Отговори
# 375
Иначе е обяснимо защо "класическите" астролози отричат новата система. Това подставя под съмнение цялата им теория и "практика".Ето виж реакцията на Вокс- живо доказателство.  Laughing

Ами, аз нямам лични сметки с Vox, тъй че се вълнувам по-скоро от истoрията на дадено нещо. Пък и реакциите спрямо въпросната 13-та, а както стана ясно и евентуална 14-та зодия, съвсем не идвахa от Vox. Поне не в моята географска ширина. Нямаха и нищо общо с рухване на системи, защото дори и с 13-та зодия, тя системата няма да рухне, просто се намърдват едни две седмици в нищото. Доводите са съвсем различни и чисто астрономически, свързани с положението на Слънцето. И не виждам нищо смислено в това, че култури като вавилонската, египетската и древногръцката са работели с 12 знака, ако това е било невярно. В статията за Змиеносеца е описано защо не може да бъде зодиакален знак. Оттам нататък, който както иска да си тълкува хороскопа.

blue diamant , успех на операцията! Всичко ще бъде наред.  Simple Smile

Аз продължавам да схващам сигурно 1/10 от знаците, които ми се дават.  ooooh!

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 20:54 от simplyaven

# 376
  • София
blue diamant,имаш и от мен цялата ми положителна енергия!
Иначе за хороскопите- мнение не мога да дам.Никога не съм си правила хороскоп при астролог,даже не знам какво точно се прави.Това,което чета по вестници и интернет,като предсказание на астролози,обаче никак не ми звучи сериозно.Вече писах,че имам и други много близки роднини , родени на същата дата и ........ просто няма как да е вярно това,което пишат за даден период за дадена зодия за всички.Мои разсъждения са си това  Peace
Преди време,работех в една фирма за недвижими имоти.Шефката редовно се консултираше с нейна приятелка - астроложка.Вярваше и безрезервно.Имах една заплетена сделка -подписахме предварителен договор само с три дневен срок,по желание на моите клиенти,които бяха купувачи.Срокът им беше нужен само,за да заявят сумата в банката за теглене.След подписване на договора,клиента ми отива да заяви сумата и........ на вратата на банката бележка с обяснение за фалит на банката.
Много инфарктна ситуация,защото бяха дали солидна сума капаро и при неизпълнение на договора,губеха капарото.Та шефката веднага се допита до астроложката,излагайки и цялата ситуация.
Отсреща отговорът беше: "Опитайте се да спасите капарото! Сделка няма да има!"
Аз не вярвах до последно.Опитах се да убедя шефката,че съм права,но за нея думата на астроложката беше закон и беше повече от сигурна,че ще се провали сделката.
А аз бях повече от сигурна ,че ще се получат нещата / не знам откъде,но знаех, че ще стане/
Моите клиенти успяха да вземат пари от роднини,за да изповядаме сделката и си купиха въпросното жилище в срока,договорен в предварителния договор.
Та точно бях решила да отида при астролог за хороскоп и ........ хоп,провал в предвижданията.Това ме разубеди тогава.Но иначе бих пробвала,някой да ме "разгадае" Peace

# 377
  • София
Диамантче, всичко е наред за утре  babydust7 Flowers Four Leaf Clover

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 378
Диаманче и от мен много успех утре и само спокойно - нека мине спокойно!

Днес сестра ми е рожденичка, нека почерпя на този хубав празник! Да ми бъда здрава и щастлива!!!! Heart Eyes

# 379
Момичета, искам да кажа нещо на един човек, но поради обстоятелствата това в момента не е възможно. Ще го напиша тук, защото сред вас съм удома. От тези редове нека отиде към Вселената, а Вселената прекрасно знае кое е най-добре за всички ни и какво + как да се случи оттук нататък. Искам вашата подкрепа, енергия, топлина и сила, които да дадат тласък за реализация на желанието, изразено чрез тези думи, за да стигне то на правилното място.... Благодаря ви!!

"Прочетох го и помислих, че е въпрос. Сгреших. Аз съм просто най-обикновен човек. Исках да дам моето, това най-лесното, най-древното, от което съм изтъкана. Толкова пъти е сработвало, че сме се срастнали, станало е част от мене, или пък изначално винаги е било. Кой го знае. Но не стана така. Сгреших. Или не му е времето още. Или пък не е мястото му в този точно свят. Може пък да е само мое, макар и с цялото си сърце да исках да го споделя. Защото вярвам в него. Сгреших. После до мен достигна, че всъщност е задача. И да, тогава аз просто се заех да я върша. Отново и отново. И продължавам всеки миг, и всеки ден. И ще продължавам. Открих, че има и друг начин. Нов, различен, може би също така лесен, също така изконен, също така от кръвта, която нося. Който също работи, защото вярвам и в него. И се уча отново. Сякаш се уча да говоря с нови устни. Сякаш се уча да ходя с нови нозе. Сякаш се уча да прегръщам отново. И да вярвам в новия начин. И защото успехът е част от всичко това със сигурност. Благодаря, че ме предизвика да намеря новия начин."

# 380
  • София
Рози,  Hug имаш подкрепата ми!
Аnaximandra,здраве и хармония на сестричката! Нека винаги сте си опора една на друга!

# 381
Относно знаците, които получаваме - как да не се превърнат в параноя??
Защото ако човек си концентрира мислите върху едно нещо, то все повече присъства в живота му. В този случай не виждаш знаци, а просто обръщаш внимание на това, за което си мислиш.

Не знам дали успях да го обясня така, че да стане ясно...  Confused
Например, ако човек е на вълна пътешествия, то почти всяко нещо което види може да го асоциира с пътуване и погрешно да го приеме за някакъв знак или интуиция.

# 382
  • най-шареното място
Nadia79, отсяват се. Или поне ми се иска да вярвам, че е така. Simple Smile
Но съм убедена, че ако се наложи ще се повтори знак, ще се покаже по друг начин, но важен знак няма да остане незабелязан.

Иначе фиксирането и превръщането на нещо във фикция, никога не помага много. По-скоро отдалечава целта. Може да има и изключения, но по-добре да не разчиташ на тях, а да бягаш от вманиачаването. А имайки това предвид, и ако се стараеш да постигнеш баланс, няма да виждаш само желани знаци, където ги няма.

ПС Аnaximandra, да е жива и здрава и да се цените и подкрепяте Simple Smile

# 383
Много благодаря момичета Simple Smile  Hug Обещавам да я подкрепям и ще се постарая да бъдя сестра за пример  Embarassed
Колкото до знаците ...... аз си получих вече урока. Историята съм я разказвала тук ето защо ще наблегна само на знаците ..... трябваше да замина за лятото в  САЩ, а нещо не ми се искаше този път - като потвърждения на желанието нещата ми се получаваха много трудно ... все се появяваха някакви пречки я в университета, където трябваше да вземам изпити и да си оправям докумнтите в канцеларията дори докато ми оправяха нещата се олях с вода, снимките ми за визата не се получиха и трябваше да се дообработват ( а аз правя такива снимки в едно и също фото повече от 5-6 пъти) ....само то ми интервю по стечение на обстоятелствата беше насрочено за 2 дни преди полета ми ..... и аз започнах да се замислям дали това не са знаци на които да обърна внимение, но въпреки всичко взех виза и трябваше да замина ..... Е, макар и да заминах се върнах преждевременно доста по-рано поради здравословни и някои лични причини .... ТОГАВА РАЗБРАХ, че това са били знаци, но аз реших да следвам разума си грешкаааааа  #2gunfire ). Това ще ми е за урок! МОмичета следвайте сърцата си, вижте какво те ви нашепват, когато срещнете някой, който най-малко сте очаквали пак се замислете защо се срещат пътищата ви; Надписи, табели, новините, филмите - всичко...., когато нещо ви направи впечатление без да сте го търсили - замислете се дали това не е знак  newsm78 Simple Smile  Имам разни малки примерчета ... а сега самите вие ми напомняте, че трябва отново да се загледам какво се случва наоколо, защото съм в една ситуация където нищо не ми се случва и няма движение или поне аз не го усещам ....

# 384
Ето малко знаци ако някой има нужда... http://testbnt.bnt.bg/bg/productions/86/edition/11783/noshtni_pt … ci_otiva_na_iztok Първата част не мен лично не ми говореше... но втората  Party
Аnaximandra много хубави сестински мигове ви желая!! Голямо богатство са сестрите...  Heart Eyes

Peace

# 385
  • Варна
blue diamant , успех !

Относно знаците се сещам за един разказ "Откраднатото писмо" на
Едгар Алън По.....иде реч за едно важно писмо, което безуспешно
търсили в една къща...всичко разровили... буквално, разкоствайки
всеки предмет и вещ от къщата. А писмото в крайна сметка било
на видно  място - на поставката за писма, видима и лесно достъпна
за всички. Само, че никой не се сетил да потърси на най- естественото
и логичното място.
Та и със знаците се случва да постъпваме, като с писмото... ровейки
за знаци - намираме какво ли не... и често обявяваме за "знак" просто
нещата, които ни се иска да са знаци...

и една легенда

Крез, кралят на Лидия взел решение да атакува персите, но въпреки това поискал да се посъветва с гръцки оракул. "Съдено ви е да унищожите голяма империя" - казал оракулът. Щастлив, Крез обявил война. След два дни сражения Лидия била завзета от персите, столицата разграбена, а Крез бил взет в плен. Разгневен, той помолил своя посланик в Гърция да се върне при оракула и да съобщи колко жестоко той е сгрешил. "Не, сгрешили сте само Вие - казал оракулът на посланика. - Вие сте унищожили голяма империя: Лидия". Учителят казал: "Езикът на знаците е открит за нас, за да ни научи как да действаме по най-добрия начин. Но много често ние се опитваме да изкривим тези знаци, за да "се съгласят" те с онова, което ние искаме да направим най-напред.

Ако нещата в живота ви не се случват така, както сте поискали, замислете се правилно ли сте разчели знаците на съдбата.

# 386
Благодаря за  темите и  нещата,    които   разисквате  тук! Дълбок  поклон  пред  всички  Вас! За  мен   сте  част  от  ежедневието ми  вече  половин  година и  верен  ветропоказател в живота  ми.БЛАГОДАРЯ!
  bouquet

# 387
Диамантче Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Минимаус благодаря за препратката, ами много точно казано - "живот с рискове и усмивка" Grinning

Момичета и момчета искам да ви споделя един надпис, който срещнах преди време, той е рекламен на една компания, но аз си го преписвам на нас и той гласи "Ние сме новото поколение, което не знае граници"/може и да не е съвсем 1:1 цитита/, но мисля, че ние имаме този нов шанс за разлика от  няколко поколения преди нас, които все са търсили в кой или в чий кръг да се завъртят, за да имат успешен живот, а ние следваме сърцата си, за нас няма утъпкани пътеки,  направо сме като едни нови Магелановци  Laughing

# 388
Диамантче, успехът е с теб!  bouquet newsm10  bouquet

# 389
  • София
Много хубава легенда тази за Крез!
Аз понякога много се чудя нещо дали е знак или не и често постфактум се разбира, че това или онова е било знак.

Някой да прави това с лимоните? Аз съм на 5 лимона днес. Нямам проблем, само се чудя как ще ги изпия, когато станат повечко като съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт