Отговори
# 570
Смехи   Hug

Ай' стига с то'а деавит, писнА на зрителя  Mr. Green

Хипо, поне аз на пара ги правих. Ако искаш можеш и да ги вариш.  Hug

Абе, Веси, ако го дърпаш по-рано от гърдата, няма ли да е по-добре? Може да преяжда и затова да връща. ЦВеличкова май беше писала, че като му "спира кранчето" по-раничко, му било по-добре на стомахчето. Що не пробваш?  Wink

Мира май се скътава а?

# 571
  • Варна
Цитат
Ай' стига с то'а деавит, писнА на зрителя  

202uu
мама-хипопотама  и аз гледам Изаура Laughing Laughing,мъжа ми вика ,че съм като бабичка с тези сериали Mr. Green

# 572
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Оооооо! Нова анкетка!  newsm53
 Аз гласувах с друго, мисля да захранвам нещо като педагогически, т.е. няма да е с пюре или каша, но вероятно ще е парченце зеленчук (морков, картоф) или зрънце ориз. Тъй де, всички направо - аз на кестерме!  Mr. Green

И сега на пукАз не давам деавит, нищо не давам. Смятам, че не е проблем.  Mr. Green

За стерилизирането - сега стерилизирам само помпата и контейнерчетата, докато малкият започне пак да се храни нормално и подновя запасите, че старите стават на 3 месеца вече, аааа и накрайниците на аспиратора, а до скоро и инхалатора. Много досадна работа етова.

Мила, стискам и аз палци да мине леко при зъбаря!  Peace

И накрая, но не на последно място - честити месечинки!

# 573
Честити месечинки и от мен на бебчетата!
Димяни, и на твоите принцеси също! Вече са на половин година :crazy Party:

Тук най-накрая изпече, вчера беше студ и мъгла, въпреки че Емо Чолаков цял ден ни увещаваше, че е 10 градуса и пече Outta Joint Ще излезем на разходка, че от 2-3 дни не сме излизали, после ще се включа по-подробно по въпросите.

# 574
  • София
Честито на всички месечинковци Simple Smile

ДА почерпя и за здравето на моите бебки които днес стават на цели 6 месеца! Heart Eyes Party

# 575
ехааа страшно време е навън , ние току що се прибираме.Дребното още спи , а в 14ч трябва да яде

Хипоооо-ша мъ умориш мъ жинъ  Hug

деавит - не пропускам всеки ден по капка, ама днес така го напе4е, 4е мисля да пропусна

Ква Изаура бе хораааа,вие май полудяхте #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 576
Благодаря на всички,които се отзоваха за Деавита,но намерихме  Hug

На мен ми е много тъпо понеже от 2 дни на ясла Йоанна вече е болна...е казвам ви писна ми!
Дано пресечем нещата бързо и Яна я подмине  Praynig

# 577
Ох тази вечер беше тежка. Не мога да разбера защо престана с дългата пауза между 8 и 2 часа. Тази вече сука в 12:30, после в 1:30, 4:00 и 6:30. Не мисля, че е още скок на растежа, много зачестиха тези нощни яденета. На какво може да се дължи? Имаме търкане на венците, ама може ли от това да се буди?

# 578
Димяни, честито и да продължават да те радват! Как се изниза времето... Thinking

Аз пък мисля, че особено за зимните бебета, които няма как да излизат редовно все пак е нужен прием на вит.Д. Бабите ни са израснали, но сред тях е имало повече боледуващи от рахит, отколкото съвременните деца. (Моята баба примерно.) Вече на две мами от форума лекари установиха начални симтоми на болестта, слава богу, че навреме и се лекува Peace

Леле какви сериалолюбителки имало сред нас  Laughing Laughing Laughing Лично аз съм се убедила, че са чиста загуба на време Mr. Green  Mr. Green А ако някой иска да разбере какво се случва в Забранения плод, да ми пише на лични,  Mr. Green

Яяя, Блурмои, къде сте бре, чакам ви  Laughing Нашия последен скок в растежа продължи месец, мила  Shocked

# 579
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрасти и от мен,  Hug

Моят сладуран напоследък е станал като мече в зимен сън... smile3524 пу-пу  Mr. Green Не е лошо да поспива повечко, че и аз да намазвам покрай него  Party

Честити месечинки на бебоците!

