Отговори
# 390
Вени* , аз го правя и съм в супер кондиция. Браво на теб цитрон шапион ще излезеш Hug Аз обаче съм по няколко дена на 3, няколко на 4 , няколко на 5 така реших и ще го правя докато усещам нужда. Тоест променх си я рецептата, видях и други такива опити като търсих из нета. Има по 2 лимона за един месец, това е пощадящо

# 391
  • нейде там, където ....
Замислих се над един друг рекламен текст, част от който ще бъде моето мото през тази година "Нова Година, нова Аз!"
Не съм имала проблем със знаците, а с неслушането на интуицията си.

Аз съм на 4 Simple Smile

# 392
  • София
И аз съм на лимони,но от днес,защото пишеше,че е хубаво да се започне 2-3 дни преди пълнолуние,а то е утре. Иначе аз нямам проблеми с лимоните,защото така или иначе всяка година по това време започвам ударно да пия фрешове.Даже и в момента така карам - пия поне по половин литър фреш от портокал и грейпфрут и иначе само вода,защото през останалото време прекалявам с газирано, а водата хич не я обичам и я пия като лекарство  Laughing
А като стигна по-големите бройки,например от 6 нагоре,смятам да ги разделям на няколко приема през деня.

# 393
Здравейте!  Hug Аз много, много отдавана не съм се появявала, защото нямам време, но наминвам да ви пратя положителна енергия и щастие и да поздравя всички за успехите   bouquet

# 394
Момичета,
моля изпратете ми хубава енергия  - току що пуснах документи за работа в една известна фирма и ми се иска да се получи този път! Надявам се с повече положителна енергия и мисъл от вас да стане Wink  Hug Благо-Даря Simple Smile

# 395
  • Costa Rica
Anaximandra, да се случи най-доброто за теб!
И честито на сестричката!

blue diamant,

Аз ще се влкюча в лимонения шампионат другия месец, че сега не е удобно.

# 396
Аnaximandra, твоя е работата!  Peace
blue diamant, всичко мина по мед и масло нали  Hug

# 397
Записвам се с удоволствие в темичката.Много положителна енергия за всички! Hug

# 398
Момичета, молбата ми беше чута......................
Сигурна съм, че сега всичко е наред и се случва най-доброто за всички ни.

От много време за първи път ми се случи на мига при възникване на ситуация да поставя себе си на първо място и да направя това, което всичко в мене ми подсказва, че е единственото правилно решение при конкретните обстоятелства. Най-сетне посмях да постъпя, както аз искам. Този път вече няма значение какво иска някой друг, как, защо или дали изобщо. Значение имам аз. Благодаря ви от цялото си сърце за това, което писахте за знаците тези дни. Не съм се включвала, но четох, мислих и си отметнах, че няма случайни неща и този разговор ще ми потрябва. И така и стана. Когато преди няколко часа изпаднах в ситуация, която ми напомни едно към едно две други почти идентични (и като събития, и като усещания) случки от това лято и от зимата, този път вече реагирах мигновено.

Е, има значение и това, че от известно време тренирам чувствителност на тялото. Това ми разви "запомнянето" на усещания и тяхното разпознаване, когато се случат отново. Гордея се със себе си. Щастлива съм, че най-сетне използвах реално това, което беше само симулация досега. В предишните ситуации се случваше нещо, в тялото ми се зараждаше определена ответна реакция, но аз само я регистрира, без поведението ми да се повлияе от нея. После това ставаше отново и отново, докато възникнат неприятни последствия и аз чак тогава правех нещо. За такава последователност от събития имам два отчетливи примера през 2010 (през юли и през декември). Тогава си дадох сметка, че много по-рано е трябвало да предприема действия. Сега го направих.

Може да съм бавничка, но пък все пак стоплям  Crazy Заслужавам хвалба, а  Laughing

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 08:30 от Рози и рози

# 399
E Рози и рози, важното е че на третия път си се усетила и си си научила "урока" Simple Smile Понякога нещата ни се повтарят докато не успеем да направим правилния избор/действие/решение .... - поне наскоро такъв извод си направих!!!

# 400
Рози и рози поздравления   bouquet ,прекрасно е да си в хармония със себе си  Simple Smile

# 401
За първи път от много време насам се събудих и първото, което си казах е: "Добро утро на мен......", не на някой или нещо, не на деня, не на онова, което предстои да се случи през още един хубав ден от нашия живот, а на мен самата.

Аз заслужавам моят ден да е хубав и в него аз да съм на първо място. Това кой как ще възприеме нещо си е негово право, а моето е да съм щастлива, докато си пия сока и си ям препечените филийки и си върша сутрешната работа. Пробудих се в зората, довърших си сутрешната част си техниките, станах с усмивка, направих си водните процедури за очичките, после дойдоха лицевите опори и моста, придвижих си сутрешните мейли и задачите в нет-а, направих си закуска, дойдох да "видя" какво ново тук в нашата темичка и сега отивам да гладя риза.

Най-сетне денят ми си е мой. Навън грее слънце, а аз отново дишам. Дишам истински и този път завинаги. Време е да сложим и всичко друго в моя живот на място. Вече има само път напред  Sunglasses. Това изкачване на Синай очевидно имаше значение за отключването на промените у мене. Като се познавам (каква бях, когато дишах така, както дишам тази сутрин), дали след по-малко от 10 дни ще се кача на самолета, ще разберем следващия петък в зората на утрото, но път снощи аз изминах определен път към себе си.

Усмихнат ден на всички мои любими феи!

# 402
  • София
Чудна си Рози!  yes

аз съм на лимони също, за което съм ви изключително благодарна!!!! Peace  bouquet

днес съм на 5 и ги разпределям през деня - засега по два сутрин обед и един на вечеря...

Поздрави и чудни изживявания ви желая!!!

# 403
  • София
За първи път от много време насам се събудих и първото, което си казах е: "Добро утро на мен......", не на някой или нещо, не на деня, не на онова, което предстои да се случи през още един хубав ден от нашия живот, а на мен самата.

Аз заслужавам моят ден да е хубав и в него аз да съм на първо място. Това кой как ще възприеме нещо си е негово право, а моето е да съм щастлива, докато си пия сока и си ям препечените филийки и си върша сутрешната работа. Пробудих се в зората, довърших си сутрешната част си техниките, станах с усмивка, направих си водните процедури за очичките, после дойдоха лицевите опори и моста, придвижих си сутрешните мейли и задачите в нет-а, направих си закуска, дойдох да "видя" какво ново тук в нашата темичка и сега отивам да гладя риза.

Най-сетне денят ми си е мой. Навън грее слънце, а аз отново дишам. Дишам истински и този път завинаги. Време е да сложим и всичко друго в моя живот на място. Вече има само път напред  ...

Усмихнат ден на всички мои любими феи!

Рози, страхотен пост! Усмихна деня ми.

# 404
Когато тялото действа спонтанно,
това се нарича инстинкт.
Когато душата действа спонтанно,
това се нарича интуиция.
Те си приличат и все пак
са далеч едно от друго.
Инстинктът принадлежи на тялото - на грубото.
Интуицията принадлежи на душата - на финото.
А между двете е умът, експертът,
който никога не действа спонтанно.

Общи условия

Активация на акаунт