Волейболните ни национали-НГ-нов треньор(тема 4)

• 15 833
  • 693
  •   1
Отговори
# 615
Е, тренерът се цани да стопи на Алекно усмивката, недей да скромничиш.  Laughing

# 616
  • при него
Днес единственото, което очаквам е хубава игра и усмивки по лицата на момчетата bg

Дай Боже!!!
Стискам силно палци!
 bg bg bg

# 617
  • MJF
А мен ще ме зарадват ако играят със самочуствие и спечелят поне гейм. Ние сме с тях. Дано гледаме мача.

# 618
Не че бях с кой знае какви очаквания за вчерашния мач, но и толкова стреснати също не очаквах да ги видя. Посрещането даже не ми се коментира, въобще всичко сте казали. Стискам палци за днешния мач да са по-спокойни и с повечко самочувствие. И за нас да има положителни емоции Grinning

# 619
  • Някъде в търсене ............
Стискаме палци! Айде наще!

# 620
  • MJF
Мда вече ми е смешно като гледам Алексиев. И аз изобщо не разбирам и не съм съгласна да се използват едва ли не до смърт, преносно казано, ключовите ни нападатели Казийски и Николов. Сега излиза, че на  Алексиев трябва да се дава топка за атака  ooooh!. Егати и ресурсите. Защо не са заминали за Русия младите резерви и аз риторично питам. Сега само се съсипват тези с обострени болежки и тренират някои, които за пореден път доказват че не може да се разчита. Цветанов ме успокоява, че е на полето поне, той е като психологически стожер сега.

# 621
И Жеков е за бой - вижда, че Алексиев не успява и руската блокада го лови и все на него подава ...

# 622
С тези ниски топки, как се забива?

Ужас, надявам се да се стегнат момчетата.

Много здрави добичета тез братушки, имам чувството че  ще ни размажат със силата си.
Много блокаут, а Радо ще получи удар направо  Confused

# 623
  • MJF
Соколов добре се включи сега. Да видим сега и Братоев. Добре че не виждам Алексиев сега  Whistling
25/14 боли чак от тази разлика.

# 624
Ноктите на ръцете ги изядох, почвам на краката, а вие ако имате излишни, ги пригответе.

# 625
Какво е това черното по ръцете на руснаците?

# 626
  • MJF
Обезболяващо върху лепенка най-кратко казано.
Много нерви в тоз гейм.

# 627
Благодаря!

Много ме е яд за втория гейм Cry

# 628
Предадоха се , за нещастие Sad

# 629
Уф, изчезва ми връзката и картината постоянно, егати предаването!  ooooh!

Ами, трудно се играе срещу втория в света, който освен всичко друго има и 10 играчи.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт