Волейболните ни национали-НГ-нов треньор(тема 4)

• 15 834
  • 693
  •   1
Отговори
# 600
  • MJF
Жабче, кой Тодоро? Тодор Тодоров ли? Embarassed аз понеже следя само нац. отбор а вие сте къде къде по навътре с впечатленията и познанията. Така че ми прощавайте въпросите от този род  Praynig
Аз например за  Тодор Тодоров само похвали и насърчаване мога да кажа. Чудесно ново попълнение.
 Thinking аз от руснаците пък не знам защо респект нямам, виждала съм ги и ги помня и в много окаяни моменти. То затова и най-вече  ме е яд , когато играем слабо когато те са в криза. Не говоря за сега. Виж Бразилия е друга бира.

Миналата седмица се загледах в мача Италия/Куба. Сетих се във връзка с големи играчи-слаб отбор. Италиянците традиционно отбор, за мен като случаен зрител млад и непознат като имена. Кубинците  Grinning ooooh! разпасана команда. Далече от все пак поспретнатия отбор , от последното световно. То кеф да ги гледаш, направо красиви отигравания но.... отбор няма.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 17:23 от 6o6ul4o

# 601
За духа съм съгласна. Но трябва да бъдем реалисти - Русия е по-добър отбор от нас. Да очакваме, че ще победим, на този етап, не е реално. Ако се случи, ще е случайност. Аз поне така мисля. Отборът ни има много проблеми и това също трябва да се отчете.

# 602
Разбира се. Не мисля, че някой е отишъл с нагласа да губи, най-малко пък отбора или треньора. Но да се очаква на този етап, с този отбор, който изобщо не е отбор, да бием Русия на мен ми звучи малко смешно. Добре, не са машина. Танк? Ами, факт е. Всъщност Русия е отборът, който в световен мащаб, от всички специалисти е титутлуван колкото Бразилия. Също факт. Така че, реализмът говори в случая. При нас има много работа да се свърши. И това е резултат от години безхаберие. Да не започвам и Жеков, защото по принцип избягвам да го критикувам, обаче ми писна да гледам диагонали на тройна блокада. Ама... Той си го знаел, че не може през центъра, остава да се надявам радо да го ошлайфа малко. Но няма да стане за три седмици. И за три месеца няма да стане. Неща, които повече от десет години не са поправени, няма да се поправят бързо, тове изисква промяна в нагласата, из дъно. Така че, съвсем нормално се развиват нещата.  Grinning Само да оздравяват, защото виж това е сериозен проблем.  Rolling Eyes

# 603
  • Някъде там...
За Тошко Алексиев говоря. За новия Тошко само добри думи мога да кажа, чудесно нов попълнение. Ако имахме такива и в посрещане...

# 604
Ами Тошко Скримов!  Mr. Green Пак Тошко! Ама защо не го пробва поне...  Rolling Eyes

# 605
Свободен вход за мача България-Сърбия на 30 юли!!! http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=309139 Ееее, айде да е на кадем и да се напълни залата!  Hug

Тази лИга нещо... Бразилците и те отнесоха теслата с контузии, Франция с 5-та поредна загуба... Крах.  Whistling

# 606
След толкова дълъг сезон, без почивка, се започва силен турнир, който е важен заради добрите пари, които могат да се вземат. Следват още по-престижни и важни състезания...Ми то няма време за почивка изобщо. Заради това тези резултати са нормални за мен, говоря за силните отбори и незадоволителните резултати на този етап. И защо, според мен, руснаците изглеждат толкова стабилни   - доколкото знам почти целият им отбор играе в руското първенство, те са стиковани, познават се, треньорът е работил с тях с прекъсване в националния, на някои е треньор на клубно ниво. Това, което така многословно се опитвам да кажа е, че силен национален отбор се гради с години, много работа още от детските школи и много важно условие за мен - силно национално първенство! Кое от тези неща се случват в България, за да имаме големи очаквания? Мисля, че Радо иска промяна в организацията на БГ първенството, и е много прав! Дано да успее да сложи началото на едно по-професионално мислене, че федерацията  не ми се вижда да полага кой знае какви усилия в тази посока.

# 607
Много си права за руснаците. Да, почти са изключения играещите навън и съответно те няма нужда да градят отбор, той си съществува постоянно. Много от тях са съотборници, много са заедно от спортните училища и академии, много са се срещали стотици пъти като съперници, но общото е, че се познават до болка -  и състезатели, и треньори. Това е огромната полза от силно вътрешно първенство - че поне голяма част от играчите няма нужда да ходят някъде и съответно, отборът има една база, върху която може да се гради. При нас всеки малко забелязан изчезва навън, светлина са ЦСКа с национали в отбора, но трябват поне още няколко такива отбора, както каза и Дедо веднъж. И като всеки изчезва навън, като се видят след шест месеца, трябва да се запознават отново. А като се смени и треньора, и става хептен манджа с грозде. А като се добавят и нови попълнения, които не познават ни играещите навън, ни треньора, ни националния отвътре... И така. Мога само да се надявам, че наистина ще дадат почивка на тези, които очевидно не са във форма и дори с риск да жертват Лигата, ще има отбор за Европейското.

# 608
И аз се надявам на това и мисля, че не е невъзможно. Един финал на европейското България-Русия ми звучи много добре  Flutter

# 609
Ох, и на финал ли с тях?  Laughing То не че с Бразилия е по-добре...  Whistling Не за европейското, разбира се, де.

Ох, чета, чета в нета...  Rolling Eyes Много очаквания, много искания... Ама подкрепа и в залата, и извън нея, сложна работа.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 18:52 от simplyaven

# 610
Радо: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=309315 Не че има какво друго да каже.

Да го утрепем Матей ли е целта? http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=309313 Доколкото помня, именно Радо беше анти практиката да се съсипват физически играчи.

Владо с обичайната си дежурна реплика, след всеки загубен мач едно и също, явно друго не можа да измисли за всички тези години: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=309318

# 611
Ех, момичета, тежки са такива загуби. Но за един бит двама небити дават. Радвам се на Отбора и мисля, че ще стане голям. Малко търпение. Каквото успях да видя - разсипаха ни със сервис русите. От посрещането Жеков дори не успяваше да играе в много случаи. И тримата посрещащи, барабар с Лимона са ни много несигурни. Друго - съгласен съм със Симпли - Матей да почива. Важните мачове са с Германия там и с Русия тук. А Жабче знае, опитвам се да подкрепям и Тошко Алексиев дори, толкова съм луд по Отбора Laughing

# 612
Ми той Тошко в клубния супер си беше. Нещо явно в националния се случва с него.  newsm78 Радо да разпуска контузените и да пробва и други варианти, няма смисъл от този гърч, накрая за европейското на инжекции ли ще ги крепи?  Stop

# 613
A Радо имал план, да спим спокойно: http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=207483  Crazy

# 614
Днес единственото, което очаквам е хубава игра и усмивки по лицата на момчетата bg

Общи условия

Активация на акаунт