Волейболните ни национали-НГ-нов треньор(тема 4)

• 15 739
  • 693
  •   1
Отговори
# 90
Как във Верона, бре?  #Crazy Не те е срам!!! Нямам думи!  Crossing Arms Да ми вземеш топка с автографи на всите! Иначе бой голям ще ядеш, да знаеш.  #2gunfire

Нямаме тренер. Ми ти, като ще ходиш във верона, вземи и това свърши пътьом.  Crossing Arms  Mr. Green

И снимкииииии!!!!  Laughing

# 91
Ооо, Лаго ди Гарда, ооо Мадона ди Кампилио!
Само кажете за кого да викам, макар че с Евроспорта няма да ме чуят! Нали ще викам срещу телевизора Joy Как ме виждаш да тръгна натам, аз отсега за Варна сбирам пари  Laughing

# 92
Уф... Ама ти се връзвам!  Crossing Arms Дай линк тогава.  Mr. Green

# 93
  • Някъде в търсене ............
http://www.sportal.bg/news.php?id=281966 много ми е хубав Heart Eyes

# 94
Дедо ама голям майтап4ия си Rolling Eyes 4е и аз се вързах Laughing
Деси симпатяга е Коцето...ама тази Калина на кой ли не я вкараха в леглото ooooh! май и с Пламен...

ТРЕНЕР ИМАМЕ Но без договор Peace

# 95
Аз не съм разбрала Laughingза тази Калина, дори си нямам идея коя е и каква е(а и  изобщо не ме интересува SunglassesPeace

Тоз тренер вече му пушат ушите от нашите писания, дайте да си поговорим с Данчото да видим ние тази работа Crossing Arms.
Дедо, нещо се покри ,нали щеше рамо да удряш за Радо Rolling Eyes

Лозева, как е времето при вас?

# 96
Деси стуууудено но слън4ево Peace

# 97
Някой знае ли къде ще дават мачовете? Защото един Евроспорт, който е достъпен през интернет дава биатлон.  newsm78

# 98
bwin  i eurosport 2 /izvinete za latinici/
...
Нищо не пропусна, Тренто ги размаза.
след 20 минути почва втория мач - Кунео-Лубе Банка Мачерата. Дано той поне се завърже.
Линкове няма. Евроспорт 2 и Бе-вин

А гласувахте ли в анкетите на сайта на федерацията. Важно ми е Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 18:43 от Дедо

# 99
В момента гледам Левски Сиконко и Каварна   , добре играят

пп къде са тези анкети?

гласувах Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 19:34 от desi02

# 100
Явно гледаме различни Евроспорт 2, защото нито тукашното предаване, нито през руските стрймове имаше волейбол изобщо.  Sad

Не съм гласувала никъде. Не беше ли по-важно сайтът да има нормална информация?  Whistling

# 101
Свиркай си ти. Пече ти се мястото във федерацията. Кат отидеш там, ще има по кого ние да свиркаме Laughing
Кунео взе първия, но вторият е оспорван-става мач. Гледам го по Бе-вин.

# 102
Да бе, само ми е до свиркане.  Sad Нещо съм... надолу тез дни, отивам да си купувам зелен чай и да се пързалям с шейна.  Mr. Green

П.П. За анкетата - имам чувството, че в изработката на този сайт са хвърлени максимум усилия за отблъскване на потребители. Съжалявам, но е просто брутално. В световен мащаб от десет години се следи колко намалява броя уникални кликания при утежнен достъп със само едно натискане на бутон. А тук, за да гласува в една проста анкета, потребителят първо я търси из новоните; посел клика да види аджеба написаното, но не; клика пак за да гласува, но не; вижда категории??? ; пак клика, за да гласува, но не би да е наведнъж! ; клика на всяка категория поотделно, но дори не може и да види останалите и направо да превключи на следващата - не, той трябва да се върне назад...  ooooh! Изключително непрофесионално. Просто... За лейаута на първата страница няма смисъл изобщо да говорим. Нещо като залата на славата, ама не точно.  Tired

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 20:59 от simplyaven

# 103
Права си! И за завиждане си - за шйната. Ние тук сме безснежни, даже в планините и няма как да се изпързаля човек.
А мачът бе много хубав, 3-2 за Кунео/15-13/.
Утре финалът е от 18 часа талианско време Laughing Евроспорт 2

# 104
Ъъъ... да ти кажа, шест месеца зима на мен лично са ми отвъд възможностите, но... гледам да извлечем полза някаква. Снегът го извозват с едни големи камиони на огромни буци, а по паркингите има планини от по 7-8 метра струпан. Шейната я ползваме рядко, щото на -20 ни замръзват устните кат ни брулне вятъра.  Laughing

Ах, много ти благодаря за финала... Стана ми някак по-леко като знам, че пак ще е по този канал.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт