Волейболните ни национали-НГ-нов треньор(тема 4)

• 15 835
  • 693
  •   1
Отговори
# 585
  • при него
нещо Тошко Алексиев ми е "трън в очите"... ма не е само той виновен де...

# 586
Това е Русия, все пак.  Grinning Тошко имах чувството, че някой шамар ще отнесе от Радо.  Joy

# 587
  • София
нещо Тошко Алексиев ми е "трън в очите"... ма не е само той виновен де...

и на мен ми е "слабост" този тулуп  #Cussing out

# 588
Няма страшно. Утре ще играем по-добре. По принцип ние играем по-добре във вторите мачове, нещо като стил на игра ни става  Laughing Ама за Тошко не гарантирам  Twisted Evil
Не е само Тошко. Посрещането ни е зле, и то по традиция.

# 589
  • MJF
Хм тези руски мечоци и без липсващите са много мощни в момента. Много силен и устойчив сервис и както сега посрещането  ни е проблем...
Алексиев не от сега една от ахилесовите пети на отбора. Но чудеса само по анимациите има. Имаме млади таланти сега на полето, да играят, играят , за да трупат опит, като няма къде и как и в националния отбор ще ги отглеждаме.
Днес гейм не взехме. Значи утре ще да е  Laughing.
Аз виновен имам-прекъсващата картина, така ние зрителите ни възпряха да помагаме.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 16:34 от 6o6ul4o

# 590
  • при него
еми... нямаме психика... никога не сме имали май...
като ни подхване някой отбор и нашите трудно се "връщат" в мача.. правили сме 2-0 3-2 ама преди.. някак си Пламен Константинов умееше да надъхва.. сега дали защото са нов колектив, дали Владо Николов не успява да ги "стегне' не знам...

# 591
  • София
Май още миналата година с Дедо установихме, че психолог им е нужен. А вече сигурно и психиатър ще трябва...

# 592
Съвсем нормално, очаквано. В крайна сметка Русия е отбор с феноменални показатели, то само Бразилия има подобни, и то не от днес. Тъй че... Много лошо с контузиите най-вече. не знам как ги мислят треньорите, но това да играят до разпадане не е добра идея. Като се губят мачове, по-добре да се излекуват контузените първо.  Rolling Eyes

Не мисля, че и с Пламен Константинов някога сме се доближавали особено до руснаците. Колкото до бразилците. Да, имали сме инцидентни победи, но това никога не е било тенденция. И тук физиката играе много ключова роля, не е само психиката. Руската машина е пословична.

# 593
E, айде малко по-позитивно де. Нищо ново под слънцето. Рано е за генерални обобщения. По-важно е какво ще стане в Германия. Струва ми се, че е по-добре утре Матей да почива. Никак не изглежда добре.

# 594
  • при него
ааа чакайте, не отписвайте утрешният мач... аз пък смело вярвам че можем да преборим поне за 1 точка... то хубаво руска машина... ама тъпото е че ние и срещу японците така не можехме да задържим разликата...
Радо Стойчев.. моля ти се ако ме четеш, недей да пускаш Тошко... МОЛЯ ТЕЕЕЕЕЕЕ  Praynig

# 595
Именно. На първо място трябва да се възстановяват. Тези ексцесии ключови състезатели да играят на 50%... Не виждам логиката. Идва Европейско, идва Световна купа, за олимийски квалификации и Олимпиада да не говорим. Дай зорлем да се утрепат сега.  Rolling Eyes

Той и Теди го каза, руснаците са си руснаци. Няма да вземат да отслабнат тепърва.  Laughing И ако броим публиката за седмия играч, да отбележим каква беше атмосферата и каква - залата! Има значение.

Tatianna , кой да пусне? Радо работи с каквото има. Ако даде почивка на звездните попълнения, все някой трябва да влезе. А с руснаците той си го каза - ще се борим да откраднем по някоя точка. По-важно е с германците и за следващите ни домакински мачове да са на линия и здрави силните ни доказани играчи. Няма нужда да се жертват в момента. Лично мнение.

# 596
  • при него
Симпли, Братоев примерно? Христо Цветанов?
де да знам и аз.. просто Тошко в повечето случаи е доста зле... в ключови моменти .. грешки...

# 597
Е, Христо е блокировач и той беше там, нали?  Laughing Братоев влезе на мястото на Матей и днес, но това опира до решението дали Матей да се гърчи на две половини или да пропусне, за което аз гласувам.

Освен това, Радо разчита на данни и от сезона, а Тошко направи много силен сезон! То не е лесно да гадае човек защо в националния и Тошко нещо куца, макар в клуба си да мачка. Радо е  малко в шах.

# 598
  • при него
Хубаво де, ама не можем с оправданието, че Русия е машина и предварително да се настроваме че ще падаме... трябва малко повече "Боен дух" да имаме... сега щото никога не сме играли блестящо срещу РУсия и явно и днес и утре ще падаме... ми не бива да се разсъждава така... аз не можах да гледам мача добре, гледах без звук и то само от време на време, но моля, разкажете кой от играчите как игра.. да видим какви са ни проблемите, стига с това "Русия е машина".. просто за краткото време в което гледах, ми се набиха грешките на Тошко.. нищо лично против него, загубата е на целия отбор а не негова лична...

и да добавя..
мъчно ми е за загубата, но и утре ще гледам и ще стискам палци и ще се надявам да отмъкнем поне 1 точка, а защо не и 2.... БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ! Трябва да си вярвате момчета! Ние вярваме във вас!

# 599
  • Някъде там...
За жалост мачът се разви според очакванията ми. И утрешният прогнозирам да е подобен. Много се надявам да ме опровергаят, но съм повече реалист отколкото мечтател. С това посрещане каквито и нападатели и блокировачи да имаме, далеч няма да стигнем. Защитата също куца. Този отбор все повече ми заприличва на онзи от 90тте години - звезди много, резултати никакви...  Tired
А Тодор винаги ми е бил трън в очите, Дедко знае.  Laughing Но и там май алтернатива нямаме. Дано Пенчев го вземат в Пиаченца да го отракат малко... В Ананиев ми бяха надеждите преди години, но и те не се оправдаха.

Общи условия

Активация на акаунт