Някой питаше с какво мажем дупето  Rolling Eyes Аз лично ползвам Судокрем и нямаме никакви проблеми  Peace
Нощна лампа и ние рядко ползваме...малкият ме надушва отдалеч  hahaha  Mr. Green

Бързо да се оправям бебчовците с обриви  Hug От личен опит знам, мноооооого е неприятно.

# 580
Ще се пръсна от яяядддд  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire количката ни е на ремонт заради едното колело, че падаше в движение и вече 10 дни я бавят.....дадохме я на 03.01.когато имаше сняг и очаквах да я направят бързо ноооо......изтървахме хубавото време  #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Обадиха се че дошла но кел файда, малчо заспа милото в кенгурото, излизах да пазаря и викам да го взема на въздух а то милото заспа право....хи хи хи, и се прибрах та го полижих  Heart Eyes сладкото ми детенце......Нещо забелязвам че започна да кашля, от два дни пръскам със Стеримар и дали секрети ли какво, но се закашля с храчка..... Sad ще го наблюдавам и ще звъня на педито......

Зарат ми каза че давала Стодал, дали да не взема и аз  newsm78

Оле, относно повръщането, аз давам цица докато търси, ако го дръпна по рано, значи че няма да се е наял, а тъкмо правим някакъв режим сега и вече сме на 3 часа пу пу пу Simple Smile
Не знам вече......

Варненки, хайде ако другата седмица е така временцето да си организираме пак срещичка в Морската ??? Какво ще кажете ???

# 581
Димяни,честити месечинки на двете принцеси.  bouquet
Кат,браво за зъбчетата,напълно е възможно толкова рано да вади.Моето Ники май също ще си има зъбче,но да видим.
Мама Смехорана,ме беше питала дали давам водичка,понякога.Бебчо въобще не я иска и само му се гади от нея.
Деавита аз също го давам когато се сетя.
Днес излезохме,но задуха гаден вятър и айде пак вкъщи.Едно и също пране,готвене,гладене ooooh!,добре,че Ники е кротичък и си спинка или си гледка в шезлонга.

# 582
  • Варна
Варненки, хайде ако другата седмица е така временцето да си организираме пак срещичка в Морската ??? Какво ще кажете ???

Аз съм ЗА. Без вторник, на консултация сме.

Оле да пусна една анкетка за Деавита  Mr. Green  Joy

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 15:28 от Lady V

# 583
Честита месечинка на Дамянените кукли   bouquet Да са много здрави и послушни  Simple Smile

За стачката аз бях писала, че ми помага сменянето на позите, днес на второто хранене пак ми се криви и я въртях, вартях и пояде. Незнам защо го правят, според мен мойта го прави за да ме дразни  Joy Само да порасне... Twisted Evil

Моят сладуран напоследък е станал като мече в зимен сън... smile3524 пу-пу  Mr. Green Не е лошо да поспива повечко, че и аз да намазвам покрай него  Party

Дай Боже всекиму  Mr. Green

Ние не ползваме нощна лампа, мъжо е къртица и не дава, аз пък оби4ам да ми е светло, ама кой ме пита  Whistling
  И аз стерилизирам рядко, иначе имам желание, ама нямам време  Simple Smile Вчера бибата и падна навън на земята и аз забравих и и я дадох  Embarassed - захраних я  Joy

# 584

smile3521 и познайте кой ще ви се натресе.  smile3533

Честито на месечковците  Hug

Оле да пусна една анкетка за Деавита  Mr. Green  Joy
Лейди, взе ми го от клавиатурата, тамън го пишех..... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт