за гейм. Салпаров направо като мехлем звучи  Laughing, тайбрек вижда. Аххх тез връзки как блокират картината  #Cussing out.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 16:13 от 6o6ul4o

# 580
  • при него
поне един гейм да вземат... ХАЙДЕ НАШТЕЕЕЕ!

# 581
  • при него
стискте ли силно палци? водим с 9/5 в третия гейм Praynig Praynig Praynig

# 582
Това е пълна излагация от страна на руснаците! Как може подобно нещо, какво ще гледаме? Серии реклами???  ooooh!

Теди е автор на шедьоври и той - "мачът ще стигне ПОНЕ до тайбрек"... А след тайбрека какво следва?  hahaha

# 583
  • при него
уффф.... направо не ми се говори... защо така не можем да задържаме преднина ... сякаш сами се оставяме на противника да ни бие.. руснаците  5-6 поредни точки .. изравниха и ни задминаха...  Cry предварително се бяхме предали май в този мач...

# 584
  • София
Ще стигне до 3:0, дотам ще стигне. А утре като излезе на полето и онзи 216-сантиметровия...тогаз не знам...

Общи условия

Активация на акаунт